Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Подчертавам го за всеки, който смята да започва разказа. Надявам се, че останалите лесно ще хванат грешката, тъй като епизодите са един до друг. Или пък няма да я видят въобще, избирайки другата препратка (шансът за което е по-голям според мен).Етер - втората препратка на епизод 77 води до 13, не до 14. Съветвам читателите да си отразят корекцията, преди да почнат произведението.
Откакто правя тялото, гледам всички участвали не само да са изредени с имена или ник-ове (според желанието им), но и да се вижда кой по какво е е работил. Това май беше първата промяна, която въведох, защото не исках да се размива отговорността, а по този начин да се вдигне и качеството на редакцията.И ще си позволя едно читателско мнение / съвет към екипа - не ми харесва практиката, че е много трудно или невъзможно да разбереш дадена илюстрация на кого е, кой е редактирал дадено произведение, кой го е превеждал и т.н. (според зависи от броя) - примерно SLANG в този брой нямам идея кой го е превеждал. Същото е с материалите - напълно безименни. Дори и когато я има информацията, трябва да си я вадиш човек по човек от титулното каре. Според мен в началото на всяко произведение трябва да си има каре с пълния списък с участници, а статиите да си имат посочен автор. Мен поне ми е интересно да знам като чета нещо от кого идва, а мисля, че и към самите "автори" на съответните материали е коректно. То направо може да се пусне форумна игра "Познай кой илюстратор коя картинка е рисувал"
Етер - допадна ми, със сигурност повече от Извън Времето. Системата е готина, макар и по-подходяща за по-дълъг формат (особено прогресията). Изборите са малко на нюх, но не са нелогични или дразнещи, шансът е важен, но при правилния път не се осланяш чак толкова на него. Има добра атмосфера, интересно подправена е откъм фантастични елементи, но краят е малко невзрачен. Интересно четиво, като цяло. Иначе текстът не ми вървеше гладко, липсва му нещо на ниво превод и редакция.
Което важи сякаш повече за "След като флагът падна". Още заглавието е тромаво, веднага следват неща от сорта на "Може да се свърже с органичен живот, което е медицински полезно." - толкова много проблеми има само в това изречение, че дори няма да го почвам, а и не знам дали проблемът е в автор, преводач и/или редакция. След някакво подобие на правила и дневник следват... постижения? Които на практика са разни spoilers и не ти трябват въобще на този етап (а и някак не ме амбицираха точно в това произведение да ги преследвам). Историята също е някакво безумие - бягам като бунтовник 5 глави, в следващия момент съм станал политик и изборът ми е дали да могат да гласуват жените... Wtf, mate? Изборите са по-по-най-слепи, записват се някакви точки, който е силно вероятно никъде да не ползвате.
Най-много се дразня на това, че има много яки сцени и описания, така те потапя на моменти и си личи, че ако авторката беше написала една алъншарпка и беше само за бунта и преследването и без насилени опити за геймифициране (а не игра) и не раздуваше какво става 20 години по-късно, нещата щяха да са железни. За нещастие получаваме омотана версия на CYOA вместо това.
Специално се регистрирах за да попитам, кога ще издадете Керус 2?
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas