Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Всъщност не е логично, защото времето и пространството са проявления на едно и също нещо, които нашите ограничени сетива възприемат като време и пространство, но това е дълга и необятна тема.логично е, след като има 3 пространствени, да има и 3 времеви
Сашо, не мисля че си правиш добра услуга, като обявяваш всеки нехаресал книгата ти за "хейтър", "неразбиращ от тия неща" или "ненормален". Аз например мисля, че първите Асасини си имат достойнства, но и доста трески за гладене. Това прави ли ме някакъв хибрид между неразбиращ хейтър и представител на нормалните? Всякакви квалификации от подобен род са несериозни. Недей и ти като Сим, да обявяваш всеки, който не ти е фен за такъв или онакъв. Няма как да се харесаш на всички и това, че не всеки прочел Асасините е очарован е повече от нормално. Сигурен съм, че и сам осъзнаваш недостатъците и, и грешките, които си допуснал в първите Асасини. Като фен на творчеството ти, се надявам в следващите, да има все по-малко за какво да се заловят така заклеймените от теб "хейтъри".Ей го, архи-хейтъра вече отвори муцуна и зейна, разбрал-недоразбрал. Плюсовете, Лисичков, са все неща, от които явно не разбираш (хубава история, да речем, и т.н.). Можеш да прочетеш петдесетина от рецензиите на нормалните хора, за да разбереш какво изпускаш.
Ако има такова състезание, искам да бъда жури. Знам, че и Танер ще иска, вземаме и още някой. Затваряме се в някоя хижа, запасяваме се с бира и кебапчета и сядаме да тестваме до откат .Браво! Поздравления за Уейн! Обичам игри с тактически карти, планове и схеми. Чакам с нетърпение книгата. Както е тръгнало някоя следваща част и до "стратегическа игра" ще го докара. Знаех си аз, че ще признаае къде е истината, ама защо трябваше да се дърпа в началото
Като прочетох какво е замислил се амбицирах да засиля и моята история. То и без това съм начертал купчина карти и планове да видим кой ще направи "по-яки" карти и игра по схеми!
Уейн предизвиквам те на състезание.
- Ако моята игрова схема стане по-добра ще си купиш 10 мои книги, а аз обещавам навсякъде да разправям, че съм постигнал всичко благодарение на състезанието.
- Ако твоята стане по-добра ще ми подариш 10 от твоите книги, аз ще ги раздавам на приятели и ще те хваля без задръжки.
- Ако резултата е равен... ще се споразумеем някак си... може да се хвалим взаимно.
Щото си знаем "матриала".
Мерси, не знаех, че има НЯКОЙ на този форум, който да НЕ ми желае успех. Би било глупаво. Все пак.[offtopic]Само гледай като я пускаш на пазара 1 месец преди и след премиерата да не излизат други книги-игри че ще ти окапе рейтинга.
Не се научи да не обещаваш като бг политик Какви са тия анонси за вторите Асасини при положение че си обещал Патрул за ада extended edition+ second part[/offtopic]
И все пак ти желая успех с вторите Асасини.
Иво, ти също не си/ми правиш добра услуга с подобни АБСОЛЮТНО НЕВЕРНИ твърдения. Единственият, когото някога съм и бих квалифицирал като истински хейтър е само и единствено въпросният Лисичков. И това няма НИЩО общо с мнението му за Асасините - а с консистентната му житейска философия: той сам си е избрал да е такъв. Ако ти цитирам негови становища от февруари - в самото начало на този форум - когато 95% от вас ви е нямало тук, ще разбереш прекрасно какво имам предвид. Но и така би могъл да се опиташ. (Освен това с него също се знаем и общуваме - далеч по-успешно - и извън форума, така че не обръщайте внимание на глупостите ни тук.)Сашо, не мисля че си правиш добра услуга, като обявяваш всеки нехаресал книгата ти за "хейтър", "неразбиращ от тия неща" или "ненормален".
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas