• Начало
  • Магазин
  • Материали
    • Новини
    • Статии
    • Ревюта
    • Интервюта
    • Зала на славата
  • Форум
  • Каталог
    • Автори
    • Илюстратори
    • Хронология
  • Начало
  • Виж новите мнения
  • Правила на форума
  • Търсене
  • Начало
  • Виж новите мнения
  • Правила на форума
  • Търсене

Вход

Забравена парола?
Забравено потр. име?
Форум
/
Книги-игри
/
Нови книги-игри
/
от ИК "Книги-игри"
/
Асасините на Персия
/
Електронен дневник на Асасините 1

• 1
  • 2
  • 3
  • 1
  • 2
  • 3
22 Ное 2011 12:20
Riven's Avatar
Riven
Победител в конкурс
Победител в конкурс
Скрий Още
Получени "Благодаря": 4
Електронен дневник на Асасините 1 #37078
Много добра програма наистина :) Поздравления за нея и за труда ти. Преглеждам я сега набързо, че не помня къде съм си бутнал дневника и имам няколко не толкова забележки, колкото предложения.
1. Всъщност единственото, което е забележка (незнам дали не е нарочно така) е че при избора на уменията не можеш да избереш "имунитет". Не ти го дава изобщо като избор. Не съм пробвал с други умения още.
2. Там където е "За програмата" надписа "Асасините на персия дневник" не стои центрирано си мисля, не че е проблем де :)
3. При опциите на менюто не знам дали е възможно изобщо, не съм много на ти с програмирането, но ще бъде добре да се сложи опция за принт или опция за прехвърляне на героя в някакъв текстов файл и от него да се принтира или като снимка знам ли. Може и с print screеn ама не е същото :)
4. Там където са резултати на втората страница, примерно при отчитане на точките живот не може ръчно да се коригират точките или да се изтриват и т.н. а може само с бутончетата. Пак няма нищо фатално, но си мисля че ще е по-добре да може.
5. Липсва бутон за минимизиране. Ще е добре да го има че иначе ако искаш да си ползваш десктопа трябва или да го местиш или да го затваряш всеки път.

- "Който говори много, все ще каже нещо, което не е трябвало да казва.", Конфуций
- "Надеждата е нещо хвърковато - то,кацайки в душата - те намира - и пее свойта песничка...

Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.

01 Дек 2011 03:00
Aleksey
Асасин
Асасин
Скрий Още
Получени "Благодаря": 0
Електронен дневник на Асасините 1 #38256
Здрасти Riven, и мерси за включването!

1. За имунитета - това направо ме хвърли в тъча като го прочетох... и след бърза проверка се оказа, че аз нямам проблеми :huh: :
prikachi.com/images/841/4066841r.png
Сигурен ли си, че когато искаш да имаш имунитет си направил 6 (минимум) точки издръжливост?
Така съм я направил програмата, че ако с имунитета има проблем, тогава ще има проблем и с всички останали умения...

2. Тук съм съгласен - надписа беше разместен и вече го оправих. Явно само ти си ходил в "За програмата" (освен мен), щом никой не го е видял досега :D

3. Опция за принтиране попринцип може да се сложи, но нямам принтер с който да я тествам и съответно не смея :D

4.Точките живот точно е важно да не се пипат ръчно заради нивото на трудност. Ако е избрано да се играе на "трудно" - на всеки извадени 5 точки ти се появява опцията да махнеш една точка от ФХ по избор и автоматично ти маха една точка издръжливост... Ако беше възможно да се пипат ръчно... тая проверка нямаше да важи и съответно щеше да е лесно да се мами.

5. Бутона за минимизиране е най-лесното, само че средата за програмиране, която използвам е такава, че ако той се добави, автоматично се добавя и хиксчето за излизане... попринцип не пречи това, но когато натиснеш бутона "изход" от менюто, идват едни проверки дали е запазен файла и т.н. и след това не излиза от програмата, ами те праща в главното меню... докато ако натиснеш хикса директно
изхвърчаш без никакви проверки и запазвания. А следващия път като пуснеш програмата и избереш "създай нов герой" ти зарежда героя, който си запазил последно...

6. Добавих функция "проверка за нова версия", но както е тръгнало май няма да има повече такава... ако някой друг има предложение за дневника - да стреля :)

От тук си изтеглете най-новата версия (1.1.2):
alekseybg.nemosgate.org/files/asasinite-na-persia.rar

06 Окт 2012 21:54
metanoia
Асасин
Асасин
Скрий Още
Получени "Благодаря": 1
Електронен дневник на Асасините 1 #62297
За принтирането - пробвай с pdf-принтер. Има и безплатни... с добавка на крайници.

www.smallbusiness.bg

08 Май 2013 12:20
milan195's Avatar
milan195
Победител в конкурс
Победител в конкурс
Скрий Още
Получени "Благодаря": 4
Електронен дневник на Асасините 1 #72986
Благодаря за дневника! :)

• 1
  • 2
  • 3
  • 1
  • 2
  • 3
Форум
/
Книги-игри
/
Нови книги-игри
/
от ИК "Книги-игри"
/
Асасините на Персия
/
Time to create page: 0.063 seconds
Създадено с Kunena форум

Чат към Книги-игри.БГ

Българският сайт за книги-игри!

Дизайн на RocketTheme

Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas

Последно от форума

• Книги-игри на стрийм в Twitch/YouTube (36 Мнения)
    • в Книги-игри / За книгите-игри
    • от Efix7
    • Today 15:42
    • Коментари и въпроси относно Инициативата (502 Мнения)
    • в Инициативи / Нова книга-игра на М. Майндкрайм
    • от Mindcrime
    • Today 04:26
    • Нощта на Върколака - Спойлери (32 Мнения)
    • в За заглавията от първата вълна / Любомир Николов
    • от Ал Торо
    • Today 00:05

За контакти

Knigi-Igri.BG

info@knigi-igri.bg

Общи условия на ползване

Декларация за поверителност