Получени "Благодаря": 0
Точно суб-героите ми биха оцелели в една по-реалистична среда. Твоите герои оцеляват на основанието, че ако пукнат няма да можеш да си разкажеш историята чрез тях. Те един вид "носят" сюжета вместо той да носи тях... което говори доста зле за цялостното изпълнение. И според мен да си "глупав" е доста по-ограничено от това да си "предпазлив" и "разумен". Ограничено и наивно е да приемаш на доверие нещо, което не е логично и няма основателни причини да се случва. Ако като автор не схващаш това, значи просто от сега знам, че никоя твоя книга няма да ми хареса заради качествата си, а не по единствената причини, че е книга-игра.Това са си някакви твои ментални субпродукти, които нямат нищо общо с реалната история и герои. И както много пъти стана ясно, те (субпродуктите) ЩЕ умрат много бързо в такива обстоятелства, просто щото са злобни, недоверчиви, дразнещи и ограничени същества. :geek: Докато истинските герои се справят чудесно засега - и точно това доказва истинските им качества.
Единственият ми проблем е, че ти хем искаш мнения, хем като не са в твоя васхвала се цупиш и започваш да обясняваш, че хората не са прави. Поне да можеше да опровергаваш тези мнения с аргументи... а ти само цивриш и се жалваш, че не те разбираме... Разбирането се постига с обяснение, което пък се прави с думички.Тезата "Ракса и Самир са гении" можеш да я наложиш като опишеш как мислят и действат по гениален начин, а не как цялата логика умира, гърчейки се в агония, само и само те да не пукнат по средата на действието и да прецакат целия ти замисъл.Единствените, които се опитват да убеждават някого тук са двама-трима човека, които се опитват да убедят СЕБЕ СИ, че имат проблеми с книга или автор - и че "проблемите" НЕ са в тях самите. Останалите четат и си правят изводите.
И аз така мисля, но явно Уейн смята, че слкед като мнението ми не съвпада с неговото нямам право да го изказвам и трябва послушно да се съглася с това, което ми пробутва за "правилно мнение". Не мисля, че неговата "истина" е по-добра от моята... Само с разсъждения, логика и конкретни аргументи мога да проверя дали не е по-лоша.А аз си мислех, че това е форум за изразяване на лични мнения, а не за убеждаване на автори, че личните мнения на някои потребители са неоспорима истина....
Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Проблемът не е в добрите думи, Хами - а ти така и не си намерил такива досега, нито пък каквато и да е обоснована критика (за което отново е свидетел горният ти "пост").
Съвсем точно казано.
Отделно, че наистина имам сериозното и основателно подозрение, че от "АнП" (поне първата книга) би могло да излезе поне 10 пъти по-добър роман отколкото книга-игра.
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas