Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
По едно стечение на обстоятелствата съм по-наясно с бъдещето развитие на историята и мога да кажа, че ще е с най-трогателния сюжет, който някога се е появявал в интерактивна форма.
Предлагам да сложим точка на въпроса за това Самир и Ракса на кого приличат. В момента има толкова много изписана литература по света, че просто е невъзможно да създадеш абсолютно оригинални герои.
На времето четох как всички се изреждат да "налагат" Уейн за глупости и си казах "Е това няма как да се случи при нас". Призовавам за повече уважение към един от най-важните хора в българската настояща и бъдеща история на КИ. От авторите с голям опит, в момента разполагаме само с Уейн и Джордж, така че, съветът ми е, за благото на целия форум, да не прекалявате с критиката поне към тях.
Да бе, съвсем нормално е да писка за помощ, когато се опитва да се покрие.. я пак си помисли, че и теб ще те погна...- Тя е жена, която не писка за помощ!!!
Реалността е една - фактите се или не се случват и те водят до едни или други изводи. Вероятно имаш в предвид, че моята интерпретация на тези изводи е различна от твоята, за което съм съгласна. Но това не прави едната представа по-вярна от другата - те и двете са части от общото цяло и следователно са верни.Надали ще посмееш да твърдиш, че твоята представа за реалност, трябва да бъде моята представа за реалност.
Нормално е някои герои да имат общи черти, но точно тук се изисква майсторство от автора за да представи вече известни неща по нов и интересен начин. Ако приликите са прекалено очевАдни, значи не си е свършил работата кадърно.Предлагам да сложим точка на въпроса за това Самир и Ракса на кого приличат. В момента има толкова много изписана литература по света, че просто е невъзможно да създадеш абсолютно оригинални герои.
Точно защото Уейн претендира да е опитен автор е нормално от него да се очаква повече и когато прави фрапиращи грешки заслужава да бъде "налаган" още по-жестоко... просто защото е нормално да се е научил от опита си да не прави такива грешки. След като има претенции, трябва да изпълнява и условията за тях, нали?На времето четох как всички се изреждат да "налагат" Уейн за глупости и си казах "Е това няма как да се случи при нас". Призовавам за повече уважение към един от най-важните хора в българската настояща и бъдеща история на КИ. От авторите с голям опит, в момента разполагаме само с Уейн и Джордж, така че, съветът ми е, за благото на целия форум, да не прекалявате с критиката поне към тях.
Ок, ще видим, но за сега мисля, че въпросът с интелигентността на персонажа Ракса е безвъзвратно загубена кауза.По едно стечение на обстоятелствата съм по-наясно с бъдещето развитие на историята и мога да кажа, че ще е с най-трогателния сюжет, който някога се е появявал в интерактивна форма.
И Уейн отнася малко критика покрай тях, защото е написал едно, а спори че е друго... като донапише още и промени ситуацията може да има прогрес и в мненията... но както казах - в сегашното състояние не виждам възможности за развитие в преспективата, която той описва.Ми нормално - то вече е трудно да направиш каквото и да е без да прилича на нещо друго. А, никой не критикува Уейн, объркал си се. Критикуваме Асасините.
И аз забелязвам доста прилики, но поне липсват 1000 страници описание как Ракса се тръшка и реве, че Самир не й обръща внимание.[/spoil]Ракса и Самир са общо-взето като изтръгнати от Плач
бтв, аз ли съм единствения, дето не го такова, че Ракса си прилича с Ривър, а че Ракса и Самир са общо-взето като изтръгнати от Плач? В смисъл, да, така е, ок, няма лошо. Книжката не е чак толкоз лоша, а и не мисля, че дори да бяха убер-уникалните и дълбоки герои щях да си сменя оценката.
В книгата – вече споменах – герои няма. Всичките по-главни са по-стереотипизирани и от восъчни фигури. Всъщност не си спомням кога за последно съм чел книга, в която чак пък въобще да не се излиза от стереотипа.
Хами, някога харесвал ли си романтични истории?
По едно стечение на обстоятелствата съм по-наясно с бъдещето развитие на историята и мога да кажа, че ще е с най-трогателния сюжет, който някога се е появявал в интерактивна форма.
Не си единствения наясно. И докато ти се затрогваш, аз се прозявам отегчено.
Да, смятам, че Уейн е добре да ти покаже "записките" си. Имам усещането, че ще ти промени представата за Ракса. И да, както казах и горе, наистина е куха лейка в Асасините 1. И, си има причина... и освен това може да се види и в коренно различна амплоа (както каза Уейн).Не пуснах темата за да таковаме или онаковаме каквото й да е на книжлето - пуснах я защото ми писна Уейн да мрънка за това, че смятам Ракса за тъпа, но вместо да ми да де аргументи насреща просто да флуди и да намесва "Асасините" във всяка друга тема.
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas