Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
И кои постиженията пренебрегваме точно?Дори и да е сгрешил тандема в тази ситуация, не бива да се пренебрегват постиженията на историята.
Прогнозата ми се, че ако не до 2-рата, то поне до 6-тата част няма да е останал нито един недоволен от историята.Темата е за Мотивацията на главните герои, нека да не се откланяме
Мотивацията на героите ще се разгърне във втора част, нали така? Засега нека почакаме.
Темата е за липсата на логика по отношение на мотивацията и начина на действие в първата част.Темата е за Мотивацията на главните герои, нека да не се откланяме
Мотивацията на героите ще се разгърне във втора част, нали така? Засега нека почакаме.
Прогнозата ми се, че ако не до 2-рата, то поне до 6-тата част няма да е останал нито един недоволен от историята.
И аз подозирам, че няма да се навие... но подозирам също така, че ако не се опита наистина да пооправи проблемите с мотивацията в следващите книги, аз лично няма да мога да му кажа, че го признавам. Радвам му се на ентусиазма, но все пак трябва и да се постарае малко за да могат героите (или поне Ракса) да не изглеждат като направени от пластмаса.Според мен, да направим една инициатива и Уейн да ги пуска всичките 6 на промоционален пакет. Аз лично не искам да съм на 34, когато всички тези спорове свършат и всички кажем: Евала, Уейнски, признахме те. Да си жив и здрав и да ни радваш с още много КИ.
Едит: Уейн, до колкото го познавам, няма да се навие.
В момента не говорим за историята, а за мотивацията на героите - те, точно като нас все още не знаят какво ще се случи и следователно се формират на базата на наличната информация до този момент.
Рони# Мейдей написа:Според мен, да направим една инициатива и Уейн да ги пуска всичките 6 на промоционален пакет. Аз лично не искам да съм на 34, когато всички тези спорове свършат и всички кажем: Евала, Уейнски, признахме те. Да си жив и здрав и да ни радваш с още много КИ.
Едит: Уейн, до колкото го познавам, няма да се навие.
И аз подозирам, че няма да се навие... но подозирам също така, че ако не се опита наистина да пооправи проблемите с мотивацията в следващите книги, аз лично няма да мога да му кажа, че го признавам. Радвам му се на ентусиазма, но все пак трябва и да се постарае малко за да могат героите (или поне Ракса) да не изглеждат като направени от пластмаса.
Силвър да влезе като редактор, ако трябва да се променят доста неща по Ракса още от първата част. Не случайно я поканих в затворения писателски кръг - понякога е добре да има ясно изразено женско мнение.
Не си ме разбрал - аз смятам, че има безброй много типове и мъже и жени.SilverWolf, наистина ли смяташ, че има САМО ДВА типа жени ? Има безброй типове и мъже, и жени. Авторът не е длъжен да се прави на социолог и да използа най-често срещаните типажи. По-скоро обратното - да изгражда необичайни образи.
Разбрах. Но може би е по-правилно да се каже, че Ракса не успява да се грижи за оцеляването си сама. Явно не е на себе си, а и нуждата да бъде закриляна си е съвсем естествена в този ориенталски сюжет.
Не си ме разбрал - аз смятам, че има безброй много типове и мъже и жени.SilverWolf, наистина ли смяташ, че има САМО ДВА типа жени ? Има безброй типове и мъже, и жени. Авторът не е длъжен да се прави на социолог и да използа най-често срещаните типажи. По-скоро обратното - да изгражда необичайни образи.
Но според мен Ракса не просто не действа като жена, ами не действа като човек или дори като биологична единица защото не се интересува от оцеляванео си.
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas