• Начало
  • Магазин
  • Материали
    • Новини
    • Статии
    • Ревюта
    • Интервюта
    • Зала на славата
  • Форум
  • Каталог
    • Автори
    • Илюстратори
    • Хронология
  • Конкурси
    • Златна никса
    • Пъстра Никса
  • Начало
  • Виж новите мнения
  • Правила на форума
  • Търсене
  • Начало
  • Виж новите мнения
  • Правила на форума
  • Търсене

Вход

Забравена парола?
Забравено потр. име?
Форум
/
Книги-игри
/
Нови книги-игри
/
от ИК "Книги-игри"
/
Асасините на Персия
/
Анкета - Имат ли изразена индивидуалност героите от АнП?

• 1
  • 2
  • 1
  • 2
02 Мар 2012 10:21
zaek's Avatar
zaek
Котарак
Котарак
Скрий Още
Получени "Благодаря": 4
Topic Author
Анкета - Имат ли изразена индивидуалност героите от АнП? #49129
Предлагам анкета, защото така повечето, на които не им се пише, ще имат възможност да се включат бързо, безполезнено и анонимно в темата за мотивацията на Самир и Ракса. А и ще видим реално кой какво мисли извън обясненията :)
За непознатите или на тези, на които все пак им се споделят мисли, ето линк към темата с дискусиите:

viewtopic.php?f=76&t=2350

Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.

02 Мар 2012 11:22
SilverWolf
Таласъм
Таласъм
Скрий Още
Получени "Благодаря": 1
Анкета - Имат ли изразена индивидуалност героите от АнП? #49133
Сега ще може и статистика да извадим. :geek:

Arbitrium vincit omnia
"Съвършеното владеене на оръжието поправя несъвършеното законодателство...."
"Спокойният, добре нахранен и общо взето доволен от живота хищник е...

02 Мар 2012 11:36
partci's Avatar
partci
Суперагент
Суперагент
Скрий Още
Получени "Благодаря": 6
Анкета - Имат ли изразена индивидуалност героите от АнП? #49138
За мен са крайно недоразвити и двата образа. А като им сипем и няколкото кофи клишираност и чисто не знам за какво бих могъл да гласувам в тази анкета. Да изчакаме втората книга, барем ни се "разкрият" малко повече.

02 Мар 2012 11:37
SilverWolf
Таласъм
Таласъм
Скрий Още
Анкета - Имат ли изразена индивидуалност героите от АнП? #49139

partci писа: писа:
За мен са крайно недоразвити и двата образа. А като им сипем и няколкото кофи клишираност и чисто не знам за какво бих могъл да гласувам в тази анкета. Да изчакаме втората книга, барем ни се "разкрият" малко повече.
Ми така както си го написал ми звучи като глас за "Не - и двамата нямат.", но след като се чудиш за какво да гласуваш... твоя воля.

Arbitrium vincit omnia

02 Мар 2012 15:55
Longshot's Avatar
Longshot
Духът на Прерията
Духът на Прерията
Скрий Още
Получени "Благодаря": 86
Анкета - Имат ли изразена индивидуалност героите от АнП? #49166
На ме ми се губят някои пермутации от сорта "И двамата имат - Ракса е интересна, а Самир е тъп". Щото видиш ли, тва дали си умен или тъп няма никакво отношение към това колко ярко е изразена индивидуалността ти. От друга страна някои хора очевидно бъркат "пасивна/проактивна индивидуалност" с "липсваща/налична" индивидуалност.

Но най-много в анкетата ми липсва отговор "Силвърулф прекалява с преекспонирането на своето лично мнение, правото на което никой не ѝ оспорва" - мисля че не остана човек на форума, който да не е разбрал позицията ѝ по въпроса, а със сигурност Уейн (чието евентуално повлияване от тази позиция единствено би имало значение) също е схванал тънкия намек. Само че ме съмнява той да направи възможно най-тъпото нещо за един автор, а именно - да тръгне да си променя/съобразява героите си само заради една гръмогласна част от "феновете".

02 Мар 2012 15:59
stalk
Лорд Дракон
Лорд Дракон
Скрий Още
Получени "Благодаря": 12
Анкета - Имат ли изразена индивидуалност героите от АнП? #49168
Aнкетата не е на SilverWolf .

02 Мар 2012 16:50
Mayday
Автор
Автор
Скрий Още
Получени "Благодаря": 34
Анкета - Имат ли изразена индивидуалност героите от АнП? #49178

Longshot писа: писа:
На ме ми се губят някои пермутации от сорта "И двамата имат - Ракса е интересна, а Самир е тъп". Щото видиш ли, тва дали си умен или тъп няма никакво отношение към това колко ярко е изразена индивидуалността ти. От друга страна някои хора очевидно бъркат "пасивна/проактивна индивидуалност" с "липсваща/налична" индивидуалност.

Но най-много в анкетата ми липсва отговор "Силвърулф прекалява с преекспонирането на своето лично мнение, правото на което никой не ѝ оспорва" - мисля че не остана човек на форума, който да не е разбрал позицията ѝ по въпроса, а със сигурност Уейн (чието евентуално повлияване от тази позиция единствено би имало значение) също е схванал тънкия намек. Само че ме съмнява той да направи възможно най-тъпото нещо за един автор, а именно - да тръгне да си променя/съобразява героите си само заради една гръмогласна част от "феновете".
Уейн няма нужда да променя нищо, а просто да побърза с издаването на останалите части.

02 Мар 2012 17:10
Ейдриън Уейн's Avatar
Ейдриън Уейн
User is blocked
User is blocked
Скрий Още
Получени "Благодаря": 84
Анкета - Имат ли изразена индивидуалност героите от АнП? #49185

zaek писа: писа:
Предлагам анкета, защото така повечето, на които не им се пише, ще имат възможност да се включат бързо, безполезнено и анонимно в темата за мотивацията на Самир и Ракса. А и ще видим реално кой какво мисли извън обясненията :)
За непознатите или на тези, на които все пак им се споделят мисли, ето линк към темата с дискусиите:
viewtopic.php?f=76&t=2350
Заек, ти изобщо чела ли си книгата? Последното място, откъдето някой може да се запознае с героите, е от темата на Улф.

02 Мар 2012 17:23
hameleona
Автор
Автор
Скрий Още
Получени "Благодаря": 13
Анкета - Имат ли изразена индивидуалност героите от АнП? #49186
Аз смятам, че са тъпи. Но не мисля, че имат проблем с индивидуалността. Айде, ок, Ракса е клише, Самир е малко по-добре, но все пак си имат своя индивидуалност на характерите, била тя и (за някои хора) нелогична и смешна. :)

Only the ladder is real. The climb is all there is!

The Warden: Elves have strange powers.
Sten: Being easily conquered does not constitute a "power".

02 Мар 2012 17:46
zaek's Avatar
zaek
Котарак
Котарак
Скрий Още
Получени "Благодаря": 4
Topic Author
Анкета - Имат ли изразена индивидуалност героите от АнП? #49190
Г-н Уейн,

линка е сложен с цел да стане ясно защо я има тази анкета. Темата на анкетата следва него (за да няма неразбрали). Не всички потребители във форума имат време да пишат дълги коментари, а така по лесен и удобен начин всеки може да изрази своето виждане по темата. Интересно ми е какво най-общо казано мислят потребителите, като се избегнат многословията по темата.

Тук сме зрели индивиди и поведение от типа "дай си ми куклата, щот не си играеш с мен" не върви. Човек трябва да уважава чуждото мнение, дори когато не му допада. Достатъчно време съм в този форум, за да знам защо не пиша често, но това не значи, че нямам собствено мнение и няма да го защитавам. Гледам на форума като място, където мога да намеря нещо интересно, а не като на боксов ринг.

Ок- на някой не му харесва анкетата. Негова работа, това е измислено, това е постнато.

Иначе- търсенето определя предлагането...

02 Мар 2012 17:56
Ейдриън Уейн's Avatar
Ейдриън Уейн
User is blocked
User is blocked
Скрий Още
Получени "Благодаря": 84
Анкета - Имат ли изразена индивидуалност героите от АнП? #49191
Госпожице Заек, единственото неуважение, изразено в темата, е Вашето. :) Как изобщо може да Ви хрумне да си съставяте мнение за някое произведение въз основа на общи приказки и лично отношение от друг случаен потребител на форума, пък бил той и жена? :idea: Че и да пускате тема и анкета.

Не се впрягай. ;) Разбира се, ако все пак си чела книгата, нищо от написаното по-горе, не те касае. А ако не си я чела, ще ти я дам, за да не говорим наизуст, нали?

П.П.: Мечтанията за "статистика" също са безкрайно смешни. Всички знаят, че има няколко човека, които автоматично се набират на минуса в такива теми. Така че единственото валидно мнение е ако не обоснованото, то поне лично заявеното такова. ;)

Всъщност ти и сама си си го написала, де:

Предлагам анкета, защото така повечето, на които не им се пише, ще имат възможност да се включат бързо, безполезнено и анонимно в темата за мотивацията на Самир и Ракса.
Наистина е безполезно. :mrgreen:

02 Мар 2012 18:09
Mayday
Автор
Автор
Скрий Още
Получени "Благодаря": 34
Анкета - Имат ли изразена индивидуалност героите от АнП? #49193

knigi-igri.net/forum/viewtopic.php?f=76&t=2350
Ако искаш да прочетеш мнения, можеш да поровиш в архива. Това е най-дискутираната КИ на форума. Аз лично се надявам обшественото внимание да се насочи в друга посока, защото непрестанното предъвкване на едни и същи обвинения няма да доведе до качествен резултат.

02 Мар 2012 18:21
Pe6ka_S_Mnenie's Avatar
Pe6ka_S_Mnenie
Магьосник
Магьосник
Скрий Още
Получени "Благодаря": 158
Анкета - Имат ли изразена индивидуалност героите от АнП? #49200
Уейн и Заек получават по едно предупреждение - моля, обяснявайте се на лични, дами и господа.

Ей, това да вбесиш писател не е шега работа - току виж се намериш на страниците на някоя книга, клечащ, укащ, и почесващ се едновременно по темето и под мишницата...

03 Мар 2012 00:08
SatanicSlayer's Avatar
SatanicSlayer
Магьосник
Магьосник
Скрий Още
Получени "Благодаря": 189
Анкета - Имат ли изразена индивидуалност героите от АнП? #49228

Ейдриън Уейн писа: писа:
Всички знаят, че има няколко човека, които автоматично се набират на минуса в такива теми.

Или се обоснови, или затрии това твое мнение, защото аз не ги знам.
11 души в момента са набрали този минус, за който говориш. Дали ги знаеш по имена е това, което искам от теб, защото в момента говориш като политик, който го питат страшно неудобен въпрос и вместо да назове имена, просто казва - "Вие си ги знаете, за това няма да ги казвам".

Всъщност ти и сама си си го написала, де:

zaek написа:Предлагам анкета, защото така повечето, на които не им се пише, ще имат възможност да се включат бързо, безполезнено и анонимно в темата за мотивацията на Самир и Ракса.

Наистина е безполезно. :mrgreen:

Всеки прави правописни грешки не забравяй това. ;)

Избери своето приключение

03 Мар 2012 00:16
SilverWolf
Таласъм
Таласъм
Скрий Още
Анкета - Имат ли изразена индивидуалност героите от АнП? #49231

Longshot писа: писа:
Спорът започна от Уейн, който знае какво ми е мнението още от първият ми пост във форума, който беше точно рецензия на "Асасините", но въпреки това в чата и в няколко съвсем несвързани с това теми се опитваше да ми спори точно по тези въпроси. За това реших, че явно го вълнува темата и му дадох възможност да се аргументира. Той не успя да предостави аргументи, но вече се бях издразнила достатъчно, че да изразявам твърдо "тънкия намек", който не е, че трябва да си променя писането (особено ако не иска, а той явно не иска), а просто да не спори, че нещо не го е написал както го е написал. По простата причина, че читателите са умни хора и умеят да четат и да мислят.

stalk писа: писа:
Aнкетата не е на SilverWolf .
И все пак със Заека една вечер точно за това спорихме с Уейн, така, че имам отношение към анкетата и ако не я беше пуснала тя, щях да съм я пуснала аз.

Заек, ти изобщо чела ли си книгата? Последното място, откъдето някой може да се запознае с героите, е от темата на Улф.
Уейн, не виждам в анкетата някой да кара някого да гласува според това, което се е изписало в моята тема.
Мисля, че изяснихме въпросът с анкетата и ако някой трябва да бъде хулен за пускането й, отговорнаостта е моя.

А и ако не бъркам жестоко, Уейн, точно ти още от Панаира на Книгата, разправяш, че ще се радваш на идеи и критики, а нещо не виждам да даваш признаци да ти пука особено.
Ако не ти пука поне недей да твърдиш, че ти пука... или всъщност приемаш само хвалбите, но не и критиките? Което всъщност е БЕЗПОЛЕЗНО.

Arbitrium vincit omnia

• 1
  • 2
  • 1
  • 2
Форум
/
Книги-игри
/
Нови книги-игри
/
от ИК "Книги-игри"
/
Асасините на Персия
/
Time to create page: 0.103 seconds
Създадено с Kunena форум

Чат към Книги-игри.БГ

📚

Пълна хронология

Книги-игри в България, 1991–днес

499 Заглавия
35+ Години
80+ Автори
Топ автор: Колин Уолъмбъри — 48 издания
Рекорд: 1997 & 1998 — по 59 заглавия
Начало: „Огнена пустиня", дек. 1991 г.
Виж пълния списък →
📚 Хронология ‹

Българският сайт за книги-игри!

Дизайн на RocketTheme

Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas

Последно от форума

• Финална надпревара - ревюта и коментари (31 Мнения)
    • в Сдружение книги-игри / Други книги
    • от Count Monte Kristo
    • Today 01:35
    • Какво четеш / прочете последно? А как го намираш? (537 Мнения)
    • в Общи приказки / Литература
    • от Count Monte Kristo
    • Yesterday 14:31
    • Направих безплатен тракер за книги-игри за хора, к... (10 Мнения)
    • в Инициативи / Други инициативи и проекти
    • от koldKat
    • Yesterday 03:29

За контакти

Knigi-Igri.BG

info@knigi-igri.bg

Общи условия на ползване

Декларация за поверителност