Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Ми така както си го написал ми звучи като глас за "Не - и двамата нямат.", но след като се чудиш за какво да гласуваш... твоя воля.За мен са крайно недоразвити и двата образа. А като им сипем и няколкото кофи клишираност и чисто не знам за какво бих могъл да гласувам в тази анкета. Да изчакаме втората книга, барем ни се "разкрият" малко повече.
Уейн няма нужда да променя нищо, а просто да побърза с издаването на останалите части.На ме ми се губят някои пермутации от сорта "И двамата имат - Ракса е интересна, а Самир е тъп". Щото видиш ли, тва дали си умен или тъп няма никакво отношение към това колко ярко е изразена индивидуалността ти. От друга страна някои хора очевидно бъркат "пасивна/проактивна индивидуалност" с "липсваща/налична" индивидуалност.
Но най-много в анкетата ми липсва отговор "Силвърулф прекалява с преекспонирането на своето лично мнение, правото на което никой не ѝ оспорва" - мисля че не остана човек на форума, който да не е разбрал позицията ѝ по въпроса, а със сигурност Уейн (чието евентуално повлияване от тази позиция единствено би имало значение) също е схванал тънкия намек. Само че ме съмнява той да направи възможно най-тъпото нещо за един автор, а именно - да тръгне да си променя/съобразява героите си само заради една гръмогласна част от "феновете".
Заек, ти изобщо чела ли си книгата? Последното място, откъдето някой може да се запознае с героите, е от темата на Улф.Предлагам анкета, защото така повечето, на които не им се пише, ще имат възможност да се включат бързо, безполезнено и анонимно в темата за мотивацията на Самир и Ракса. А и ще видим реално кой какво мисли извън обясненията
За непознатите или на тези, на които все пак им се споделят мисли, ето линк към темата с дискусиите:
viewtopic.php?f=76&t=2350
Наистина е безполезно.Предлагам анкета, защото така повечето, на които не им се пише, ще имат възможност да се включат бързо, безполезнено и анонимно в темата за мотивацията на Самир и Ракса.
Ако искаш да прочетеш мнения, можеш да поровиш в архива. Това е най-дискутираната КИ на форума. Аз лично се надявам обшественото внимание да се насочи в друга посока, защото непрестанното предъвкване на едни и същи обвинения няма да доведе до качествен резултат.Предлагам анкета, защото така повечето, на които не им се пише, ще имат възможност да се включат бързо, безполезнено и анонимно в темата за мотивацията на Самир и Ракса. А и ще видим реално кой какво мисли извън обясненията
За непознатите или на тези, на които все пак им се споделят мисли, ето линк към темата с дискусиите:
knigi-igri.net/forum/viewtopic.php?f=76&t=2350
Всички знаят, че има няколко човека, които автоматично се набират на минуса в такива теми.
Всъщност ти и сама си си го написала, де:
zaek написа:Предлагам анкета, защото така повечето, на които не им се пише, ще имат възможност да се включат бързо, безполезнено и анонимно в темата за мотивацията на Самир и Ракса.
Наистина е безполезно.
Спорът започна от Уейн, който знае какво ми е мнението още от първият ми пост във форума, който беше точно рецензия на "Асасините", но въпреки това в чата и в няколко съвсем несвързани с това теми се опитваше да ми спори точно по тези въпроси. За това реших, че явно го вълнува темата и му дадох възможност да се аргументира. Той не успя да предостави аргументи, но вече се бях издразнила достатъчно, че да изразявам твърдо "тънкия намек", който не е, че трябва да си променя писането (особено ако не иска, а той явно не иска), а просто да не спори, че нещо не го е написал както го е написал. По простата причина, че читателите са умни хора и умеят да четат и да мислят.Но най-много в анкетата ми липсва отговор "Силвърулф прекалява с преекспонирането на своето лично мнение, правото на което никой не ѝ оспорва" - мисля че не остана човек на форума, който да не е разбрал позицията ѝ по въпроса, а със сигурност Уейн (чието евентуално повлияване от тази позиция единствено би имало значение) също е схванал тънкия намек. Само че ме съмнява той да направи възможно най-тъпото нещо за един автор, а именно - да тръгне да си променя/съобразява героите си само заради една гръмогласна част от "феновете".
И все пак със Заека една вечер точно за това спорихме с Уейн, така, че имам отношение към анкетата и ако не я беше пуснала тя, щях да съм я пуснала аз.Aнкетата не е на SilverWolf .
Уейн, не виждам в анкетата някой да кара някого да гласува според това, което се е изписало в моята тема.Заек, ти изобщо чела ли си книгата? Последното място, откъдето някой може да се запознае с героите, е от темата на Улф.
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas