Получени "Благодаря": 82
Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Не личи.Критика беше в първия ти пост, Мария (в рецензията). На тях наистина се радвам безмерно, отбелязвам си съвестно повдигнатите въпроси - и никога не би ми и хрумнало да ги репликирам, както свидетелства темата с поне 50 читателски рецензии за книгата (и няколко допълнителни подобни теми).
В темата на Ронин практически преразказах мнението си от рецензията, защото имаше отношение към дискусията. И ако твърдиш, че от там е започнало всичко, защо не отговори там, а нафлуди на още 5 места с възражения, че съм се била изказала негативно за интелекта на Ракса?Оттам-нататък обаче (в ЧЕТИРИ следващи теми - като тази на Ронин за Женските образи в КИ) само ти си знаеш какво е това твоето. Но определено не е от полза за никого, както МНОГО хора се опитаха да ти (подс)кажат на МНОГО пъти.
Е, ако наистина има добра причина няма да мрънкам толкова много, въпреки че идеята за тъпи герои някак си... не ми е интересна... но ще видим де.А да и да издаваш Асасините 2 по-бързо, че да "схванем" защо са тъпи
Доста лошо маркетингово решение е ако авторът е замислил да разкрива образа на героите си постепенно още в първата книга да г направи скучни, клиширани и безинтересни... по-скоро трябва да се стреми към загадъчност и мистерия, а не към пасивност и липса на разумни действия.3. Ако авторът е замислил в рамките на една поредица от книги да разкрие своите герои, то след изчитането на първата е трудно да се каже, какво се е опитал да представи в нея от индивидуалността на героите си.
За 160 страници линейна история, мисля, че има достатъчно възможности героите поне да се загатнат като интересни образи.2. В книгата има едва няколко ситуации, в които може да се дефинира уникална индивидуалност на персонажа, така че частично може да се отрече набиране на точки в тази посока
А каква дума използваш за нещо, което не е особено интелигентно?1. Не обичам думата тъп-производните й дори и да се използва от узрели хора
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas