• Начало
  • Магазин
  • Материали
    • Новини
    • Статии
    • Ревюта
    • Интервюта
    • Зала на славата
  • Форум
  • Каталог
    • Автори
    • Илюстратори
  • Начало
  • Виж новите мнения
  • Правила на форума
  • Търсене
  • Начало
  • Виж новите мнения
  • Правила на форума
  • Търсене

Вход

Забравена парола?
Забравено потр. име?
Форум
/
ОБЩИ ФОРУМИ
/
Книжна борса
/
Търгове
/
Търг на редки заглавия и стратове

• 1
  • 2
  • 1
  • 2
06 Юни 2016 20:19
ringlas's Avatar
ringlas
Поддръжка
Поддръжка
Скрий Още
Получени "Благодаря": 1058
Търг на редки заглавия и стратове #115887

kocaka86 писа: писа:
По принцип не мислех да отговарям на обвиненията и да се занимавам да се обяснявам дали съм с фалшив профил или не, но все пак човек трябва да се защитава от безпочвени обвинения, защото явно някои хора страдат от параноя (визирам никсата). Не знаех (а и не пише в правилата), че за да имаш профил в сайта трябва да си купиш книги от никсата за да потвърди, че профилът е истински. Между другото си намерих вече и Алфата и Омегата (за твое съжаление(никса)) и то на доста по ниски цени (за моя радост), както виждаш и тук не наддавам за Алфата. Но ако искате да ме баннете няма да има проблем и няма да възразя защото това ми е втори профил тъй като първият (който между другото беше създаден още в началото на съществуването на сайта) съм забравил и профил и парола и не го използвам. Плюс това вече не мисля и без това да влизам тук и да се занимавам с подобни неща и да ви наддавам на търговете, така че може всички да се успокоят.

С Уважение: Константин Хърков

kocaka86, ако ми кажеш с какъв профил си се регистрирал навремето, мога да ти асистирам да активираме стария. Недей да страниш от форума заради спекулации. IP-то на kocaka е уникално (и не е proxy), никой друг не е писал от него освен той.

Надявам се, че би намерил останалите теми за интригуващи, за да четеш/се включваш и по тях.

Компютърни и мобилни книги-игри от Прайм Геймс
Темата е заключена.
09 Юни 2016 10:37
Вилорп's Avatar
Вилорп
Premium Member
Premium Member
Скрий Още
Получени "Благодаря": 1208
Търг на редки заглавия и стратове #115934
Койчо, ще го продължаваш ли търга с горните уточнения или спира окончателно?

Цвят за модериране
Линк към каталога с дигитализирани книги
knigi-igri.bg/forums/digital-gamebooks/4...italni-proizvedeniya - нови книги
Темата е заключена.
09 Юни 2016 11:57
Ал Торо's Avatar
Ал Торо
Автор
Автор
Скрий Още
Получени "Благодаря": 2373
Търг на редки заглавия и стратове #115942
Вижте, не следя много темата, но защо просто не пуснете търга официално от името на книжен център "Славейков". Няма смисъл да се измъчва Койчо, Уейн и модераторите - едва ли има редовен потребител на форума, който да не може да познае кой е пуснал темата още от заглавието й, нито пък има някакъв проблем по въпроса.
Темата е заключена.
09 Юни 2016 12:08
nixata's Avatar
nixata
Магьосник
Магьосник
Скрий Още
Получени "Благодаря": 1317
Търг на редки заглавия и стратове #115945
Не мисля, че е някакъв проблем някой от хората на Уейн да пуска търгове тук (стига книгите да не са с печат) и стига никове като kocaka86 да не са на някой от книжния център и да създадени просто за изкуствено вдигане на цената.

I've seen 'em come; I've watched 'em go,
Watched 'em rise, witnessed it and watched 'em blow.
Watched 'em all blossom and watched 'em grow.

It's all the same shit all across the globe.
I just sit back and watch the show.
Темата е заключена.
09 Юни 2016 22:55
psicho_lg's Avatar
psicho_lg
Свръхразум
Свръхразум
Скрий Още
Получени "Благодаря": 221
Търг на редки заглавия и стратове #115962
Ако ще продължава търга няма да е лошо тъй наречените модератори да почистят темата от конспиративните мнения

bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%D0% ... 0%B0%D0%BD

България над всичко
Темата е заключена.
09 Юни 2016 23:25 09 Юни 2016 23:27 от Вилорп.
Вилорп's Avatar
Вилорп
Premium Member
Premium Member
Скрий Още
Търг на редки заглавия и стратове #115964
Не с лошо за модераторите. Чакам опция да мога да налагам банове и всички конспиратори и тия дето искат конспираторите да се разкарат ще имат почивка да могат да изиграят новите книги.

Цвят за модериране
Темата е заключена.
09 Юни 2016 23:38
agent47
Котарак
Котарак
Скрий Още
Получени "Благодаря": 0
Търг на редки заглавия и стратове #115966
то като гледам нямаше никакъв интерес към други заглавия от темата а аз се отказвам от търга понеже никой не можа да си докаже тезата за невинен и виновен а в тъмни сделки не ми се участва в виртуалното пространство.... такива сделки само на 4 очи така че ако иска другия участник да я взима тази пуста книга:
Пещерите на Калте (много добре запазена) - 12лв макар да я търся и да ми трябва ще я намеря по други направления все от някой храст ще изскочи заек само трябва да ги разбутваш......... ако някой друг иска да се бори за нея или някоя друга да си каже аз се оттеглям в тъмната страна да пием бира и да ядем фъстъци с "Дарк Вейдър" а ако дойде и "Бад Гърл" може да кръстосаме мечове........
Темата е заключена.
10 Юни 2016 18:08
knigi-igri's Avatar
knigi-igri
Асасин
Асасин
Скрий Още
Topic Author
Търг на редки заглавия и стратове #115972
Вилорп, ок казах ти че няма проблем. Тука гледам че всички други са казали че нямат проблем. Тази седмица съм много зает обаче, затова става бавно отговорите. И друг път може да е така. Тази тема може само някъде да остане да се извинят хората, които обидиха други реални хора в нея с интриги. Но тя не е търг вече и не е за Търгове. Търгът трябва да се пусне наново скоро.

@agent47: Аз се представих специално тук. косака е решил също да уважи хората дето го обиждаха и се е представил и той - Константин Хърков. Като се представи човек знаеш кой е. Можеш да му пишеш директно във фейсбук и навсякъде и да видиш реално кой е. Отгоре на това администратора на този форум ringals лично по-горе е опровергал всички клевети и съмнения. Сега остава само да се извини който не е бил прав ако иска, или завбъдеще поне да не обижда хората в търговете им без последствия. В тази тема имаш мен, теб, Константин Хърков, администратори и модератори - и конспиратори, дето вика Вилорп. Така че всичко трябва да е съвсем ясно вече дори на теб.
Темата е заключена.
10 Юни 2016 18:55
Ал Торо's Avatar
Ал Торо
Автор
Автор
Скрий Още
Получени "Благодаря": 2373
Търг на редки заглавия и стратове #115973
Няма какво да се прави драма. Иначе този пост е от софийско IP, а Койчо е на Алея на книгата в Пловдив в момента, ако не се бъркам, но няма особено значение това :hello:
Темата е заключена.
10 Юни 2016 19:38
agent47
Котарак
Котарак
Скрий Още
Търг на редки заглавия и стратове #115974
Ще ти отговоря с един български лаф точно за този случай...... нека да кажат че сестра ти е К**** а ти отиди да докажеш че нямаш сестра.... та както казваш от тези 3 ма който изброй че участваме ако прочетеш малко по нагоре ще видиш че си само ти и той понеже аз се отказах..... причината е че предпочитам да се откажа от книга която търся от колкото да участвам в някаква схема защото честната ти дума не ми върши работа : обяснявам за да ти стане ясно дори и на ТЕБ.... това че някой си е написал името и друг си е написал името не значи че не се познават и не правят измама , не значи и обратното а колкото до фейсбук щом си го е дал вземи се свържи с него и му кажи че печели и да си я чете с здраве

с уважение: Андрей Атанасов......... или пък не.........
Темата е заключена.
11 Юни 2016 00:52 11 Юни 2016 00:55 от SatanicSlayer.
SatanicSlayer's Avatar
SatanicSlayer
Магьосник
Магьосник
Скрий Още
Получени "Благодаря": 187
Търг на редки заглавия и стратове #115977
Аз пък имам такова отношение на всички, които ни забавляват с глупостите си в търговската зона. За да поддържам огъня на забавлението и аз не оставам назад. За мен сте просто поредните хорица, които са дошли да пробутат книги на по-висока цена от нормалната. То как да е иначе. Веднага започват цифрите от 8 лева нагоре на книга, а едно заглавие започна от 30 лева. Човек, който не е запознат с цените едва ли ще сложи точно такава цена за тази книга и дори няма да знае, че е колекционерска рядкост.
За мен ще сте поредните, които след това ще изчезнете в небитието на поредните търгаши. Но не визирам теб, защото от книжния център ще идват много книги, които да пробуташ на хората, които искат да си попълнят колекциите. Няма проблем, прави го, благодарение на мързелите ще успееш да си продадеш стокицата.

Избери своето приключение
Темата е заключена.
11 Юни 2016 17:20
Вилорп's Avatar
Вилорп
Premium Member
Premium Member
Скрий Още
Търг на редки заглавия и стратове #115981
и.... хлоп.

Цвят за модериране
Темата е заключена.
  • 1
  • 2
  • 1
  • 2
Форум
/
ОБЩИ ФОРУМИ
/
Книжна борса
/
Търгове
/
Time to create page: 0.074 seconds
Създадено с Kunena форум

Чат към Книги-игри.БГ

Българският сайт за книги-игри!

Дизайн на RocketTheme

Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas

Последно от форума

• За ценообразуването на книгите-игри (31 Мнения)
    • в Сдружение книги-игри / Общи приказки
    • от Count Monte Kristo
    • Today 15:22
    • 52. Софийски международен панаир на книгата 2025 (5 Мнения)
    • в Събития, конкурси и инициативи / Събития
    • от ringlas
    • Today 13:22
    • Коледното чудо на бат Коце (11 Мнения)
    • в Инициативи / Други инициативи и проекти
    • от ringlas
    • Today 11:11

За контакти

Knigi-Igri.BG

info@knigi-igri.bg

Общи условия на ползване

Декларация за поверителност