При положение, че това списание се е продавало (щом е нямало бройки на някои места), не мога да разбера причината?? Всъщност тогава не се знае как са се отчитали продажби, приходи и т.н. Дали търговците не са допринесли за слаба финансова реализация (ако наистина е била слаба).Пепи вече беше пристанал на Бард и беше техен служител.
Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Мисля, че просто Пепи не ставаше за правене на бизнес. Беше приемливо добър в манипулиране на балъци, но за да си сериозен издател по онова време се искаше да плуваш сред акули като онези от БАРД, а за дълбоки води Пепи нямаше необходимите качества.
В Мегаигра, тогава има награда 5000 лв.(при пошожение, че един брой струва 60-90 лв) И дори има награждаване..за справка...там пише, че писмата за играта са под 250...
И наистина разпространението беше кофти. Сигурно ги е имало и в СтЗ, но на мен ми ги взимаха от София...
То някой КИ ги пропуснах заради това, купуваха ги в деня или деня след утре. Сещам се Лисичков дори ,ме изпреварваше лошо...
Не съм съгласен за броевете от 1 до 5. Бяха си с еднакъв формат и доста строга и ясна концепция. И не струваха колкото две книги-игри.
Не, не е затова. Причината е напускането на ММ! (по мое мнение). Блонд участваше и в ония списания на Плеяда, които си бяха също готини.Ама като се замисля, някъде май точно в брой 5 се появи Блонд и явно затова всичко е тръгнало назад
Не, не е затова. Причината е напускането на ММ! (по мое мнение). Блонд участваше и в ония списания на Плеяда, които си бяха също готини.
Защо използваш глагола прокопсаха...по-скоро взривиха аудиторията! Това, че не са се продавали добре (може би), не значи, че не са били качествени.
Не, не е затова. Причината е напускането на ММ! (по мое мнение). Блонд участваше и в ония списания на Плеяда, които си бяха също готини.
Онези, които също прокопсаха до брой 5 ли? И които после ни ги продадоха втори път под форма на самостоятелни книжки?
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas