Пиша "ревюта" колкото да трупам мнения във форума...може да ми дадат медал за това
И какъв е проблемът, че не разбрах. (а ме интересува) "Ревютата" ти винаги са написани по абсолютно еднакъв начин, независмо дали става въпрос за Сим Николов или за любимата ти книга (ако има такава).Сега понеже нещо съм болен реших да почета нещо по-дълго...и останах разочарован. Наистина е система салам-битка-салам, но не е това проблема.
Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
За тази книга пазя само хубави спомени. Първото нещо което се сещам е Конан Варварина (който е виждал корицата ще се съгласи). Мисля, че до тогава нямаше книги където бе възможно толкова относително свободно да се рееш из картата (даже помня, че бяха отпечатани две, на континента и Езерния град )Не мисля, че остана път по които да не съм минавал в тази книга. Сега сигурно някой ще каже "Как така". Е тогава книгите излизаха по-нарядко и можеше да се отдели повече време на дадена книга преди новата да е на пазара. Поради този факт се бяхме събрали 3 приятели много ядосани от многото грешки и за около 5 дни (тогава бяхме 4 клас - свободно време бол) оправихме препратките и гордо започнахме да препрочитаме. Нещото което не ми хареса е, че няма начин да спасиш някои от първоначалната група. Не че разваля играта, ама все се надявах да оставя някъде ранени или дори арестувани другари за по-happy end.
Като цяло си заслужава, но ако някой смята да я чете за първи път обезателно първо да коригира грешките преди да започне четенето.
Въобще хора допуснали да загубят юношеския си ентусиазъм към Manowar и незапазили го в зряла възраст, автоматично губят авторитет пред мен и мнението им за каквото и да било изпада в безтегловност!От друга страна аз в детските си години и на Manowar много се кефих, но после го преживях този си период.
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas