Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Имаше и пълна карта, но аз лично не успявах да хвана логиката на изпита за нея.
Не ми е ясно, как може Блонд да напише толкова тъпо нещо, като този Пустинен Огън, оценката ми за него, спадна доста, след прочитането на това. Не мога да разбера, как тази глупост, може да бъде сравнявана със Синът на Пустинята.
Кретенизмът, облечен в "културни"/ "интелектуални" / "литературни" форми, се радва на широка популярност по света, затова и влюбените в това книжно безумие не ме изненадват особено с искрения си прехлас.
ако я напишеш както трябва, така че да се заливам от смях дори след трето прочитане и поне пет лафа да ми влязат в употреба до края на живота, ако успееш и да ме размислиш към края с някой внезапен обрат - да, книгата за разходка в южния парк ще върви при мен.
не знам номер на Блонд ли е, но имаше един друг негов разказ, който се казваше Наркооп преди автора да нарече така един друг разказ, а този да остане в забвение - та в цялото нещо лирическия герой разправя колко е готино да се друсаш по партита, как хората не биха разбрали защо го правиш и после цяла седмица ти е гадно но какво от това, какво от това... и накрая един абзац, когато мацката дето среща внезапно го отказва от дрогата и разказа свършва, а ти като читател седиш и се чудиш какво точно е станало. все едно колата, в който се движиш рязко да направи обратен завой. стори ми се доста майсторско. в Пустинен огън е същото - цяла книга простотии и накрая хоп! то свободата виж всъщност до какви гадни работи води.
Тази книга е уникално шантава и според мен се радваше на успех. Не ви ли беше писнало от логически задачи тип: единия казва истината, единия лъже, а третия - както му дойде. Тук за първи път срещаш тестове от рода на: С какво ще се опопиш най-яко: бира с водка, джин с тоник или ЛСД с нещо си. Няма такава игра, а аз още си спомням някои от въпросите в началото.
Кретенизмът, облечен в "културни"/ "интелектуални" / "литературни" форми, се радва на широка популярност по света, затова и влюбените в това книжно безумие не ме изненадват особено с искрения си прехлас.
vg други модове може да търпят завоалирани обиди към няколко души на куп, аз не. Да не се повтаря. Сталк, приближаваш се към спам. Разбрахме, че не я харесваш, не е нужно на всяко мнение на харесал я да я редиш, нали? Или ако я редиш давай фактологична критика.
Личното ми мнение се покрива с това на модератор. Ясно ни е, че единия се смята за нещо повече от 99% от потребителите тука, другия не я е харесал. Първия няма нищо да му кажа. Втория ще го помоля да не ме предизвиква да му показвам, колко е приятно неговото държание.
Всички ок?
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas