Беше на 2.50лв, да. И сега толкова я раздавам, за радост на хората. Шрифтът си е добър и се чете без проблем. Имаше разпространение из цялата страна - по реповете. Просто много хора са я подминали, без да я видят.
Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Пехливанът FTW, дори само заради името на класа му...
В Коприната обаче със сигурност имаше доста нелогични или изглеждащи нелогични верни избори, тоно заради липсата на достатъчно или каквато и да е информация. (СПОЙЛЕР) Например момента, в който се бях покатерил на покрива на една сграда, криейки се от една банда хашишини. Имаше два избора: да ги нападна или да си се изнеса. Очевидно е, че нападението е абсурдно при многократно превъзхождащи те по брой противници и си плюх на петите, при което умрях в съня си. Проблемът е, че само малоумник би взел правилното в случая решение, като се има предвид, че нямаше абсолютно никва информация, на базата на която да допуснеш дори, какво може да ти се случи, взимайки привидно правилното решение.
А да, тоя момент го помня ясно, но аз играх с танка и правилния избор за мен си беше да им го натаковам.
А да, тоя момент го помня ясно, но аз играх с танка и правилния избор за мен си беше да им го натаковам.
Баси, и танк ли е имало? Аз само открих, че като рейднеш оня Епик бос в бункера и после може да му луутнеш Реър тежката картечница...
:thumbup:
То добре, че не е нарекъл крадците "роугове" или - пази Боже!- "дипиесъри", че ненавиждащата ми ММО термини и клишета (дето взеха да ги ръгат и по "нормални" РПГ-та - справка: Драгън Ейдж) душица нямаше да го понесе.
:thumbup:
То добре, че не е нарекъл крадците "роугове" или - пази Боже!- "дипиесъри", че ненавиждащата ми ММО термини и клишета (дето взеха да ги ръгат и по "нормални" РПГ-та - справка: Драгън Ейдж) душица нямаше да го понесе.
Ся ако обясниш позицията си, ще е интересно. Особено, защо Роуг е лошо име за клас и защо DPS, DOT и подобни определения не трябва да се слагат в игрите (като цяло, ясно, че на български не трябва да са така, питам по принцип).
Изиграх тетрадката...
Ей това ме е дразнело на дуото на Блонд и Уейн... почват нещо ама дали ще го довършат никой не знае... този повече от отворен край ме разби... през цялото време докато несретника герой се опитваше да оцелее очаквах фабулата, която уви липсваше напълно.
Финала беше когато убих с чук - тигър.
Имаше едно време един действителен случай в който бездомник край пещера в Буграско беше захапал смъртоносно вълк единак към 80 кг и го беше убил така че чук и тигър също може да се състои, ама някак ми е .... странничко.
Една картинка и прочее нямаше да е лоша. Пък корицата мале... аз дори я бях видял тая корица ама тъй като съм я виждал и преди в нета (на известен автор е) дори не прочетох заглавието...
Както и да е.
ДОбър почин на Уейн, поне да вземе да издаде и другата да не сме капо.
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas