• Начало
  • Магазин
  • Материали
    • Новини
    • Статии
    • Ревюта
    • Интервюта
  • Форум
  • Каталог
    • Автори
    • Илюстратори
  • Начало
  • Виж новите мнения
  • Правила на форума
  • Търсене
  • Начало
  • Виж новите мнения
  • Правила на форума
  • Търсене

Вход

Забравена парола?
Забравено потр. име?
Форум
/
Книги-игри
/
За заглавията от първата вълна
/
Блонд и Уейн
/
"Херкулес"

"Херкулес"

• 1
  • 2
  • 3
  • ...
  • 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 5
14 Май 2011 19:18
morphy's Avatar
morphy
Суперагент
Суперагент
Скрий Още
Получени "Благодаря": 45
"Херкулес" #12976
Който казва че Херкулес е безмозъчен си няма и хал от древногръцка митология. Той е син на Зевс и е полу-бог, затова притежава силата си - а не от анаболи и инжектиране с животински гени. Плюс това едно от изпитанията му е да измие оборите на цар Авгий, което той разрешава с логика. Вижте и останалите му изпитания - винаги проявява съобразителност. Смешно е да се твърди, че е безмозъчен.

Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.

16 Май 2011 10:09
Вилорп's Avatar
Вилорп
Premium Member
Premium Member
Скрий Още
Получени "Благодаря": 1099
"Херкулес" #13068
Комерса идва то това, че пуснаха книгата точно когато дисни пуснаха едноимената анимация и това остви гаден вкус в устата. Самата книжка наистина е интересна и забавна, макар да не е нещо запомнящо се.

Цвят за модериране
Линк към каталога с дигитализирани книги
knigi-igri.bg/forums/digital-gamebooks/4...italni-proizvedeniya - нови книги

16 Май 2011 10:17
Pe6ka_S_Mnenie's Avatar
Pe6ka_S_Mnenie
Магьосник
Магьосник
Скрий Още
Получени "Благодаря": 116
"Херкулес" #13069

morphy писа: писа:
Смешно е да се твърди, че е безмозъчен.

Ем в книжката не беше описан като много мозъчен. То това беше и част от хумора. Иначе си е супер забавна, независимо дали е излязла около анимацията. :)

"Много се размножихме..."

- Гадняр към Главния Гадняр в един филм.

16 Май 2011 15:22
seriosblack's Avatar
seriosblack
Суперагент
Суперагент
Скрий Още
Получени "Благодаря": 2
"Херкулес" #13083
В такъв случай вероятно трябва да се радвам, че съм я срещнал(чел) за 1ви път едва в началото на новия век. А ако се замислите колко идиотски книги са издадени пак по същия начин за да пият от франчайзи... Не си заслужава замислянето за мен.

The dark side of the force is a pathway to many abilities some consider to be...unnatural

16 Май 2011 15:57
hameleona
Автор
Автор
Скрий Още
Получени "Благодаря": 10
"Херкулес" #13087
Абе някои от тях се оказват прилични книжки. Не някакви "убер-велики" произведения, но прилични и приятни книжки.

Only the ladder is real. The climb is all there is!

The Warden: Elves have strange powers.
Sten: Being easily conquered does not constitute a "power".

06 Ное 2011 12:59
stalk
Лорд Дракон
Лорд Дракон
Скрий Още
Получени "Благодаря": 8
"Херкулес" #35716
СЕЧИ, СЕЧИ, СЕЧИ, докато всичко се покрие с кръв и жлъчка и земята потрепери от стоновете на умиращите! А после продължи да сечеш! ААРРРРГГГХ!!! Тоя Арес е страшен! И в буквален и в преносен смисъл :).
Страхотна книжка, тези дни я изиграх и адски много се изкефих. Според мен, екшъна не беше никак малко, непрекъснато трепех някви противници и накрая имах 47 избити противника. Непрекъснато имаше някакво действие, подвизи, ала-бала. Убиха ме около 17 пъти, не знам дали е толкова трудна или аз съм толкова некадърен. А и в началото все хващах най-трудните подвизи. Пробвах се първо с Цербер и съответно той ме разкъса, понеже нямах нужната сила да го убия. В по-късно изиграване, когато взех колана на Хиполита и силата ми се удвои, тогава нещата станаха по-простички. Тая кошута ми се видя най-трудния подвиг, то беше едно гонене, едно чудо. Адски много се изкефих на тази книжка, супер забавна и в същото време изпълнена с екшън. Навремето когато бях маълк я бях чел също, с един приятел си разменяхме книги и после си ги връщахме и съответно ми беше дал тази. Но сега единственото, което си спомнях, бе че ми беше харесала много. Сега като я изиграх, спомена се опресни и ми хареса още повече. Не знам за каква анимация става дума, имам някакъв смътен спомен за няква анимация, ама щом е толкова смътен, ме съмнява да е била нещо особено. Книгата е меко казано страхотна! С тази книга ми мина лошото усещане за Блонд, след като му изчетох Пустинният Огън и Вампирите на Флавия Ловците- и двете ми се сториха тъпи ( втората, може би само заради безкрайно сложната и тъпа система за битки, но няма значение). Супер готино се чувствах докато я играх, а и след това. От оценки от 1 до 10, давам оценка 11 :).

03 Дек 2011 16:09
Greed
Суперагент
Суперагент
Скрий Още
Получени "Благодаря": 1
"Херкулес" #38496
Намерих си я - тази книжка даже не знаех че съществува навремето, тъй фактора носталгия го няма и въпреки това е издържала теста на времето - чета я с постоянна полусмивка, а играта е зарибяваща като игра. Ще трябва да си припомня митологията май че фейлнах неспасяемо на Хидрата , но втория опит ще пробвам друг ред на подвизите и няма да я пожаля. Да се чуди човек как в такава тетрадка има толкова съдържание, без да се прибягва по разни зарчета, протакане и безмислени изброи. Това май ще е и първата книга игра в която хайлашкото поведения с което ступваш всички за кеф връзва дикиш. :roll: :D

03 Дек 2011 16:44
Ейдриън Уейн's Avatar
Ейдриън Уейн
User is blocked
User is blocked
Скрий Още
Получени "Благодаря": 82
"Херкулес" #38498
Има и още една, но и тя е (отчасти) на Блонд. :mrgreen: Зависи пряко от това кой ти е героят, разбира се.

05 Дек 2011 18:46
Mayday
Автор
Автор
Скрий Още
Получени "Благодаря": 32
"Херкулес" #38578
За Херкулес бях писал в една друга тема, че съм я взел от кампанията От Големи за Малки Деца, за да я предложа на дъщеря ми като порасне. Смятам, че е забавен начин да се запознаеш с римската митология. И общо взето, това й е единственото достойнство, по мое мнение.

Игралните елементи са брутално ужасни. Печелиш точки като се сбиваш с противници, имаш удвояване на сила, тоест, бонуса зависи от това колко други подвига имаш... Едно от големите недуразумения на първата вълна. На иначе великолепният Роб Блонд.

05 Дек 2011 19:05
stalk
Лорд Дракон
Лорд Дракон
Скрий Още
"Херкулес" #38580
Не е римската, а гръцката митология. Аз не съм съгласен, има някои леко грешни неща, защото след като ти се увеличат точките е почти невъзможно да изгубиш, но може би просто се е целяло книгата да е лесна. За мен играта си беше страхотна, трепеш противници и трупаш точки за всеки убит, това за мен си е много яко. Книгата е страхотна, една от най-добрите на Блонд.

05 Дек 2011 19:16
Mayday
Автор
Автор
Скрий Още
Получени "Благодаря": 32
"Херкулес" #38581
Извинявам се за митологията, заблудих се от името на главния герой. Херкулес в римската, Херакъл е в гръцката. Всички останали имена са от гръцката...

05 Дек 2011 20:18
Greed
Суперагент
Суперагент
Скрий Още
Получени "Благодаря": 1
"Херкулес" #38587
Аз загубих след удвояване. Свърши ми живота защото не всичко зависи от силата.

05 Дек 2011 22:30
SatanicSlayer's Avatar
SatanicSlayer
Магьосник
Магьосник
Скрий Още
Получени "Благодаря": 183
"Херкулес" #38600

Greed писа: писа:
Ще трябва да си припомня митологията май че фейлнах неспасяемо на Хидрата

Е как можеш да сгрешиш точно там???
Само сечеш, сечеш, сечеш та жлъч и пукот да се чува. От една отсечена глава излизат цели три :D

Избери своето приключение

06 Дек 2011 01:09
stalk
Лорд Дракон
Лорд Дракон
Скрий Още
"Херкулес" #38605
Две глави, не ги правят както едно време :D !

06 Дек 2011 15:23
seriosblack's Avatar
seriosblack
Суперагент
Суперагент
Скрий Още
Получени "Благодаря": 2
"Херкулес" #38630
Аз няколко пъти съм си увеличавал силата и пак губя. Една от книгите които никога не съм минавал. Мисля че Лернейската кошута, Конете на Диомед и Стимфалийските птици ми бяха проблема. Иначе механиката на игра е отчасти мрежова. Трябва да си минал през определено място за да успееш в определен подвиг. Мисля че поне 3-4 от подвизите са така. Хумор на мах типично по блондски. Всеки път като я играя се спуквам от смях независимо от възластта. Общо взито едно от любимите ми заглавия.

The dark side of the force is a pathway to many abilities some consider to be...unnatural

• 1
  • 2
  • 3
  • ...
  • 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 5
Форум
/
Книги-игри
/
За заглавията от първата вълна
/
Блонд и Уейн
/
"Херкулес"
Time to create page: 0.068 seconds
Създадено с Kunena форум

Чат към Книги-игри.БГ

Българският сайт за книги-игри!

Дизайн на RocketTheme

Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas

Последно от форума

• Гримоар - вгледай се в очите на страхa (42 Мнения)
    • в За заглавията от първата вълна / Любомир Николов
    • от Der
    • Yesterday 20:39
    • Флууд (5566 Мнения)
    • в ОБЩИ ФОРУМИ / Общи приказки
    • от Ал Торо
    • Yesterday 18:38
    • Февруарска форумна среща - да се преброим. (7 Мнения)
    • в Събития, конкурси и инициативи / Форумни срещи
    • от Ал Торо
    • Yesterday 18:37

За контакти

Knigi-Igri.BG

info@knigi-igri.bg