Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Явно си сръчен, затова си добър на фехтовка. Но броня не носиш. И надали правиш салта по време на фехтуване, особено с досепхи на гърба.първо не знам точно 150 кила изобщо дал иса докарвали, второ, аз съм 130 без товар и съм приличен фехтовчик (поне сред аматьорите в градчето ми )
Сигурен ли си че доспехите са 50 килограма ?
Първо, няма 150 кг, ако той самият не е над 120.
Знам защо сме ги били, официално. С хитрост. Бавни са били умствено. Само че сме ги били няколко пъти (в шест от седем битки) и надали всеки път с една и съща примамка. Докажи че скоростта няма връзка, ако можеш.
Брис, както и другите герои от "Майстори на меча", е силен, когато се изправяш с твоя герой срещу него и изглежда слаб, когато играеш с него срещу други. Както е във всяка игра, в която има някакво предизвикателство. Естествено е да е така. Всъщност Брис е най-реалистичният герой от "Майстори на меча".
И как така грамадан в доспехи с тегло около половината от собственото му (а той е над 100) няма да е бавен ! Ако рицарите не бяха бавни, как пък ние българите сме ги разбили в няколко битки през Средновековието ? Да не би да ни е провървяло при хвърлянето на заровете
Единственото в "Майстори на меча", което може да е по-реалистично, е да има действителен жребий за разпределение на участниците по двойки и така да се получат разклонения, от което обаче обемът би нарастнал значително.
Не се излагай, а вземи прочети малко защо сме ги били. С най-добри чувства го казвам.
Няма как човешко тяло с общо тегло 150 килограма да е пъргаво, ей т'ва беше въпросът.
А, за Ейдриън Уейн, мен пък Майстори на меча ми хареса страшно много. Но само с две самостоятелни книги, тоест една разделена на две ( Годзила не съм я чел за жалост), не бих могъл да го сложа на челно място. А и не ми е толкова любима, колкото Синът на пустинята. Колкото до доблестната цел и историята, която липсвала в Майстори на меча. Мен пък до голяма степен ми допадна и заради това. Това с доблестните цели са твърде изтъркани и нереални истории. В истинският живот, всичко се прави с лична изгода, а не заради доблестни цели. А историята, има турнир, хората отиват да се бият, каква повече история трябва да има? И в екшън филмите и биткаджииските, в повечето случаи, няма кой знае колко велики и интересни истории. Мен тази книга-игра, много ми хареса, защото бойната система според мен беше много добра, защото героите бяха готини ( макар, че бяха малко) и защото по принцип се кефя на битки и турнири. Макар да предпочитам боя с голи ръце, пред този с оръжията.
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas