Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Не, не, не от нашите книги само. Синът на Пустинята беше гласувана за най-добрата книга-игра ИЗОБЩО. От едно поне двеста човека на стария сайт 2011та - не като сега в анкетките с по двайсе. Което само потвърди наличните факти.
Тъмната страна на земята на Мишо беше осезаемо по-надолу в класацията, но също се представи добре (от неговите).
Не, не е било подреждане по азбучен ред. Със сигурност бях далеч от първото място по брой гласове.
Правеха нещата с много ентусиазъм и малко компетентност, беше си манджа с грозде.
Честно казано за това вече не съм сигурен. Мисля, че беше на сайта. Но как бяха наредени по гласове го помня напълно ясно. Поне за първите две.
Не знам, може и сега да се пази някъде базата данни? За мен не е нужно, аз си имам перфектна памет и винаги говоря истината (което ме прави явно изключение тук).
стотина заглавия в нея, от които да се избира.
Резултатите ще бъдат вписани в десния панел, на началната страница на сайта, около средата на всеки месец.
Иначе и аз не съм сляп за всичките слабости на СнП. Но си остава най-добрата КИ изобщо, засега, доказа го и огромната читателска анкета в златните дни на сайта.
Синът на Пустинята беше гласувана за най-добрата книга-игра ИЗОБЩО. От едно поне двеста човека на стария сайт 2011та - не като сега в анкетките с по двайсе.
Тъмната страна на земята на Мишо беше осезаемо по-надолу в класацията, но също се представи добре (от неговите).
Дам, ето го и Аналдил, последният и най-мазен ибрикчия на Майкъл - и най-големият доказан лъжец и клеветник дори на този форум.
Хората, които помнят, вече ви казаха какво и как е имало. Дори самият Майкъл, който в такива случаи е подчертано по-достоен от лизачите си.
А форумната анкетка пак е отворена и резултатите в нея се променят непрекъснато, така че ходи нацъкай в нея, Юри, а после се пробвай да изпозваш уей-бек машината, за да се върнеш в някой момент от миналото, когато още не си бил мазен лъжец и клеветник. Има ли изобщо такъв? Не? Сори. Явно някои типове "хора" просто се раждат такива.
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas