Получени "Благодаря": 56
Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Навикът на Уейн да говори от името на другите, уверено да натрапва какво биха могли и какво не биха могли да направят, би бил дразнещ, ако всичко останало му беше наред.
О, чакай малко, не е ли "намалял форумът"?
Ти съвсем си изперкал значи?
Мен първата ми любима е Синът на Пустинята, Втората Тъмната Страна на Земята.
Не смятам Синът на пустинята за КИ която заслужава да бъде в топ 3, но въпреки това е готина. Разнообразната игра е силата и', но балансът...
Предлагам на сегашните собственици о'врме да се погрижат за всички патенти и разните там юредически въпроси. Както казва един герой от първия "Индиана Джоунс" - "след милиони години, това милиони ще струва"
![]()
Понеже стана дискусия искам да обясня къде е най-големият недостатък на книгата. Това за мен са точките. Правена-недоправена работа
Наднкивам в ПРАВИЛА
Почти всички преговори в тази книга протичат под надслов „Схватка от Х ниво”, където Х е число от 0 до 16 вкл., отразявайки сложността и продължителността на битката. Взимайки решения ти ще получаваш наказтелни точки и когато те достигнат Х, ще преминаваш на т.нар. фатален епизод, носещ ти загуба на точки Издръжливост и указан в описанието....
Изключение са схватките от НУЛЕВО ниво, където всяка грешка е фатална. Тези правила важат и за преговорите....
никъде не е указано колко са максималните точки с които разполагаш за 5 ниво,(предполагам че са пет, м това е мое предпооожение може да с десет!) и дали ти се зануляват точките от по-предни преговори. Такова нещо - дали се зануляват точките - няма и в края на тези преговори. Не става ясно ако събера 4 точка продължавам ли с тях на следващите преговори или започва ново броене.
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas