Дори в Шоу на смърта имаше доста и приятно четене и въпреки 50-те си епизода поне на мен и мойте ученически приятели ни достави супер голямо удоволствие.
Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Помните ли дали при едно минаване задължително се сблъскваш и с четиримата останали участници? (+още един бонус, който не е от състезанието ) И кой от тях ви създаде най-много проблеми?
Много приятна книжка, но ми се струва, че авторите са взаимствали историята от филма/романа "Бягащият Мъж"
Само ви се струва. Просто излизат по едно време. '92-ра нямаше интернет, не знам дали помните, така че откъде да знаем за такъв филм/книга след като не са внасяни в бг? (Пък и както се оказва, той далеч не е първият с такава идея, просто най-известният.)
Верно?Много приятна книжка, но ми се струва, че авторите са взаимствали историята от филма/романа "Бягащият Мъж"
Само ви се струва. Просто излизат по едно време. '92-ра нямаше интернет, не знам дали помните, така че откъде да знаем за такъв филм/книга след като не са внасяни в бг? (Пък и както се оказва, той далеч не е първият с такава идея, просто най-известният.)
Пешка, сигурен ли си за схемата? Аз си мислех, че минаваш и през всичките. Мендоса и Осуалд отначало (+Ам Гъл ) и Кийт Гарет и Харви Рупърт после. Ако е така, както казваш, не е ли била ептен кратка? (Но пък е имала replay value.)
Е, супер. Значи хем е реалистично (няма никва логика един от петимата, и то най-куция, да засече случайно и да очисти и четиримата други), хем спокойно може да се преиграе НАЙ-малко два пъти, по съвсем различен път - като в Принца и Бога, предишните ни две КИ, нищо че тази беше само 50 епизода.Спойлер:
В началото срещаш или Осуолд, или Мендоса (с Мендоса правите партия, той търси Рупърт с цел отмъщение), после е или Ам-Гъл (ако някой от двамата те хлопне по главата), или са Подземните Тигри (може да получиш пистолет ако си отворен). За финал - или попадаш на Рупърт, или на Прасето.
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas