Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
То на щети позволено ли е? Мисля че в книгата пишеше, че може да се регулират всички останали, но не й щетите.. Възможно е паметта да ме лъже.
Не знам как е написано в оригиналния текст, но според превода - ако прехвърлиш точка издр. към БМ например, максималния капацитет на издръжливостта не пада, и с едно лечение може да се възстанови. Поне аз така ги тълкувах нещата. Затуй без проблем се прави маг с 18 ПС още в първа книга и после мачка всичко подред, а в 4-та като си сложи маска за 2 действия, направо става терминатор
Между другото, какво си пожелавате от духа в бутилката и има ли някой който да предпочита да помогне на попа да вземе жезъла?
Веднъж прехвърлена, тази точка остава там за постоянно.
Виж сега, "остава там за постоянно" касае местоназначението на прехвърлената точка, т.е. че там остава за постоянно. Но не е обяснено какво се случва с характеристиката от която е взета и дали може или не да бъде възстановена. Ако вземеш 1тБМ и я метнеш към ПС, много ясно че няма как да "излекуваш" БМ. Обаче в случая на издръжливостта, тя е постоянно плуващ показател, за който е споменато че може да се въстанови до определен капацитет. Този капацитет може да се променя разбира се, но това са отделни случаи които са специално обяснени в текста.
Другото според твойто тълкувание е, че ако прехвърля 1 точка от примерно БМ към издр., то тази точка трябва да остане там за постоянно или иначе казано да не умра никога
Може, ако правилата са ясно написаниСиреч ако си решил да мамиш играта никой не може да ти попречи да си измислиш начин
Може, ако правилата са ясно написаниСиреч ако си решил да мамиш играта никой не може да ти попречи да си измислиш начин
Емчи то кусури всеки може да търси :]
Какво е Балара?
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas