• Начало
  • Магазин
  • Материали
    • Новини
    • Статии
    • Ревюта
    • Интервюта
    • Зала на славата
  • Форум
  • Каталог
    • Автори
    • Илюстратори
  • Начало
  • Виж новите мнения
  • Правила на форума
  • Търсене
  • Начало
  • Виж новите мнения
  • Правила на форума
  • Търсене

Вход

Забравена парола?
Забравено потр. име?
Форум
/
ОБЩИ ФОРУМИ
/
Общи приказки
/
Настолни и ролеви игри
/
Втори човек за игра на Twilight Struggle

• 1
  • 2
  • 1
  • 2
29 Окт 2014 22:20
SatanicSlayer's Avatar
SatanicSlayer
Магьосник
Магьосник
Скрий Още
Получени "Благодаря": 187
Втори човек за игра на Twilight Struggle #97928

Wukong писа: писа:
Аз и един едиствен не мога да намеря за каква да е настолна игра а много ми се иска да пробвам :sad: По едно време се чудех дали да не си купя някоя да си играя сам някоя от кооперативните но са скъпички и ми досвидя да си правя експерименти.

Ако си от София няма проблеми, когато малко си освободя гейм тайм, да те поканя, както и Роската отново, както и Мустака. Все пак Дуум второ ниво чака.

Избери своето приключение

Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.

29 Окт 2014 22:28
Wukong
Суперагент
Суперагент
Скрий Още
Получени "Благодаря": 18
Втори човек за игра на Twilight Struggle #97929
ако бях от софия лесно но в прованса няма кандидати, трябва аз да се набутам да купя нещо и тепърва да се надявам, че някой ще се зариби.

Има ли някакви свестни за сам човек ако не намеря за кооператив - четох за Андор и Уаркрафт новата дето била по-опростена (защото нямам и маса за по-голямата) - те стават ли?

29 Окт 2014 22:35
Gallean
Командос
Командос
Скрий Още
Получени "Благодаря": 2
Втори човек за игра на Twilight Struggle #97931

comics_ross писа: писа:
Когато пусках темата идеята ми беше по-скоро да намеря някой ентусиаст, който не е много добър и заедно да разучим играта. Предполагам, че на опитен играч ще му бъде доста досадно и скучно с мен.
Обшо взето голяма излагация. Точно опитен играч ще ти покаже бързо и чрез примери как се игре, няам да се чудите кое как е и дали ще работи. Пък второто ще се случи ако има личностна основа, не на база това кой колко е играл.

29 Окт 2014 22:38
SatanicSlayer's Avatar
SatanicSlayer
Магьосник
Магьосник
Скрий Още
Втори човек за игра на Twilight Struggle #97932

ако бях от софия лесно но в прованса няма кандидати, трябва аз да се набутам да купя нещо и тепърва да се надявам, че някой ще се зариби.

Има ли някакви свестни за сам човек ако не намеря за кооператив - четох за Андор и Уаркрафт новата дето била по-опростена (защото нямам и маса за по-голямата) - те стават ли?

Кажи ми от кой град си, за да видя дали ще мога да те насоча към някакви играчи.

29 Окт 2014 22:44
Wukong
Суперагент
Суперагент
Скрий Още
Втори човек за игра на Twilight Struggle #97934
Габрово.

30 Окт 2014 00:39
Meriadoc's Avatar
Meriadoc
Автор
Автор
Скрий Още
Получени "Благодаря": 604
Втори човек за игра на Twilight Struggle #97941

Аз успях да зарибя приятелите си, които далеч не са нърдове като мен. Невероятно, но дори на чалгари-негеймъри им се усладиха бордовите игри. Първо прокарах Игра на тронове, покрай сериала, бяха във възторг. После и други игри като Катан, Тикет ту райд и 7 Уондърс. Така че това е начина за провинцията. Андора на мен ми беше много тъп, едва изкарах една игра и го продадох. От това, което съм играл, за един човек може би Пандемията би била най-подходяща (въпреки че уж не става за един човек) и Аркам Хорър. Вторият обаче е доста тежък и ще трябва да четеш много правила.

31 Окт 2014 11:58
geniusloci
Котарак
Котарак
Скрий Още
Получени "Благодаря": 0
Втори човек за игра на Twilight Struggle #97986

Андор писва след няколко изигравания. Това е най-препродаваната игра евър, иначе в групата Нърдника във фейсбук може да намериш няколко на меко казано смешни цени :-)

Уаркрафт е супер стара, предполагам говориш за адвенчър играта. Няма препродаване после, иначе пак в Нърдника я имаше неотдавна за около 50 лева, не помня продаде ли се.

Ако искаш нещо за зарибяване на други хора - Pandemic е лесна, колко ще ти хареса - нямам идея, попрочети преди да се хвърлиш. Скоро излиза версията със зарове, понеже вече я имам - лично за мен е сто пъти по-добра и специално за хора, които не са играли много игри, е по-приятна, понеже има зарове.

Ticket to Ride е много лесна за обясняване и на повечето хора им е интересна. Small World е шарена, има различни раси, лесно се обяснява и не е скъпа (е, поне от ранга на Ticket to Ride е, де).

Ако тръгнеш да се хвърляш на нещо от ранга на Arkham Horror - по-добре Eldritch Horror, доста по-елегантна е и не е чак толкова тематична.

Николай Цеков

31 Окт 2014 23:47
Wukong
Суперагент
Суперагент
Скрий Още
Втори човек за игра на Twilight Struggle #98028
Честно казано нищо не търся - моите приятели още на ниво кутия ще отрежат повечето такива, изобщо няма да се занимават с "детски" работи - закостенели мозъци. Питах за Warcraft защото ми се стори интересна за сам човек пък мога да играя по нишката на новата мания - Hearthstone :-) която повечето мои хора играят активно.

Ако питаш мен бих играл нещо като memoir 44 само че с фентъзи войничета или нещо от рода на Mage knight. Но сам ще е тъпо предполагам, затова най-вероятно няма да инвестирам на този етап.

01 Ное 2014 01:01
SatanicSlayer's Avatar
SatanicSlayer
Магьосник
Магьосник
Скрий Още
Втори човек за игра на Twilight Struggle #98030
А пробвал ли си се въобще да им цъкнеш рандъм линк с рандъм снимка, за да видят за какво става дума?

01 Ное 2014 22:14
Wukong
Суперагент
Суперагент
Скрий Още
Втори човек за игра на Twilight Struggle #98060
Да бе знаят отгоре отгоре за какво става дума но никой не му се занимава да си играе с шарени картончета.

05 Ное 2014 20:18
Wukong
Суперагент
Суперагент
Скрий Още
Втори човек за игра на Twilight Struggle #98225
Пичове има ли бордова игра която от типа на Tower defence - някакви лоши напират постоянно и ти ги спираш със поставяне на защита или някакви герои ?

05 Ное 2014 23:27
Meriadoc's Avatar
Meriadoc
Автор
Автор
Скрий Още
Получени "Благодаря": 604
Втори човек за игра на Twilight Struggle #98230
Не бих я определил като Тауър Дифенс, но Zombicide boardgamegeek.com/boardgame/113924/zombicide отговаря на определението "лоши напират постоянно и ги спираш с герои" :-)

06 Ное 2014 17:03
SatanicSlayer's Avatar
SatanicSlayer
Магьосник
Магьосник
Скрий Още
Втори човек за игра на Twilight Struggle #98246

Пичове има ли бордова игра която от типа на Tower defence - някакви лоши напират постоянно и ти ги спираш със поставяне на защита или някакви герои ?

Играта, която търсиш се нарича Castle Panic

• 1
  • 2
  • 1
  • 2
Форум
/
ОБЩИ ФОРУМИ
/
Общи приказки
/
Настолни и ролеви игри
/
Time to create page: 0.074 seconds
Създадено с Kunena форум

Чат към Книги-игри.БГ

Българският сайт за книги-игри!

Дизайн на RocketTheme

Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas

Последно от форума

• За ценообразуването на книгите-игри (31 Мнения)
    • в Сдружение книги-игри / Общи приказки
    • от Count Monte Kristo
    • Today 15:22
    • 52. Софийски международен панаир на книгата 2025 (5 Мнения)
    • в Събития, конкурси и инициативи / Събития
    • от ringlas
    • Today 13:22
    • Коледното чудо на бат Коце (11 Мнения)
    • в Инициативи / Други инициативи и проекти
    • от ringlas
    • Today 11:11

За контакти

Knigi-Igri.BG

info@knigi-igri.bg

Общи условия на ползване

Декларация за поверителност