Аз и един едиствен не мога да намеря за каква да е настолна игра а много ми се иска да пробвам
По едно време се чудех дали да не си купя някоя да си играя сам някоя от кооперативните но са скъпички и ми досвидя да си правя експерименти.
Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Обшо взето голяма излагация. Точно опитен играч ще ти покаже бързо и чрез примери как се игре, няам да се чудите кое как е и дали ще работи. Пък второто ще се случи ако има личностна основа, не на база това кой колко е играл.Когато пусках темата идеята ми беше по-скоро да намеря някой ентусиаст, който не е много добър и заедно да разучим играта. Предполагам, че на опитен играч ще му бъде доста досадно и скучно с мен.
ако бях от софия лесно но в прованса няма кандидати, трябва аз да се набутам да купя нещо и тепърва да се надявам, че някой ще се зариби.
Има ли някакви свестни за сам човек ако не намеря за кооператив - четох за Андор и Уаркрафт новата дето била по-опростена (защото нямам и маса за по-голямата) - те стават ли?
Аз успях да зарибя приятелите си, които далеч не са нърдове като мен. Невероятно, но дори на чалгари-негеймъри им се усладиха бордовите игри. Първо прокарах Игра на тронове, покрай сериала, бяха във възторг. После и други игри като Катан, Тикет ту райд и 7 Уондърс. Така че това е начина за провинцията. Андора на мен ми беше много тъп, едва изкарах една игра и го продадох. От това, което съм играл, за един човек може би Пандемията би била най-подходяща (въпреки че уж не става за един човек) и Аркам Хорър. Вторият обаче е доста тежък и ще трябва да четеш много правила.ако бях от софия лесно но в прованса няма кандидати, трябва аз да се набутам да купя нещо и тепърва да се надявам, че някой ще се зариби.
Андор писва след няколко изигравания. Това е най-препродаваната игра евър, иначе в групата Нърдника във фейсбук може да намериш няколко на меко казано смешни цениако бях от софия лесно но в прованса няма кандидати, трябва аз да се набутам да купя нещо и тепърва да се надявам, че някой ще се зариби.
Има ли някакви свестни за сам човек ако не намеря за кооператив - четох за Андор и Уаркрафт новата дето била по-опростена (защото нямам и маса за по-голямата) - те стават ли?
Пичове има ли бордова игра която от типа на Tower defence - някакви лоши напират постоянно и ти ги спираш със поставяне на защита или някакви герои ?
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas