Получени "Благодаря": 10
Аз участвах в играта по DnD миналата година и то доста време се събирахме но за съжаление нещата се разсъхнаха след известно време - играта изисква редовно присъстие което беше доста трудно за постигане от повечето участници - липващи играчи, чакане на закъснели - всяка сесиа се проточваше защото повечето участници не си правеха труда да разучат правилата и постоянно играта се накъсваше от припомняния и разяснения - а и за събиране веднъж на седмица си забравяш и какво си правил преди и какво правиш а хората които не си разучаваха правилата дори не си помнеха дневника. Все пак изкарахме добре до известно време- Ян доста се стараеше да подготвя разни карти и случки. После някои хора им омръзна понеже така и не знаеха английски и не научиха правилата и игрите почнаха да стават всичко друго но не и DnD и аз се отказах. Но ако бяхме по-свободни и срещите се разиграваха наживо и всички си знаеха правилата нещата щяха да са по стегнати определено.
Лошото е, че този тип забавление изисква редовно свободно време едновременно на групичка което имах като бях студент и ученик, пък и като ергенин без много ангажименти но което много ми липсва сега когато имам работни и семейни ангажименти и няма как да съм свободен редовно за толкова време наведнъж. Уви вече отказах и дългите компютърни игри с история - вече съм минал само на кратички игри тип - цъкаш за по 15 минути и ставаш по всяко време когато се наложи.
И уви нямам приятели които да проявяват дори най-малък интерес към подобен род забавление или към бордови игри.
Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas