Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Беше по-скоро (макар че и в сесията май не се разбрахме на 100%):Мобарак ибн Айшан, който мрази властта, сключи сделка с тварта зад гърба на Джафар – ако ужили везира и той умре, щял да го пусне да избяга.
На практика Мобарак не мрази властта, просто никак не ги харесва, но е далеч от планове и заговори и няма полза от убийството на един или друг;- Относно уговорката ни да не жилиш - не важи за тия богаташчета - везира и т.н.
- Ако ужиля някой, ще ми върнете ли свободата?
Не сме го решили, допуснахме, че може да става дума за него, тъй като го бяхме виждали два пъти предните два дена. На практика просто решихме за неприемливо да се кълнем в душите си, че ще убием някой, без дори да знаем кого И това да е само първото от трите желания на тази гад Паткана. Още повече, че е спечелил тези желания с това, че ни е върнал копието, което е откраднал от нас. И да ни обвинява в "неморално" поведение! Що за безочие? При всички положения беше по-лесно да се преборим с него, отколкото да му изпълним трите желания, а и определено по-морално и законно.те решиха, че е везирът и отказаха
Да, но приехте, нали
Беше по-скоро (макар че и в сесията май не се разбрахме на 100%):Мобарак ибн Айшан, който мрази властта, сключи сделка с тварта зад гърба на Джафар – ако ужили везира и той умре, щял да го пусне да избяга.
На практика Мобарак не мрази властта, просто никак не ги харесва, но е далеч от планове и заговори и няма полза от убийството на един или друг;- Относно уговорката ни да не жилиш - не важи за тия богаташчета - везира и т.н.
- Ако ужиля някой, ще ми върнете ли свободата?
Офтопик, но как ли е "паткан" на арабски ?
Не сме го решили, допуснахме, че може да става дума за него, тъй като го бяхме виждали два пъти предните два дена. На практика просто решихме за неприемливо да се кълнем в душите си, че ще убием някой, без дори да знаем кого И това да е само първото от трите желания на тази гад Паткана. Още повече, че е спечелил тези желания с това, че ни е върнал копието, което е откраднал от нас. И да ни обвинява в "неморално" поведение! Що за безочие? При всички положения беше по-лесно да се преборим с него, отколкото да му изпълним трите желания, а и определено по-морално и законно.те решиха, че е везирът и отказаха
От Джафар.
Относно обясненията на Мобарак ибн Айшан за сделките със "скорпионоподобния" и водача на разбойническата гилдия.
Редактирано и преписано от Началника на канцеларията на Визира, професионален писар и личен приятел на Великия Воин Джафар, който има най-хубавите "документи за благонадежност"
(подписа и името не се четат)
За разбиването на разбойническата гилдия Многоуважавания Джафар би казал: "Да бъде Волята Му!", но ако срещне началника на стражата ще добави: "Значи ги изкла тия без да ми се обадиш! И това ми било приятел!"
Пак добре, че се казва Джафар, а не Вор, като в една друга сесияРедактирано и преписано от Началника на канцеларията на Визира, професионален писар и личен приятел на Великия Воин Джафар, който има най-хубавите "документи за благонадежност"
(подписа и името не се четат)
Ако му кажеш, сигурен съм, че следващият път ще те покани да участвашЗа разбиването на разбойническата гилдия Многоуважавания Джафар би казал: "Да бъде Волята Му!", но ако срещне началника на стражата ще добави: "Значи ги изкла тия без да ми се обадиш! И това ми било приятел!"
Аджунай Веджи - الجمعة رجلОфтопик, но как ли е "паткан" на арабски ?
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas