Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
[...]- книги от Кампанията повече няма да се продават по никакъв начини и при никакви молби (тука му казах, че може да ги подарят)
- ще мина да направя инвентаризация, тъй като книгите са предадени с приемпредавателен протокол и опис (това е от мене не от Уейн).[...]
Напротив, ти и други хора от форума сте инвестирали много усилия в изграждането на фонда на кампанията. Имате пълното право да знаете на кого оставяте книгите и да поставите условия за това как да се стопанисват те. Не е все едно дали в книжарницата има добри условия или работата е такава, че никой не би се хванал да работи в нея, освен ако няма и някаква странична далавера. Ако отсрещната страна има нещо против това положение на нещата, това е ОК; тогава съвместното начинание няма да се случи и книгите ви ще отидат другаде.Знам, че Коцето (ВГ) е единя от продавачите, а той е Фен на книгите-игри, запознат е с тях и много добро отношение към жанра. Какви са му отношенията с уейн не знам, а и не смятам, че ми влиза особено много в работата.
Аз чак днес успях да мина от там. Имаше я книгата с печат с бухалче/сова smile emoticon
Опита се момчето да ме офертира да си купя нова книга и ще ми я подари към нея
Но се обади на шефа си, който почна да ми чете морал по телефона и да ми обясня, че не знам какво означавало библиотека. Как така да съм я купувал книгата.. а у.. за какво ми била
Ама аз супер много се вбесих. Отидох, питах.. продавача ми каза, че ще ме реди на далавера ако си купя друга и ми даде телефона да си говоря с тоя пелтек smile emoticon
Нито съм се бутал, нито съм настоявал - просто питах. А тоя дебил ми се накара по телефона
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas