Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Приемам следното наказание: книгите за които съм наддал и съм повишил умишлено цената високо да ми бъдат продадени на мен - 8 лв. за бройка. Много добре съм мислил и съм преценил какво правя - мога да си преценя портфейла и съм качил веднага цената на 8 лв. за да отсея конкуренция. На Убийството цената скочи двойни - значи съм спестил малко писане там. Ако Мери не може да плати баснословните 9 лв. за Футболмания моята цена от 8 лв. става валидна и ще я платя. Но Мери няма да го направи. Същото важи и за Вкусът на кръвта. Издънката ми е за Мистерията Пегас 8Ц, но там мисля че коректно съм предупредил на време.
Щом съм надул цените нека да бъда наказан като купя книгите на високите ми цени. Преебете Мери и Цветков и ще Ви черпя една бира, защото моята цел са именно Убийството и Футболмания. Айде по-сериозно.....
В нашия случай не виждам къде е връзката - ти не си се отказал от офертата, а просто не наддаваш над моя залог. Това че за една книга доставката става скъпа е вярно и в конкретния случай ако аз бях търговеца бих го приел за уважителна причина. Не подстрекавай хората да ни правят мръсно, че за безплатната бира човек е готов на много нещаАко Мери не може да плати баснословните 9 лв. за Футболмания моята цена от 8 лв. става валидна и ще я платя. Но Мери няма да го направи.
Щом съм надул цените нека да бъда наказан като купя книгите на високите ми цени. Преебете Мери и Цветков и ще Ви черпя една бира, защото моята цел са именно Убийството и Футболмания. Айде по-сериозно.....
Неприятно е, но така е навсякъде. Хората са различни, получават се сблъсъци на характерите и понякога някой се обижда. Нищо ново под слънцето.Не много по темата - за съжаление напоследък започнаха сравнително по-често да се чуват коментари за напускане на форума, което не знам на вас как ви действа, но мен си ме натъжава ...
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas