• Начало
  • Магазин
  • Материали
    • Новини
    • Статии
    • Ревюта
    • Интервюта
  • Форум
  • Каталог
    • Автори
    • Илюстратори
  • Начало
  • Виж новите мнения
  • Правила на форума
  • Търсене
  • Начало
  • Виж новите мнения
  • Правила на форума
  • Търсене

Вход

Забравена парола?
Забравено потр. име?
Форум
/
ОБЩИ ФОРУМИ
/
Книжна борса
/
За цените и състоянието на книгите-игри

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
17 Юни 2012 21:53
mu6-more-rock
Суперагент
Суперагент
Скрий Още
Получени "Благодаря": 2
За цените и състоянието на книгите-игри #57267
Ми,що не го накарахте да ви цъкне по една две снимки на съответните книжки?
Сигурен съм,че ако има интерес да продаде книжките ще ви прати снимки(както и всеки друг ,който продава...).И вече всеки сам ще решава.Друг вариант е да го питате конкретно - това надраскано ли е(химикал,молив),това скъсано ли е,това изтъркано ли е(много ли,малко ли)и т.н.
Аз така правя с всички,от които искам по нещо...
После си решавате струва ли си съответната цена и действате...
Много хора определят книги като нови ,ама...Вече имам по няколко бройки от заглавия ...
Те тва е търговията като няма ограничения :)
Айде със здраве ;)

ТЪРСИ

Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.

25 Юни 2012 22:35
Nichy
Суперагент
Суперагент
Скрий Още
Получени "Благодаря": 18
За цените и състоянието на книгите-игри #57986

mu6-more-rock писа: писа:
Ми,що не го накарахте да ви цъкне по една две снимки на съответните книжки?
Сигурен съм,че ако има интерес да продаде книжките ще ви прати снимки(както и всеки друг ,който продава...).И вече всеки сам ще решава.Друг вариант е да го питате конкретно - това надраскано ли е(химикал,молив),това скъсано ли е,това изтъркано ли е(много ли,малко ли)и т.н.
Аз така правя с всички,от които искам по нещо...
После си решавате струва ли си съответната цена и действате...
Много хора определят книги като нови ,ама...Вече имам по няколко бройки от заглавия ...
Те тва е търговията като няма ограничения :)
Айде със здраве ;)

Значи това, че някой е некоректен не означава, че ние трябва да сме мнителни за да си защитаваме правата си. В този форум съм спазарил поне 30-40 книги вече и такъв проблем не бях срещал. Всъщност като цяло съм срещал много малко проблеми. 1-2 човека изчезнаха, 1-2 пъти се помотахме по срещи, които не се състояха както трябва, но някой очевидно да лъже за състояние на книги не бях виждал. Ми то по тоя принцип можех да искам снимки и пича да ми прати... некви други на които книгите са супер. Ако искаме да се лъжем и да се циганим несъмнено можем да го правим. Няма как да се следим перфектно и всичко да договаряме. Просто аз с този човечец сделки повече няма да правя, защото за съжаление от това, което наблюдавам дребното разминаване при моите 2 книги е най- малкото и съжалявам, че не писах по- рано. Да. Моя грешка.

28 Юни 2012 15:03
TheVaka
Суперагент
Суперагент
Скрий Още
Получени "Благодаря": 12
За цените и състоянието на книгите-игри #58133
Аз от Милан като цяло останах доволен,само Ловец на Вампири я беше писал 29..а беше доста надолу-поскъсана корица.
А от снимките видях,че Планетата и Звездни бойци е поувеличил с по 1-2точки.
Рисунките са с 1 повече,но биват,а тоя надпис с коректор,ако се оправи и почти няма да личи.

Иначе от Християн(Diqna75)- 2 книги не бяха във въобще добро състояние и навсякъде си е писал името на първа страница,но долу-горе биват и малко поизлъга само.

Взех си 1 книга от Купи-подарък сайта-Е толкова е одраскана,че не може да бъде,а пише нова.От там не вземайте.

MHadjiev и vanio засега са номер 1 ;)

28 Юни 2012 21:47
milan195's Avatar
milan195
Победител в конкурс
Победител в конкурс
Скрий Още
Получени "Благодаря": 4
За цените и състоянието на книгите-игри #58155
Аз ще ви кажа , че само хленчите тука. Я се стегнете малко , нямате ли си друга работа , ами ще гледате ъгълчетата на книгите... и ще висите по форуми в това хубаво слънчево време.
Измама наричам да ви пробутам друга книга , друго заглавие , да пропусна някоя книга или изобщо да не ви пратя нищо или пък да сложа по висока цена от уговорената и така нататък. И какво съм виновен аз , че книгите са такива?! Аз ги пазя до колкото е възможно , но и аз така съм ги намирал. Просто ако има някакъв дефект , намалям с 1 единица от 10-ката и това е. 10-ка за тялото означава , че тялото на книгата си е здраво , няма отделени листи и не се разпада и така нататък. 10-ка за страниците съм сложил ако не са пожълтели и ако не са разпокъсани самите страници и ако не са изгризани от мишки, а където е писано с химикал съм си го написал отделно и не влиза в оценката.
По добре ли ще е да използвам за оценка на състоянието:
лошо , добро , много добро и отлично където пак не се знае какво ще излезе. И аз също искам чисто нови книги , ама нови книги има само в книжарниците! ;) Като искате нови вървете там да си ги търсите. От 93-та година нови книги ще ми искат. Затова съм писал и "Като нови" защото новите книги от 93-та няма да се наричат нови , защото сега сме 2012-та.

28 Юни 2012 21:49
SatanicSlayer's Avatar
SatanicSlayer
Магьосник
Магьосник
Скрий Още
Получени "Благодаря": 183
За цените и състоянието на книгите-игри #58157
Тогава не ги пишеш като нови. Казваш наистина какви са дефектите. Аз Принцът на Алкирия си я набавих абсолютно чисто нова и то без забележки.

Избери своето приключение

28 Юни 2012 21:58
Pe6ka_S_Mnenie's Avatar
Pe6ka_S_Mnenie
Магьосник
Магьосник
Скрий Още
Получени "Благодаря": 116
За цените и състоянието на книгите-игри #58158

milan195 писа: писа:
Аз ще ви кажа , че само хленчите тука. Я се стегнете малко , нямате ли си друга работа , ами ще гледате ъгълчетата на книгите... и ще висите по форуми в това хубаво слънчево време.
Измама наричам да ви пробутам друга книга , друго заглавие , да пропусна някоя книга или изобщо да не ви пратя нищо или пък да сложа по висока цена от уговорената и така нататък. И какво съм виновен аз , че книгите са такива?! Аз ги пазя до колкото е възможно , но и аз така съм ги намирал. Просто ако има някакъв дефект , намалям с 1 единица от 10-ката и това е. 10-ка за тялото означава , че тялото на книгата си е здраво , няма отделени листи и не се разпада и така нататък. 10-ка за страниците съм сложил ако не са пожълтели и ако не са разпокъсани самите страници и ако не са изгризани от мишки, а където е писано с химикал съм си го написал отделно и не влиза в оценката.
По добре ли ще е да използвам за оценка на състоянието:
лошо , добро , много добро и отлично където пак не се знае какво ще излезе. И аз също искам чисто нови книги , ама нови книги има само в книжарниците! ;) Като искате нови вървете там да си ги търсите. От 93-та година нови книги ще ми искат. Затова съм писал и "Като нови" защото новите книги от 93-та няма да се наричат нови , защото сега сме 2012-та.

Писал си като нови - а "като нови" означава като от печатницата, не омачкани, ползвани и заливани. Интересно с какви очи то пишеш това, след като човека даже е снимал дефектите по книгите.

Вместо да се репчиш и подскачаш вземи си прегледай книгите и си "актуализирай" обявите, където се налага, докато още има хора които купуват от теб.

Хленчат... Виж пак кой хленчи на втора страница.

"Много се размножихме..."

- Гадняр към Главния Гадняр в един филм.

28 Юни 2012 22:15
Greed
Суперагент
Суперагент
Скрий Още
Получени "Благодаря": 1
За цените и състоянието на книгите-игри #58159
доста наглее милана.

Ще взема и аз да направя снимки на едни книжки които си купих от Muad Dib - дори кориците не бяха избледнели - човека си ги беше пазил в корици като от книжарницата.

28 Юни 2012 22:18
Pe6ka_S_Mnenie's Avatar
Pe6ka_S_Mnenie
Магьосник
Магьосник
Скрий Още
Получени "Благодаря": 116
За цените и състоянието на книгите-игри #58161
Всеки може да види в тема отзиви кой какво казва за търговците - на Ванката Лазаров винаги всичко е каквото пише, и няма оплаквания, от Делян също. Тук няма свободно тълкуване на "нова"-"стара".

А Bloucester изрично търси чисто нови книги, доколкото знам от неговата тема - разбираемо е че цялата галимация със заснетите е най-малкото губене на време за него.

"Много се размножихме..."

- Гадняр към Главния Гадняр в един филм.

29 Юни 2012 00:43
Bloucester
Таласъм
Таласъм
Скрий Още
За цените и състоянието на книгите-игри #58173

Pe6ka_S_Mnenie писа: писа:
Всеки може да види в тема отзиви кой какво казва за търговците - на Ванката Лазаров винаги всичко е каквото пише, и няма оплаквания, от Делян също. Тук няма свободно тълкуване на "нова"-"стара".

А Bloucester изрично търси чисто нови книги, доколкото знам от неговата тема - разбираемо е че цялата галимация със заснетите е най-малкото губене на време за него.

Да, един от недостатъците да си зодия Везни. Все гледаш всичко да е максимално добре, но рядко ти се получава.

Ейдриън Уейн писа: писа:
Щото си знаем "матриала". ;)

29 Юни 2012 01:14
bersek
Победител в конкурс
Победител в конкурс
Скрий Още
Получени "Благодаря": 0
За цените и състоянието на книгите-игри #58174
Трудно ми е да ви разбера! Защо купувате книга, която не харесвате? Може би за да има за какво да се оплаквате после? А всичко е толкова просто - харесваш и купуваш, не харесваш и не купуваш.

Формата на Вселената е пустота, пустотата е форма.

29 Юни 2012 01:31
Bloucester
Таласъм
Таласъм
Скрий Още
За цените и състоянието на книгите-игри #58176
Bersek, ако въпросът ти е насочен към мен, купих въпросните книги заради оценките от 30 и 29, които предполагаха отлично качество. Не бих дал 30 лв, за да има за какво да пиша после във форума :)

Ейдриън Уейн писа: писа:
Щото си знаем "матриала". ;)

29 Юни 2012 01:57
bersek
Победител в конкурс
Победител в конкурс
Скрий Още
За цените и състоянието на книгите-игри #58178
Въпросът ми бе по принцип.
Не вярвам да няма начин в куриерските служби да видиш книгите преди да ги платиш, а ако сделката е очи в очи - тогава е още по-лесно. Ако обаче продавачът не е съгласен да се отваря пратката преди да се плати - то купувачът трябва да му е ясно, че когато си купува котка в торба, може и да бъде издраскан...

29 Юни 2012 02:30
Greed
Суперагент
Суперагент
Скрий Още
За цените и състоянието на книгите-игри #58180
Зависи - ако отвориш да гледаш и се откажеш пак плащаш 6-те лева на куриера.

Ти би ли си купил книга която да няма предна корица - един мошеник така ме излъга и бих го писал в черния списък само че май е баннат вече отдавна.

29 Юни 2012 02:56
bersek
Победител в конкурс
Победител в конкурс
Скрий Още
За цените и състоянието на книгите-игри #58181

Greed писа: писа:
Зависи - ако отвориш да гледаш и се откажеш пак плащаш 6-те лева на куриера.
Точно за това предпочитам личния контакт, обаче ако книгата толкова много ми е нужна - бих си поел риска, че може и да получа недобра бройка.

Greed писа: писа:
Ти би ли си купил книга която да няма предна корица - един мошеник така ме излъга и бих го писал в черния списък само че май е баннат вече отдавна.
Ако много ми трябва - да. По-миналата година си купих една много нужна за мен книга за 30 лв, при положение, че номиналната цена е 6 лв, а дори и да си я бях поръчал от Русия - щеше да ми излезе най-много 12-13 лв, но бе изчерпана.

29 Юни 2012 03:14
Greed
Суперагент
Суперагент
Скрий Още
За цените и състоянието на книгите-игри #58182
Личен контакт е удобен когато не сте на 200 километра разстояние.

И не става дума за много рядка, ценна книга а за просто една книга-игра запълваща малка част от колекцията.

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Форум
/
ОБЩИ ФОРУМИ
/
Книжна борса
/
Time to create page: 0.069 seconds
Създадено с Kunena форум

Чат към Книги-игри.БГ

Българският сайт за книги-игри!

Дизайн на RocketTheme

Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas

Последно от форума

• Флууд (5579 Мнения)
    • в ОБЩИ ФОРУМИ / Общи приказки
    • от Rahvin
    • 01 Юни 2023 13:44
    • Юбилеен конкурс 30 години книги-игри в България (28 Мнения)
    • в Събития, конкурси и инициативи / Конкурси
    • от Rahvin
    • 01 Юни 2023 13:05
    • "Патрул за Ада" (20 Мнения)
    • в За заглавията от първата вълна / Блонд и Уейн
    • от Radko
    • 31 Май 2023 19:28

За контакти

Knigi-Igri.BG

info@knigi-igri.bg