Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Ми,що не го накарахте да ви цъкне по една две снимки на съответните книжки?
Сигурен съм,че ако има интерес да продаде книжките ще ви прати снимки(както и всеки друг ,който продава...).И вече всеки сам ще решава.Друг вариант е да го питате конкретно - това надраскано ли е(химикал,молив),това скъсано ли е,това изтъркано ли е(много ли,малко ли)и т.н.
Аз така правя с всички,от които искам по нещо...
После си решавате струва ли си съответната цена и действате...
Много хора определят книги като нови ,ама...Вече имам по няколко бройки от заглавия ...
Те тва е търговията като няма ограничения
Айде със здраве![]()
Аз ще ви кажа , че само хленчите тука. Я се стегнете малко , нямате ли си друга работа , ами ще гледате ъгълчетата на книгите... и ще висите по форуми в това хубаво слънчево време.
Измама наричам да ви пробутам друга книга , друго заглавие , да пропусна някоя книга или изобщо да не ви пратя нищо или пък да сложа по висока цена от уговорената и така нататък. И какво съм виновен аз , че книгите са такива?! Аз ги пазя до колкото е възможно , но и аз така съм ги намирал. Просто ако има някакъв дефект , намалям с 1 единица от 10-ката и това е. 10-ка за тялото означава , че тялото на книгата си е здраво , няма отделени листи и не се разпада и така нататък. 10-ка за страниците съм сложил ако не са пожълтели и ако не са разпокъсани самите страници и ако не са изгризани от мишки, а където е писано с химикал съм си го написал отделно и не влиза в оценката.
По добре ли ще е да използвам за оценка на състоянието:
лошо , добро , много добро и отлично където пак не се знае какво ще излезе. И аз също искам чисто нови книги , ама нови книги има само в книжарниците!Като искате нови вървете там да си ги търсите. От 93-та година нови книги ще ми искат. Затова съм писал и "Като нови" защото новите книги от 93-та няма да се наричат нови , защото сега сме 2012-та.
Всеки може да види в тема отзиви кой какво казва за търговците - на Ванката Лазаров винаги всичко е каквото пише, и няма оплаквания, от Делян също. Тук няма свободно тълкуване на "нова"-"стара".
А Bloucester изрично търси чисто нови книги, доколкото знам от неговата тема - разбираемо е че цялата галимация със заснетите е най-малкото губене на време за него.
Щото си знаем "матриала".
![]()
Щото си знаем "матриала".
![]()
Точно за това предпочитам личния контакт, обаче ако книгата толкова много ми е нужна - бих си поел риска, че може и да получа недобра бройка.Зависи - ако отвориш да гледаш и се откажеш пак плащаш 6-те лева на куриера.
Ако много ми трябва - да. По-миналата година си купих една много нужна за мен книга за 30 лв, при положение, че номиналната цена е 6 лв, а дори и да си я бях поръчал от Русия - щеше да ми излезе най-много 12-13 лв, но бе изчерпана.Ти би ли си купил книга която да няма предна корица - един мошеник така ме излъга и бих го писал в черния списък само че май е баннат вече отдавна.
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas