Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
За "стилистичните" грешки няма да говоря в момента, докато не дадеш реален пример, до тогава си е просто празни приказки. Останалите неща - ами да, в един момент станаха много бабите (да де, редакторите) и знаеш това до какво води.Текст - с много забележки. Като имам време ще дам примери, но на места стилистични, граматични и пунктуационни грешки просто ми вадеха очите.
Мога само да се надявам, че Хамата ще го засърби някой ден да превърне "Вълните" в книга 500-600 епизода...
Въпреки, че той казва, че "няма"...
![]()
За "стилистичните" грешки няма да говоря в момента, докато не дадеш реален пример, до тогава си е просто празни приказки. Останалите неща - ами да, в един момент станаха много бабите (да де, редакторите) и знаеш това до какво води.
Вилорпе,кажи дали си пуснал книжката към мен,че я заявих преди седмица...
Идеално, още един многознайко-редактор.
Все едно съм си пуснал "Дискавъри".Там животните от аватарите ви се дъвчат по същия начин....
Аз ще мога ли да си поръчам книжката извън Софето.моля автора на лични ако е възможно,че да оценим това творение![]()
Идеално, още един многознайко-редактор.
Моля-моля! Само "многознайко", "редактор" го оставям за другия, който и да имаш предвид!![]()
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas