Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Няма как да ги снимам всички. Ако търсиш някоя конкретно ми кажи и ако я имам ще измислим нещо поздрави.
другите в добро състояние ли са?
Ами зависи. Имам и в добро и в не толкова добро състояние. Ще ги взимаш ли тия 2- те?
АМи целта ми е да избегна плащания за много доставки и за това исках някоя снимка ... аз си търся книги игри най- различни поредици Кървав меч, Битки безброй са най известните ...със сигурност има такива които не ги знам и видях 150 книги че каза и реших че може да има и такива които не съм чувал и исках да разгледам...
Ок. Кървав меч имам от 1 до 4. Битки безброй имам няколко. Кажи някой автор ако искаш или някоя поредица да се сещаш...
А в добро състояние ли са? На каква цена са те?
Кървав меч са ми в много добро състояние. За 35 лв ще ти ги дам 4- те. Битки безброй трябва да ги проверя, но "Храмът на ужасите" и " Командир на роботи" са ми в мн добро. Тях за 10 ще ти ги дам и 2-те. Други трябва да проверя. На Майндкрайм имам няколко повтарящи се. На Блонд имам същи на Уолъмбъри. Имам няколко по редки като Хакерът или Двооен агент. Само да мо кажеш какво търсиш конкретно.
А ти защо си разпродаваш колекцията?... струва ми се скъпо за другите книги....
Продавам тия, които не са ми интересни. Иначе съм си запазил добро количество книги. Скъпо.... Кървав меч трудно ще си намериш 3-та и 4-та по евтино. Виждал съм 5 да стига до 100 лв а 4-та до 50..... А и аз ги продавам в идеално състояние.
Ами специално за кървав меч ми ги дават 2 лева бройката ...вярно е че едва ли са толкова запазени но в крайна сметка къде са 10 лева къде са 35 ...
Е тогава няма защо изобщо да ти казвам за тях . Ако си избереш нещо др кажи.
ами все пак онези ги знам как изглеждат... и е нормално да искам да видя поне кое струва 2.5 и кое струва 12 лева...
А съгласен съм с теб. Нищо не казвам. Просто няма смисъл да ти разказвам за меча след като толкова евтино ще го вземеш. Ако искаш някоя книжка др или се сетиш някое заглавие , което търсиш кажи и ако го имам ще ти кажа.
Значи да разбирам, че нямаш зор да ги махнеш повтарящите.... и евентуално да направя по голяма поръчка и да ми направиш по добра цена за книги накуп..
Напротив. Искам да си ги продам , защото не ми трябват., но не мога да ти ги сам за 2 лв... Ако искаш повече книги ще ти направя добра оферта.
Добре... Нека направим така.... направи ми оферта за книгите които искаш да продадеш прати ми снимките им... и ако ме устройва имаме сделка
Кървав меч 4- ри книги + 2 те магьосни. За 40 лв
Сега видях, че в дневниците е писано с молив.. предполагам , че няма да ги искаш. Ако си избрал нещо друго кажи... или пък ако не ти е проблем писаното с молив.
Изпрати ми снимка да ги видя... а за други ти казах ако искаш... направи снимки на кървав меч и снимки на всяка поредица или част от поредица която имаш като просто снимаш по една книга от всяка поредица... за да си избера нещо освен като заглавия искам да видя и в какво състояние са... изписахме толкова много а още не сме се разбрали... става ли така да направим??
Виж. Не знам колко книги имаш, ама 100 не се снимат лесно. Така ми е трудно да ти предложа аз. Не знам какво харесваш. Не знам какво ти се чете. Не знам любимия ти автор. Ще ти пратя снимки на меча.
Добре нали имаш 100 книги от тези сто книги имаш не повече от 20 поредици.... това е ако ти е супер разнообразна библиотеката... 20 книги се снимат лесно... аз ще си избера поредица и така... меча го снимай искам да го видя
Ще правим ли нещо, човек???
Ще взимаш ли ония 2-те, на които ти пратих снимки? Ако да ми прати адрес до офис на Еконт , 2 имена и телефон. Реших да си запазя кървавия меч.
Не, няма да ги взема намерих си комплект
А много ти здраве тогава миндил.
Вилорпе .. спиш.а миндил е нещото от което си се изтупал....
Участието ви в каквито и да е търговски дейности на форума е изцяло ваша отговорност.
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas