• Начало
  • Магазин
  • Материали
    • Новини
    • Статии
    • Ревюта
    • Интервюта
  • Форум
  • Каталог
    • Автори
    • Илюстратори
  • Начало
  • Виж новите мнения
  • Правила на форума
  • Търсене
  • Начало
  • Виж новите мнения
  • Правила на форума
  • Търсене

Вход

Забравена парола?
Забравено потр. име?
Форум
/
ОБЩИ ФОРУМИ
/
Книжна борса
/
"Черен списък"

"Черен списък"

• 1
  • ...
  • 3
  • 4
  • 5
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
21 Май 2013 16:50
nixata's Avatar
nixata
Магьосник
Магьосник
Скрий Още
Получени "Благодаря": 1273
"Черен списък" #73280
За съжаление слагам в черния списък grigorov. От 2 месеца не мога да му дам двете книжки ("Оле-ле на световно сме" и "Гоол, българи юнаци", които спечели от търга ми. Писах му няколко пъти ЛС, прочете ги и не ми отговори.

I've seen 'em come; I've watched 'em go,
Watched 'em rise, witnessed it and watched 'em blow.
Watched 'em all blossom and watched 'em grow.

It's all the same shit all across the globe.
I just sit back and watch the show.

Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.

21 Май 2013 22:09
Вилорп's Avatar
Вилорп
Premium Member
Premium Member
Скрий Още
Получени "Благодаря": 1104
Topic Author
"Черен списък" #73284
Нямам нищо против да ги прибера... за Кампанията!

Цвят за модериране
Линк към каталога с дигитализирани книги
knigi-igri.bg/forums/digital-gamebooks/4...italni-proizvedeniya - нови книги

21 Май 2013 22:29
Ейдриън Уейн's Avatar
Ейдриън Уейн
User is blocked
User is blocked
Скрий Още
Получени "Благодаря": 82
"Черен списък" #73286
Вилорпски, поне малко съчувствие да беше изказал първо на Никсата...

Ето, аз ще го изкажа вместо това: хич не е хубаво някой да не си държи на думата, Никс, сори, че ти се е случило нещо такова.

03 Дек 2013 15:57
TheVaka
Суперагент
Суперагент
Скрий Още
Получени "Благодаря": 12
"Черен списък" #84540
Да сложа тук kaloqnnk - за преждевременно спрян търг.

06 Мар 2014 21:28
milan195's Avatar
milan195
Победител в конкурс
Победител в конкурс
Скрий Още
Получени "Благодаря": 4
"Черен списък" #86990
Слагам Monevwww в черния списък. Причината е, че от търга който пусна, спечелих 11 книги, а след това получих само 10. Обяснението е, че не могъл да намери едната книга и по нататък, ако или като я намери, щели сме да измислим нещо.

06 Мар 2014 21:50
Monevwww's Avatar
Monevwww
Изпеченият крадец
Изпеченият крадец
Скрий Още
Получени "Благодаря": 762
"Черен списък" #86991
Сам се слагам в Черния списък, че не съм раздал голяма част от книгите спечелени на търга. А за книжката на Милан(тя е Футбол и пари за 0 лв.(бях го и предупредил) и наистина не мога да намеря къде съм ги забутал...ще изкочи)

07 Мар 2014 00:16
milan195's Avatar
milan195
Победител в конкурс
Победител в конкурс
Скрий Още
"Черен списък" #86992
Това с предупреждението съм го пропуснал из всичкия текс из ЛС и така и не разбрах, че няма да я получа книгата. И дали е била 0 лева или 5 лева няма значение, аз и повече щях да заложа за нея, но никой не ме наддаде. И защо изобщо включваш книги, до които нямаш моментен достъп, поне го уповести това в началото на търга. Аз затова вече винаги правя снимки, че ако има някакво разминаване с написаното, то на снимката ще се види кои загавия са налични и някакво ориентировъчно състояние.
*Е надявам се скоро време да се оправим, когато "изкочи". :-)

20 Мар 2014 00:44
milan195's Avatar
milan195
Победител в конкурс
Победител в конкурс
Скрий Още
"Черен списък" #87293
Получих липсващата книга от Monevwww. Беше изпратена за негова сметка, както мисля, че трябваше да бъде и вече всичко е наред. :-)

*Само да вметна, че пак бих купувал или заменял с него книги! :-)

26 Юни 2017 15:08
Srusev's Avatar
Srusev
Асасин
Асасин
Скрий Още
Получени "Благодаря": 0
"Черен списък" #122747
Ситуацията е следната. Бях пусналл тема в секцията "Търся" за поредицата Магьосничества. отзоваха се двама човека Ейдриън Уейн и grigorov. Искам да се оплача от втория потребител, понеже той се свърза с мен и ми предложи две от книгите от тази поредица. Съгласих се да ги взема и той ми предложи и други книги. Имал над 100 заглавия и аз му върнах отговор, в който обясних че от скоро искам да си върна някои от книгите, които преди години съм имал. Споменах му за кървав меч.... друга поредица и той с нагърби да ги снима и да ми прати снимки за да видя какво ще купя поиска ми 40 лева за двете книги Магьосничества и 4 книги от кървав меч но снимки на кървав меч не получих. И то чаках около два дни за 3 снимки, поради това негово забавяне аз си намерих цялата поредица магьосничества. и си ги поръчах. след което той ми пише че се бил отказал да продава кървав меч и ме пита дали ше взема другите 2 книги, аз му отговорих че съм си ги намерил и той ме обиди с миндил..... а.... в случая не знам кое е по миндилско.... но няма да падам на това ниво. Не знам какво трябва да се направи в случая но той е некоректен и обижда.

Благодаря за обратната връзка!

Сто

26 Юни 2017 15:59 26 Юни 2017 16:44 от Вилорп.
grigorov
Окото на Бога
Окото на Бога
Скрий Още
Получени "Благодаря": 2
"Черен списък" #122750
Сега нямам време , че съм на работа, но довечера ще пусна всички лични съобщения за да се види кой крив и кой прав. И да миндил си , защото ме мота 3 дни и накрая каза , че няма да взимаш книгите, за които сме се разбрали.

Официално предупреждение към потребителя за употребата на ругатни във форума!

26 Юни 2017 16:59
Srusev's Avatar
Srusev
Асасин
Асасин
Скрий Още
"Черен списък" #122752
Пич ти ме мота 2 дни без отговор за меча.... чаках снимки.... и накрая каза няма да ти ги дам... но аз пък си намерих целия комплект...много ясно че няма да взема твоите две книги.... :hello:

Сто

26 Юни 2017 20:04
grigorov
Окото на Бога
Окото на Бога
Скрий Още
"Черен списък" #122758
Бях решил да пиша и да ти отговарям, обаче не ми се занимава, затова ще оставя личните съобщения да говорят.
Srusev търси поредица Магьосничества. Аз му казах , че имам 2 от тях и за 10 лв ще му ги дам. Поиска снимки, пратих му , каза, че уж са супер книжките. Тогава му казах , че имам към 150 книги и ако търси нещо друго да ми каже. Той ми казва да му ги снимам за да ги види.

grigorov писа: писа:
Няма как да ги снимам всички. Ако търсиш някоя конкретно ми кажи и ако я имам ще измислим нещо :) поздрави.

Srusev писа: писа:
другите в добро състояние ли са?

Ами зависи. Имам и в добро и в не толкова добро състояние. Ще ги взимаш ли тия 2- те?

АМи целта ми е да избегна плащания за много доставки и за това исках някоя снимка ... аз си търся книги игри най- различни поредици Кървав меч, Битки безброй са най известните ...със сигурност има такива които не ги знам и видях 150 книги че каза и реших че може да има и такива които не съм чувал и исках да разгледам...

Ок. Кървав меч имам от 1 до 4. Битки безброй имам няколко. Кажи някой автор ако искаш или някоя поредица да се сещаш...

А в добро състояние ли са? На каква цена са те?

Кървав меч са ми в много добро състояние. За 35 лв ще ти ги дам 4- те. Битки безброй трябва да ги проверя, но "Храмът на ужасите" и " Командир на роботи" са ми в мн добро. Тях за 10 ще ти ги дам и 2-те. Други трябва да проверя. На Майндкрайм имам няколко повтарящи се. На Блонд имам същи на Уолъмбъри. Имам няколко по редки като Хакерът или Двооен агент. Само да мо кажеш какво търсиш конкретно.

А ти защо си разпродаваш колекцията?... струва ми се скъпо за другите книги....

Продавам тия, които не са ми интересни. Иначе съм си запазил добро количество книги. Скъпо.... Кървав меч трудно ще си намериш 3-та и 4-та по евтино. Виждал съм 5 да стига до 100 лв а 4-та до 50..... А и аз ги продавам в идеално състояние.

Ами специално за кървав меч ми ги дават 2 лева бройката ...вярно е че едва ли са толкова запазени но в крайна сметка къде са 10 лева къде са 35 ...

Запомнете това съобщение - 2лв за бройка.

Е тогава няма защо изобщо да ти казвам за тях . :) Ако си избереш нещо др кажи.

ами все пак онези ги знам как изглеждат... и е нормално да искам да видя поне кое струва 2.5 и кое струва 12 лева...

Как ги изчисли 12.....

А съгласен съм с теб. Нищо не казвам. Просто няма смисъл да ти разказвам за меча след като толкова евтино ще го вземеш. Ако искаш някоя книжка др или се сетиш някое заглавие , което търсиш кажи и ако го имам ще ти кажа.

Значи да разбирам, че нямаш зор да ги махнеш повтарящите.... и евентуално да направя по голяма поръчка и да ми направиш по добра цена за книги накуп..

Напротив. Искам да си ги продам , защото не ми трябват., но не мога да ти ги сам за 2 лв... Ако искаш повече книги ще ти направя добра оферта.

Добре... Нека направим така.... направи ми оферта за книгите които искаш да продадеш прати ми снимките им... и ако ме устройва имаме сделка

Кървав меч 4- ри книги + 2 те магьосни. За 40 лв

Сега видях, че в дневниците е писано с молив.. предполагам , че няма да ги искаш. Ако си избрал нещо друго кажи... или пък ако не ти е проблем писаното с молив.

Изпрати ми снимка да ги видя... а за други ти казах ако искаш... направи снимки на кървав меч и снимки на всяка поредица или част от поредица която имаш като просто снимаш по една книга от всяка поредица... за да си избера нещо освен като заглавия искам да видя и в какво състояние са... изписахме толкова много а още не сме се разбрали... става ли така да направим??

Виж. Не знам колко книги имаш, ама 100 не се снимат лесно. Така ми е трудно да ти предложа аз. Не знам какво харесваш. Не знам какво ти се чете. Не знам любимия ти автор. Ще ти пратя снимки на меча.

Добре нали имаш 100 книги от тези сто книги имаш не повече от 20 поредици.... това е ако ти е супер разнообразна библиотеката... 20 книги се снимат лесно... аз ще си избера поредица и така... меча го снимай искам да го видя

Тук вече ми омръзна да се занимавам, тъй като тъпчехме на едно място. И не знам какво фенче си щом ми говориш за 20 поредици....

Ще правим ли нещо, човек???

Ще взимаш ли ония 2-те, на които ти пратих снимки? Ако да ми прати адрес до офис на Еконт , 2 имена и телефон. Реших да си запазя кървавия меч.

Не, няма да ги взема намерих си комплект :)

А много ти здраве тогава миндил.

Ясно ми беше защо ме моташ и защо ми каза, че са ти предлагали по 2лв бройка на Кървав меч.Затова и не ми се занимаваше повече с теб. Целта ти беше да ти ги продам и аз за толкова. Объркал си рейса (както се казваше в 1 реклама).

26 Юни 2017 21:00
Srusev's Avatar
Srusev
Асасин
Асасин
Скрий Още
"Черен списък" #122760
За да спазя добрия тон....Наистина ми идват кървав меч от 2-ра до 5-та за 2.5 с доставката..... купих 22 книги накуп..... после... няма да те чакам 2 дена за да ми кажеш няма да ти ги продам..... цифрата 12 я написах рандом.... смятам по добре от теб със сигурност.... имам причини да мисля така.....Тъпчехме на едно място понеже ти не искаш да ми покажеш какво имаш и щяхме да тъпчем пъти повече(понеже мога да смятам) ако бях те питал за всяка поредица....това че те мързи е твой проблем не мой...... сега можеше да си с някой лев вместо да водим този безмислен разговор... аз съм в правото си да се оплача щом нарушаваш правилата на форума.... и това е най-незначителната причина да го правя..... има и други оплаквания от теб по нагоре.....ти си некоректен човече и обиждаш евентуален клиент... който загуби безвъзвратно..... а миндил е нещото от което си се изтупал....

Сто

26 Юни 2017 22:16
grigorov
Окото на Бога
Окото на Бога
Скрий Още
"Черен списък" #122761
Последно се занимавам с теб да ти отговарям. Личните съобщения показват ясно кой крив и кой прав... Само не ми е ясно. Кой нормален човек, когато може да купи нещо за 2 лв. иска да го купи за повече пари? ОчевАдно е какво целеше с това мотане и когато не ти мина номера тръгна да го играеш ощипаната мома. И 4х12 не е равно на 36 господин сметачо. Аз дигам ръце от теб. Такива като теб са прости сметкаджии, на които като не им излезе номера и почват да правят тъпи номерца.

П.С.

а миндил е нещото от което си се изтупал....
Вилорпе .. спиш.

26 Юни 2017 22:34 26 Юни 2017 22:35 от SatanicSlayer.
SatanicSlayer's Avatar
SatanicSlayer
Магьосник
Магьосник
Скрий Още
Получени "Благодаря": 183
"Черен списък" #122762
knigi-igri.bg/forums/books-stock/3141-pravila-za-razdela-borsa

SatanicSlayer писа: писа:
Участието ви в каквито и да е търговски дейности на форума е изцяло ваша отговорност.

Избери своето приключение

• 1
  • ...
  • 3
  • 4
  • 5
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
Форум
/
ОБЩИ ФОРУМИ
/
Книжна борса
/
"Черен списък"
Time to create page: 0.118 seconds
Създадено с Kunena форум

Чат към Книги-игри.БГ

Българският сайт за книги-игри!

Дизайн на RocketTheme

Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas

Последно от форума

• Трошача (22 Мнения)
    • в За заглавията от първата вълна / Сим Николов
    • от Вилорп
    • Yesterday 21:00
    • Юбилеен конкурс 30 години книги-игри в България (16 Мнения)
    • в Събития, конкурси и инициативи / Конкурси
    • от harlequin
    • Yesterday 11:00
    • Пролетна форумна среща на йеденйе и пийенйе! (3 Мнения)
    • в Събития, конкурси и инициативи / Форумни срещи
    • от Monevwww
    • Yesterday 10:44

За контакти

Knigi-Igri.BG

info@knigi-igri.bg