• Начало
  • Магазин
  • Материали
    • Новини
    • Статии
    • Ревюта
    • Интервюта
  • Форум
  • Каталог
    • Автори
    • Илюстратори
  • Начало
  • Виж новите мнения
  • Правила на форума
  • Търсене
  • Начало
  • Виж новите мнения
  • Правила на форума
  • Търсене

Вход

Забравена парола?
Забравено потр. име?
Форум
/
ОБЩИ ФОРУМИ
/
Общи приказки
/
Кино
/
Оскарите

Оскарите

• 1
  • 1
25 Ян 2012 02:38
seriosblack's Avatar
seriosblack
Суперагент
Суперагент
Скрий Още
Получени "Благодаря": 3
Topic Author
Оскарите #43441
Айде номинациите излязоха. Обяснете ми какво толкова има в Descendents че печели такова одобрение от критиката. Аз преди няколко месеца си търсих на пиратския бряг няколко филма които ги нямаше в родните торентсайтове които-не-бива-да-се-назовават но точно Descendents и пиратите не го бяха качили все още.
И моля ви обяснете ми отново защо Drive си заслужава. Гледах го и си искам 90те изгубеви минути от живота обратно.
Иначе може би за 1ва година съм доволен от някои от номинациите. По-точно за ефекти. Надявах се Трансформърс и Хари потър да са номинирани. Сега ако роботите спечелят тази категория+ двете за озвучение ще съм напълно удовлетворен.
Също ме радва и номинацията за анимация на Пандата.

Някой ще сподели ли впечатления за номинациите или за Златните глобуси или ще се спестите за списанието?

The dark side of the force is a pathway to many abilities some consider to be...unnatural

Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.

25 Ян 2012 11:10
Ал Торо's Avatar
Ал Торо
Автор
Автор
Скрий Още
Получени "Благодаря": 2028
Оскарите #43455
Не знам, може и някой да ги спомене в списанието, но моите интереси относно оскарите се ограничават до категорията "Best Foreign Language Movie".

25 Ян 2012 12:53
Bloucester
Таласъм
Таласъм
Скрий Още
Получени "Благодаря": 1
Оскарите #43462
Мненията ни се различават напълно. За мен ХП (все пак хубавото на този филм е, че е последен) и Трансформерите (сюжет за петгодишни, плоски характери, отвратителен прайм, само престрелки, гърмежи, разрушения, готини коли и готина мацка - хамериканизация в пълна степен) са изключително загубени филми, докато Драйв е нещо различно, оригинално, доколкото това може да се каже за холивудски филм, а и в същото време си прави гаргара с целия жанр (най-малкото с розовите надписи). Да не забравяме и играта на главния герой. С Десендантс се сблъсках на работното място (буквички) и смятам, че е еталон за семейна драма. Една от малкото роли на Клуни след "От здрач до зори", която ми хареса - може би човек трябва да е изживял нещо подобно, за да го оцени.

Ейдриън Уейн писа: писа:
Щото си знаем "матриала". ;)

25 Ян 2012 13:13
Coblin King's Avatar
Coblin King
Победител в конкурс
Победител в конкурс
Скрий Още
Получени "Благодаря": 2
Оскарите #43464
[offtopic]Drive е страхотен филм, не само заради кинематографията и музиката, а и защото е изключително добър homage към старите екшън-трилъри от седемдесетте. За играта на Гослинг може да поспорим, не е лоша, но не е и изпълнение заслужаващо Оскар.[/offtopic]

Иначе аз от доста години не се интересувам от Оскарите. По принцип номинират добри филми, но рядко награждават най-добрите от номинираните, а и церемонията е стахотно скучна.

My deviantART page.

26 Ян 2012 01:05
seriosblack's Avatar
seriosblack
Суперагент
Суперагент
Скрий Още
Получени "Благодаря": 3
Topic Author
Оскарите #43556

Bloucester писа: писа:
Мненията ни се различават напълно. За мен ХП (все пак хубавото на този филм е, че е последен) и Трансформерите (сюжет за петгодишни, плоски характери, отвратителен прайм, само престрелки, гърмежи, разрушения, готини коли и готина мацка - хамериканизация в пълна степен) са изключително загубени филми, докато Драйв е нещо различно, оригинално, доколкото това може да се каже за холивудски филм, а и в същото време си прави гаргара с целия жанр (най-малкото с розовите надписи). Да не забравяме и играта на главния герой. С Десендантс се сблъсках на работното място (буквички) и смятам, че е еталон за семейна драма. Една от малкото роли на Клуни след "От здрач до зори", която ми хареса - може би човек трябва да е изживял нещо подобно, за да го оцени.

Че аз да съм казвал че са добри филми Хари Потър и Трансформърс. Аз съм доволен че са номинирани точно в тези категории. И ще бъда още по щастлив ако роботите оберат и трите награди.
Драйв го гледах на компа с известни надеждии. Накрая останах с 2 впечатления от филма които ще ги дам като въпроси, а някой дано ме осветли къде бъркам. 90% от репликите на Райън Гослинг са предхождани от 3-4-5 секунди пауза. Имам предвид, че някой от другите герои му подава реплика и той стои и мълчи известно време. И след като започвам да се чудя човека умствено ли е изостанал следва отговора на героя. Егати умрялата работа. Защо са го направили по този начин? С този приом на мен ми убиха желанието да гледам филма, какво остава да следя какво се случва. И второто нещо с което ще го запомня беше че през почти цялото време Райън Гослинг поддържаше физиономия на напушен човек със Синдром на Браун(извинявам се за сравнението ама...) От физиономията на героя в нито един момент от филма не можах да разбера какво се върти в главата му. Това ли е голяма актъорска игра?
А Descendents съм му хвърлил око още откакто видях актъорския състав. По точно Шайлийн Уудли, която участва в един детско-юношеско-семеен сериал на ABC Family. BTW в същия този сериал играе и Индиа Айзли, която също направи първия си касов дебют в новия Подземен свят(само заради Индиа и Кейт Бекинсейл отивам и го гледам на кино този филм)

The dark side of the force is a pathway to many abilities some consider to be...unnatural

• 1
  • 1
Форум
/
ОБЩИ ФОРУМИ
/
Общи приказки
/
Кино
/
Оскарите
Time to create page: 0.048 seconds
Създадено с Kunena форум

Чат към Книги-игри.БГ

Българският сайт за книги-игри!

Дизайн на RocketTheme

Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas

Последно от форума

• Материали (1 Мнения)
    • в Работилница / Работилница с Ink
    • от ringlas
    • Yesterday 18:08
    • Писане на уеб базирана интерактивна литература с I... (1 Мнения)
    • от ringlas
    • Yesterday 16:09
    • Дигитални книги-игри: Манифест (1 Мнения)
    • от ringlas
    • Yesterday 15:50

За контакти

Knigi-Igri.BG

info@knigi-igri.bg