• Начало
  • Магазин
  • Материали
    • Новини
    • Статии
    • Ревюта
    • Интервюта
  • Форум
  • Каталог
    • Автори
    • Илюстратори
  • Начало
  • Виж новите мнения
  • Правила на форума
  • Търсене
  • Начало
  • Виж новите мнения
  • Правила на форума
  • Търсене

Вход

Забравена парола?
Забравено потр. име?
Форум
/
ОБЩИ ФОРУМИ
/
Общи приказки
/
Кино
/
Джон Картър/Титаните - 2 размазващи фентъзита през март!

• 1
  • 1
24 Фев 2012 03:37
Ейдриън Уейн's Avatar
Ейдриън Уейн
User is blocked
User is blocked
Скрий Още
Получени "Благодаря": 82
Topic Author
Джон Картър/Титаните - 2 размазващи фентъзита през март! #48540
Джон Картър (от Марс): www.traileraddict.com/trailer/jo ... al-trailer 9 март

Гневът на Титаните: www.traileraddict.com/trailer/wr ... re-trailer 30 март

Отсега съм си купил предплатена карта с поне 5-6 гледания за всеки от двата. 8-)

Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.

24 Фев 2012 07:49
kiril_ps's Avatar
kiril_ps
Изпеченият крадец
Изпеченият крадец
Скрий Още
Получени "Благодаря": 817
Джон Картър/Титаните - 2 размазващи фентъзита през март! #48547
Имам много добри спомени от "Боговете на Марс" на Едгар Бъроуз, и не особено добри от първата част на Титаните. :)

knigi-igri.bg/shop/

25 Фев 2012 09:25
Coblin King's Avatar
Coblin King
Победител в конкурс
Победител в конкурс
Скрий Още
Получени "Благодаря": 2
Джон Картър/Титаните - 2 размазващи фентъзита през март! #48640
Първите Титани са ужасни, така че нямам никакъв интерес към продължението. :yawn:
Джон Картър на Марс изглежда забавен. Едва ли ще е нещо велико, все пак говорим за игрален филм на Дисни. Очаквам нещо весело, приключенско и нeангажиращо, ала Принцът на Персия и Карибски пирати. :)

My deviantART page.

09 Мар 2012 18:16
Ейдриън Уейн's Avatar
Ейдриън Уейн
User is blocked
User is blocked
Скрий Още
Получени "Благодаря": 82
Topic Author
Джон Картър/Титаните - 2 размазващи фентъзита през март! #49801
Искам само да кажа на всички, които имат някакви колебания за Джон Картър (или непоколебимо смятат, че ще е боклук), че МНОГО бъркат.

Сериозно, хора - нямате право на такава ужасна заблуда. Ако бяхме тъпи Американци - да, но в Европа хубавите епични фентъзита обикновено се ценят, меко казано.

Сега отиваме на премиерата подбрана форумна компания - ако някой иска, все още може да се включи: осем без нещо на Арена Запад, вижте темата в Събития (с огромна отстъпка в цената на билета).

Довечера или утре пускам ексклузивно ревю към 2ри брой на Списанието.

09 Мар 2012 21:53
Вилорп's Avatar
Вилорп
Premium Member
Premium Member
Скрий Още
Получени "Благодаря": 1106
Джон Картър/Титаните - 2 размазващи фентъзита през март! #49822
Аз решех че поста ти е след като си гледал филма а то...
И при това отиваш на хамерикански филм точно когато почва София филм фест...

Цвят за модериране
Линк към каталога с дигитализирани книги
knigi-igri.bg/forums/digital-gamebooks/4...italni-proizvedeniya - нови книги

16 Мар 2012 09:23
Riven's Avatar
Riven
Победител в конкурс
Победител в конкурс
Скрий Още
Получени "Благодаря": 3
Джон Картър/Титаните - 2 размазващи фентъзита през март! #50805
Вчера ходих да гледам филма, много съм доволен че го направих на кино :) Заслужаваше си. Ако трябва да дам оценка 8/10.

- "Който говори много, все ще каже нещо, което не е трябвало да казва.", Конфуций
- "Надеждата е нещо хвърковато - то,кацайки в душата - те намира - и пее свойта песничка...

05 Апр 2012 11:14
Ал Торо's Avatar
Ал Торо
Автор
Автор
Скрий Още
Получени "Благодаря": 2026
Джон Картър/Титаните - 2 размазващи фентъзита през март! #52051
Джон Картър
Когато човек отиде да гледа нещо такова, не е особено смислено да се оправдава от малоумен сценарий, защото в общи линии го знае още преди да влезе в залата. Дори с тази нагласа обаче, ДК успя стабилно да ме разочарова, дотолкова, че да пропусна последните 20 минути и да се прибера да гледам мач...

Значи, имаме каубоецът, бивш военен, текущ тотален хейтър, който се държи като сърдит пубертет, говори като кечист през целия филм (seriosly, why?) и според шантавата идея на този филм скача като пружина на Марс, защото явно това прави ниската гравитация. И е много по-силен от местните, освен когато не е много по-слаб от тях. Външният вид и мускулатурата, разбира се, нямат нищо общо, освен това горките извънземни не са се развили спрямо тамошната гравитация, еволюцията им е мързелива и са останали нескокливи и въобще непригодени изобщо; един метър скок им стига. Та на Марс се развива вековна война, злите (с тяхната умопомрачително неясна мотивация) са облагодетелствани от нечисти сили и тормозят зелените хора и... обикновените хора (вторият ни вид извънземни). Имаме си и Disney принцеса войн-учен-патриот.
Тук идва първото нещо, което ме издразни значително в този филм - фантастика/фентъзи за Марс не може да е толкова безидейна. Дори извънземните са просто хора (и то два типа извънземни), третите са зелени и четириръки, но са си направо индианци по поведение. Животинката, която трябва да ни развеселява е куче, дори лае, просто прилича а жаба, но е адски бързо. Злобните чудовища, които по едно време ДК бие са... ами четириръки огромни слепи горили, ходят и звучат като такива.
Нужно ли е да няма грам въображение в целия филм, поне една свястна фантастична частично-новаторска идея?
Второто, което ме довърши, беше ужасното количество драма. За всяка минута екшън имаме 10 минути драма. Направо ме уби от скука за 2-та часа, които изгледах. Имаме едно накамарване на 200 четириръки извънземни върху ДК, една 30 секундна абсолютно безлична битка с горилите и това беше (не знам, последните 20 минути може да е имало нещо, но кой да ги дочака и колко да си струва?). Всичко останало са безкрайните сълзливи нещастия на принцесата и краля, вожда и дъщеря му, драматичното минало на ДК, безидейната история на фентъзи-Марс и т.н. Разговори и обикаляне по невзрачните скучни пейзажи, които филмът ни предлага.

Тъжно ми беше да гледам половината каст на "Рим" да агонизира в тази продукция. Нещо като неуспял "Stargate" и съпоставим по-скоро с "Cowboys vs Aliens", отколкото с класики като Dune и Flash Gordon. Трудно ми е да преценя как би изглеждал филма в очите на 12 годишно дете, може би ще е невероятно приключение. За мен беше: глупав, безидеен и скучен.

Оставаме в очакване на второто размазващо фентъзи, очакванията ми са двата филма наистина да заслужават една и съща тема. :lol: Трябва да спра да гледам филми за 12- годишни...

05 Апр 2012 11:58
Coblin King's Avatar
Coblin King
Победител в конкурс
Победител в конкурс
Скрий Още
Джон Картър/Титаните - 2 размазващи фентъзита през март! #52053
"Джон Картър" за нещастие е изключително слаба, безидейна боза, за която не ми се говори, НО... [offtopic]Наскоро четох комиксовата адаптация по книгата на Бъроуз. Оказа се доста добра и я препоръчвам горещо (Комикса се казва "A Princess of Mars" и е на MARVEL). Стига си падате по пълп герои като Конан, Индиана Джоунс и Тарзан, няма да сте разочаровани.[/offtopic]

My deviantART page.

11 Апр 2012 18:53
far4o
Тарикат
Тарикат
Скрий Още
Получени "Благодаря": 0
Джон Картър/Титаните - 2 размазващи фентъзита през март! #52247
Джон Картър си има доста кусури, но цялостното ми мнение е по-скоро позитивно. Харесаха ми ефектите.
Скоковете бяха нереалистични, особено съпоставени с напълно "земните" движения на героя през цялото време, когато не скача.

17 Апр 2012 02:47
Coblin King's Avatar
Coblin King
Победител в конкурс
Победител в конкурс
Скрий Още
Джон Картър/Титаните - 2 размазващи фентъзита през март! #52412
Оня ден ходих да гледам Титаните с приятели. Не ми се гледа кино тия дни, нито пък ми остава време, но ме навиха някак. Едва пред залата се усетих, че филма е 3Д. (Мразя 3Д с горяща страст, нямам никакво желание да стоя два часа с очила, които да ми размазват картината за два лева горница.)

Филмът не ми хареса, но не го и намразих. Абсолютно безразличен останах. Видеоигра, ама скучна. Персей се влачи като сопол от бос на бос и млати въпросните до омръзване. Посейдон Младши (Вече му забравих името) е забавен, поне сравнен с останалите.
От време на време гледаме как Зевс, Хадес и Арес си играят на гръцка трагедия. А Хефест се уби да преиграва, ама буквално. Бе тегава работа.

Не давайте пари за тая боза, не струва и лев.

My deviantART page.

22 Май 2012 09:46
nixata's Avatar
nixata
Магьосник
Магьосник
Скрий Още
Получени "Благодаря": 1273
Джон Картър/Титаните - 2 размазващи фентъзита през март! #54819
Гледах го най-после и аз този филм. Ами честно казано не мога да разбера защо беше охулен този филм още преди премиерата му. Гледал съм в пъти по-големи бози - например всякакви там Хълкове, Спайдърмени, Айрънмени и тем подобни простотии. Да, филмът наистина е доста слабичък, но си е напълно гледаем. Докаазтелство е, че успях да го догледам, докато например онзи филм с онзи с чука на бог Тор по някакъв комиск го спрях на 15-та минута, разплакан от смях :)

Та .... мнението ми е, че този филм незаслужено беше чак толкова оплют и бойкотиран.

I've seen 'em come; I've watched 'em go,
Watched 'em rise, witnessed it and watched 'em blow.
Watched 'em all blossom and watched 'em grow.

It's all the same shit all across the globe.
I just sit back and watch the show.

22 Май 2012 09:56
kiril_ps's Avatar
kiril_ps
Изпеченият крадец
Изпеченият крадец
Скрий Още
Получени "Благодаря": 817
Джон Картър/Титаните - 2 размазващи фентъзита през март! #54821
Джон Картър
Ами бозичка си е, не го и догледах. Много смешен ми се видя. Особено като се опитаха да вкарат някви емоционални драми, толкова нелепо беше на фона на целия плосък сюжет.
Ефектите не ме впечатлиха, липсваше им оригиналност.

knigi-igri.bg/shop/

22 Май 2012 11:05
Ал Торо's Avatar
Ал Торо
Автор
Автор
Скрий Още
Получени "Благодаря": 2026
Джон Картър/Титаните - 2 размазващи фентъзита през март! #54822

nixata писа: писа:
Гледал съм в пъти по-големи бози - например всякакви там Хълкове, Спайдърмени, Айрънмени и тем подобни простотии.

The Holy Bible писа: писа:
Though shalt not mention the name of Ironman and Hellboy in vain!

13 Юли 2012 22:38
bersek
Победител в конкурс
Победител в конкурс
Скрий Още
Получени "Благодаря": 0
Джон Картър/Титаните - 2 размазващи фентъзита през март! #58925
Снощи изгледах "Джон Картър" - във филма има няколко много добри идеи, като цяло сюжетът не блести в оригиналност, но това не пречи филмчето да е приятно за гледане (като почти всичко на Дисни). По принцип не гледам филмите заради ефектите, които в случая много ми приличаха на тези от новите "Междузвездни войни". Краят особено ми допадна!

Формата на Вселената е пустота, пустотата е форма.

• 1
  • 1
Форум
/
ОБЩИ ФОРУМИ
/
Общи приказки
/
Кино
/
Time to create page: 0.065 seconds
Създадено с Kunena форум

Чат към Книги-игри.БГ

Българският сайт за книги-игри!

Дизайн на RocketTheme

Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas

Последно от форума

• Поредицата за Самотния Вълк (90 Мнения)
    • в За заглавията от първата вълна / Чуждите автори
    • от Der
    • Today 00:44
    • Куиз: Книги-игри! (23 Мнения)
    • в За заглавията от първата вълна / Общи приказки
    • от Ал Торо
    • Yesterday 20:40
    • Магьосникът Сива Звезда 4 - Войната на маговете (4 Мнения)
    • в Нови книги-игри / Други нови книги-игри
    • от dechoto
    • Yesterday 13:43

За контакти

Knigi-Igri.BG

info@knigi-igri.bg