Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Съгласен съм с това мнение.Дагон е ОК в началото, докато спазва атмосферата от повестта за Инсмут. После дегенерира до стандартни изродии - одрани трупове, мацки чудовища и т.н. Финалът е вече достойно гнусен.
Този го бях забравил. Последният разказ с полицаите беше велик.
В устата на лудостта ми е един от любимите филми. Смазваща атмосфера.
Offtopic: Препоръчвам ви който не е гледал In the Mouth of Madness (на Carpenter) да го направи, има нещо много Лъвкрафтско вътре, а и самият филм е много добър, за мен е неоценен шедьовър.
Май не си гледал "Призраци от Марс"Ами просто всички филми на Карпентър за мене са шедьоври.
Нещо повече, вътре има сериозни препратки към определени истории на Лъвкрафт, на други към имена от неговото творчество и т.н. (в ImdB има разни дискусии по въпроса, иначе аз не съм компетентен).Ами просто всички филми на Карпентър за мене са шедьоври. А специално за този филм някъде бях чел, че се е пробвал да го направи в почит на Лъвкрафт. Макар, че не съм сигурен дали е така, то просто филма доста напомня на разказите му.
Cigarette burns е добро, Masters of Horror са потресаващо слаби повечето, по-скоро бих казал, че си струват няколко сцени, отколкото няколко епизода (например ТОВА - тук е само половината сцена). Втория сезон не си го причиних.Между другото ако сте пропуснали, гледайте "Cigarette burns" от сериите "Masters of horror" - страхотно е, много наподобява "Устата на лудостта".
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas