Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Сега се сещам за Бандите на Ню Йорк - 10 номинации и нито един ОСкар. На гадните американци не им хареса Скорзезе да им показва, че обществото им е основано от бандити. А Даниел дей Луис е велик. Няма слаба роля до момента. Как не ги бе срам да не му дадат ОСкар?
ИНаче Ди Каприо е голямо леке според Мен - има два качествени филма - Титаник и Вълкът от Уолстрийт, почти във всички други филми в които съм го гледал други актьори изнасят филмите на гърба си. В "Жив или мъртъв" Добре че ги има Джин Хекман и Р.Кроу, в "Бандите" Даниел Дей Луис. и т.н.
Иначе най-добър актьор е трудно понятие .. В различни жанрове бих споменал имената на АНтъни Хопкинс, Робърт Де Ниро, Ал Пачино, Роберт Редфорд, Даниел Дей Луис, Робин Уилямс, Кевин Костнър .....
Значи, освен че имаш ужасен вкус не успяваш и да прочетеш постовете както трябваОчевидно съм Гледал Бандите на Ню Йорк, след като точно него коментирах по-горе. Даниел дей Луис носи на Гърба си ди Каприо. В Джанго без окови пък има един много велик Сямуъл Джексън. А филма да срещнеш Джо Блек, просто няма да е същия без АНтъни Хопкинс. Авиаторът не съм го гледал, но Плажът бе пълна подигравка, Желязната маска - също. Кървав диямант според мен е невероятно надценен филм, виж - хвани ме ако можеш направи добра роля, признавам му го, ама колко такива роли има? Злокобен остров само като разбрах че е с Ди Капри реших че няма да си тровя нервите да го гледам. Вече като видя Ди Каприо знам че шансът филмът да е добър е 1:10.
П.С. Да, точно Титаник е един от малкото филми които успяват да ме разплачат. ДРугия който ме разплаква е Смело Сърце.
П.П.С. Де Ниро не съм го гледал в един слаб филм, всеки филм с Де Ниро е класика. Де Нерио е може би най-великият , само Антъни Хопкинс и Шон Конър могат да го конкурират Не бих нарекъл Киану Рийвс слаб Актьор - Скорост и Матриците на невероятни филми, АДвокат на дявола също.
За Брад Пит съм съгласен, играе в Тъпотии, но дори той е по-добър от Лео ди Каприо.
От по новата поколение има цяла поредица актьори които са по-добри от Ди Каприо начело с Джъд Лоу.
Обаче не, Лео ди Каприо винаги играе "доброто момче". СКУКА!
Този цитат горе определено не е от мое мнение
В Джанго бичосваше негри до смърт
Иначе, според мен, Ди Каприо е много сериозен актьор. Също и Брад Пит. Конъри не ме впечатлява особено. Киану ми харесва и обичам да гледам всичките му филми. Има някакво излъчване. Не е обаче блестящ хамелеон.
Просто излезе в същата година като Shutter Island и ролята и филма (Inception) се засенчиха в личната ми ди Каприо класация Иначе си прав, естествено.Аз ли не чета или никой не спомена Inception ? Велик филм и велика роля.
Този цитат горе определено не е от мое мнение
В Джанго бичосваше негри до смърт
Иначе, според мен, Ди Каприо е много сериозен актьор. Също и Брад Пит. Конъри не ме впечатлява особено. Киану ми харесва и обичам да гледам всичките му филми. Има някакво излъчване. Не е обаче блестящ хамелеон.
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas