• Начало
  • Магазин
  • Материали
    • Новини
    • Статии
    • Ревюта
    • Интервюта
  • Форум
  • Каталог
    • Автори
    • Илюстратори
  • Начало
  • Виж новите мнения
  • Правила на форума
  • Търсене
  • Начало
  • Виж новите мнения
  • Правила на форума
  • Търсене

Вход

Забравена парола?
Забравено потр. име?
Форум
/
ОБЩИ ФОРУМИ
/
Общи приказки
/
Кино
/
Леонардо ди Каприо

Леонардо ди Каприо

• 1
  • 2
  • 3
  • 1
  • 2
  • 3
10 Ян 2016 19:05
SatanicSlayer's Avatar
SatanicSlayer
Магьосник
Магьосник
Скрий Още
Получени "Благодаря": 183
Topic Author
Леонардо ди Каприо #111677
Гледай Островът с Лео ди Каприо. Това е мноооооооого добър филм. Може би най-добрата му роля.

Избери своето приключение

Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.

10 Ян 2016 22:49
kinez
Нещо, някакво, такова
Нещо, някакво, такова
Скрий Още
Получени "Благодаря": 17
Леонардо ди Каприо #111678

George-AL писа: писа:
Сега се сещам за Бандите на Ню Йорк - 10 номинации и нито един ОСкар. На гадните американци не им хареса Скорзезе да им показва, че обществото им е основано от бандити. А Даниел дей Луис е велик. Няма слаба роля до момента. Как не ги бе срам да не му дадат ОСкар?

ИНаче Ди Каприо е голямо леке според Мен - има два качествени филма - Титаник и Вълкът от Уолстрийт, почти във всички други филми в които съм го гледал други актьори изнасят филмите на гърба си. В "Жив или мъртъв" Добре че ги има Джин Хекман и Р.Кроу, в "Бандите" Даниел Дей Луис. и т.н.
Иначе най-добър актьор е трудно понятие .. В различни жанрове бих споменал имената на АНтъни Хопкинс, Робърт Де Ниро, Ал Пачино, Роберт Редфорд, Даниел Дей Луис, Робин Уилямс, Кевин Костнър :grin: .....

Два филма?! Сериозно ли? И точно "Титаник" един от тях?! Гледал ли си: This Boy's Life, Marvin's Room, Gangs of New York, Shutter Island, Revolutionary Road, Blood Diamond, The Departed, Django Unchained. Във всеки един от тези филми Ди Каприо изнася органични, живи, пълнокръвни образи. Интересно кой изнася "The Aviator"( една от най-силните му роли) на гърба си?

10 Ян 2016 23:09
Ал Торо's Avatar
Ал Торо
Автор
Автор
Скрий Още
Получени "Благодаря": 2007
Леонардо ди Каприо #111680
[offtopic]Към горното бих добавил Авиатора, Баскетболни дневници и What's eating Gilbert Grape - последният от които е първата му оскарова номинация и една от най-добрите му роли/филми, а е още тийнейджър.
В "This boy's life" за мене си засенчва де Ниро. Трудно ми е да го сравня със старото поколение, но е гениален актьор и от новото ми е сравним само с Еди Нортън (който също има три номинации и при първата е под 25 год.). Филмите му почти всички са много добри, може би има 3-4 да не съм гледал, а и това като цяло не е показател за актьорско майсторство - слаби актьори играят в добри филми (Брад Пит, Киану Рийвс), добри актьори играят в тонове тъпотии (Робърт де Ниро, Ал Пачино).[/offtopic]

10 Ян 2016 23:14
George-AL's Avatar
George-AL
Свръхразум
Свръхразум
Скрий Още
Получени "Благодаря": 591
Леонардо ди Каприо #111681
Очевидно съм Гледал Бандите на Ню Йорк, след като точно него коментирах по-горе. Даниел дей Луис носи на Гърба си ди Каприо. В Джанго без окови пък има един много велик Сямуъл Джексън. А филма да срещнеш Джо Блек, просто няма да е същия без АНтъни Хопкинс. Авиаторът не съм го гледал, но Плажът бе пълна подигравка, Желязната маска - също. Кървав диямант според мен е невероятно надценен филм, виж - хвани ме ако можеш направи добра роля, признавам му го, ама колко такива роли има? Злокобен остров само като разбрах че е с Ди Капри реших че няма да си тровя нервите да го гледам. Вече като видя Ди Каприо знам че шансът филмът да е добър е 1:10.

П.С. Да, точно Титаник е един от малкото филми които успяват да ме разплачат. ДРугия който ме разплаква е Смело Сърце.
П.П.С. Де Ниро не съм го гледал в един слаб филм, всеки филм с Де Ниро е класика. Де Ниро е може би най-великият , само Антъни Хопкинс и Шон Конъри могат да го конкурират Не бих нарекъл Киану Рийвс слаб Актьор - Скорост и Матриците на невероятни филми, АДвокат на дявола също.
За Брад Пит съм съгласен, играе в Тъпотии, но дори той е по-добър от Лео ди Каприо.
От по новата поколение има цяла поредица актьори които са по-добри от Ди Каприо начело с Джъд Лоу. Сега се сетих и за Чарли Шийн - ето човек който има смелостта да не се съобразява с общественото мнение на тъпите американци. Обаче не, Лео ди Каприо винаги играе "доброто момче". СКУКА!

Истината ще те направи свободен

10 Ян 2016 23:27
kinez
Нещо, някакво, такова
Нещо, някакво, такова
Скрий Още
Получени "Благодаря": 17
Леонардо ди Каприо #111683
George-AL, извинявай ама големи глупости си писал. Изредил съм ти една камара филми, ти ми коментираш "Джо Блек", където Ди Каприо не играе. Очевадно не си гледал много от филмите му, но си сигурен, че бил слаб актьор. Де Ниро ми е любимец. Великан е. Обаче... нямал слаб филм. Явно и на него си гледал малко филми. Хвани който ти падне последните 10 г. с него, гледай го и пак ми говори... Сравнението на Де Ниро с Шон Конъри почти ме изгуби, но коментара за актьорските качества на Киану го направи...

10 Ян 2016 23:30
Ал Торо's Avatar
Ал Торо
Автор
Автор
Скрий Още
Леонардо ди Каприо #111684

George-AL писа: писа:
Очевидно съм Гледал Бандите на Ню Йорк, след като точно него коментирах по-горе. Даниел дей Луис носи на Гърба си ди Каприо. В Джанго без окови пък има един много велик Сямуъл Джексън. А филма да срещнеш Джо Блек, просто няма да е същия без АНтъни Хопкинс. Авиаторът не съм го гледал, но Плажът бе пълна подигравка, Желязната маска - също. Кървав диямант според мен е невероятно надценен филм, виж - хвани ме ако можеш направи добра роля, признавам му го, ама колко такива роли има? Злокобен остров само като разбрах че е с Ди Капри реших че няма да си тровя нервите да го гледам. Вече като видя Ди Каприо знам че шансът филмът да е добър е 1:10.

П.С. Да, точно Титаник е един от малкото филми които успяват да ме разплачат. ДРугия който ме разплаква е Смело Сърце.
П.П.С. Де Ниро не съм го гледал в един слаб филм, всеки филм с Де Ниро е класика. Де Нерио е може би най-великият , само Антъни Хопкинс и Шон Конър могат да го конкурират Не бих нарекъл Киану Рийвс слаб Актьор - Скорост и Матриците на невероятни филми, АДвокат на дявола също.
За Брад Пит съм съгласен, играе в Тъпотии, но дори той е по-добър от Лео ди Каприо.
От по новата поколение има цяла поредица актьори които са по-добри от Ди Каприо начело с Джъд Лоу.
Значи, освен че имаш ужасен вкус не успяваш и да прочетеш постовете както трябва :grin:
Не знам откъде да почна...
- В Джанго има повече "много велики" и там първо бих споменал Waltz, Джаксън верно е много готин урод, но ще си голямо малцинство, ако не си впечатлен повече от Waltz. Така или иначе, това не пречи и Лео да е невероятен вътре и именно сблъсъкът между героите на тези двамата прави филма
- Джо Блек не е с Лео ди Каприо, а с Брад Пит, където е гениален в непоказване на никакви емоции (това му е основното на Брад Пит, да играе перде)
- Прочете ли като писах, че колко е добър филмът не е мерило за актьора? Скорост и Матрицата 1 стават (и до там), което определено не е заради актьорската игра, другите 2 Матрици са потрес
- Брад Пит може да си съгласен, че играе в тъпотии, но аз казах обратното - според мен играе в добри филми, макар да не блести като актьор
- На де Ниро явно не си му гледал последните 30 филма, щом не си му гледал слаб, има доста оценени между 5 и 6 ако искаш по-обективно от моето мнение, аз лично мога да изброя поне 5-10 филма между слаби и посредствени с него, които съм гледал; Точно това подкрепя и горната ми теза; намирам го за много добър, например слабо оценените Being Flynn и Everybody's Fine бяха много положително изживяване за мен.

ПП. Я, Кинез ми е копирал поста, преди да го напиша... Плагиат...

10 Ян 2016 23:32
Meriadoc's Avatar
Meriadoc
Автор
Автор
Скрий Още
Получени "Благодаря": 472
Леонардо ди Каприо #111685

Ал Торо писа: писа:
Обаче не, Лео ди Каприо винаги играе "доброто момче". СКУКА!

В Джанго бичосваше негри до смърт :mrgreen:

Иначе, според мен, Ди Каприо е много сериозен актьор. Също и Брад Пит. Конъри не ме впечатлява особено. Киану ми харесва и обичам да гледам всичките му филми. Има някакво излъчване. Не е обаче блестящ хамелеон.

10 Ян 2016 23:40
Ал Торо's Avatar
Ал Торо
Автор
Автор
Скрий Още
Леонардо ди Каприо #111686

Meriadoc писа: писа:

Иначе, според мен, Ди Каприо е много сериозен актьор. Също и Брад Пит. Конъри не ме впечатлява особено. Киану ми харесва и обичам да гледам всичките му филми. Има някакво излъчване. Не е обаче блестящ хамелеон.
Този цитат горе определено не е от мое мнение :wink:

10 Ян 2016 23:41
Wukong
Суперагент
Суперагент
Скрий Още
Получени "Благодаря": 18
Леонардо ди Каприо #111687
Аз ли не чета или никой не спомена Inception ? Велик филм и велика роля.
А великият Гетсби ?

10 Ян 2016 23:43
Ал Торо's Avatar
Ал Торо
Автор
Автор
Скрий Още
Леонардо ди Каприо #111689

Wukong писа: писа:
Аз ли не чета или никой не спомена Inception ? Велик филм и велика роля.
Просто излезе в същата година като Shutter Island и ролята и филма (Inception) се засенчиха в личната ми ди Каприо класация :wink: Иначе си прав, естествено.

10 Ян 2016 23:50
Meriadoc's Avatar
Meriadoc
Автор
Автор
Скрий Още
Получени "Благодаря": 472
Леонардо ди Каприо #111691
[offtopic]

Meriadoc писа: писа:

Този цитат горе определено не е от мое мнение ;)

Нямам представа как се е стигнало до тази клевета, но е неволно и се извинявам! :grin:[/offtopic]

11 Ян 2016 07:49
kiril_ps's Avatar
kiril_ps
Изпеченият крадец
Изпеченият крадец
Скрий Още
Получени "Благодаря": 800
Леонардо ди Каприо #111695
Леонардо най-много ми допадна в "Баскетболни дневници".

knigi-igri.bg/shop/

12 Ян 2016 16:43
George-AL's Avatar
George-AL
Свръхразум
Свръхразум
Скрий Още
Получени "Благодаря": 591
Леонардо ди Каприо #111725
Не знам кой е модератор, но очевидно е много либерален, което не помага на форума - според мен.

В темата за сериалите направих два сравнително кратки коментара за Лео Ди Каприо. те предизвикаха няколко реплики, от Сатаника, Кнез и Торо. За да не пиша на всеки поотделно, обединих отговора си в един голям пост, легнах си, считайки въпроса за приключен и отварям след два дни.
Щях да падна. Нов тема само за един актьор.
Хайде да направим още една тема за Джордж Клуни. И една за Кевин Костнър. И една за За Брад Пит, Робърт де Ниро,Ал Пачино,Робърт Редфорд, Ръсел Кроу, Джъд Лоу и и сие. И като сме почнали да направим теми и за актрисите, че да не ощетяваме жените - За Никол Кидман ,за Деми Мур, за Мишел Пфайфър, Джулияна Маргулис, Сюзън Сарандън....списъкът е безкраен..
Сега - по сериозно. :wink: :-)
Първо искам да кажа, че вкусовете, на един човек са нещо много лично. Лично на мен Лео ди Каприо ми лигавее, а това че бие негри не го прави никак убедително /за мен/. В същото време за мъжкари приемам хора като Шон Конъри,Клийнт Истуд, Кевин Костнър,Робърт Редфорд. Виждам, че има хора които мислят обратното - че Шон Конъри не е добър артисти, а Лео ди Каприо е. както казах въпрос на вкус. няма да карам никого да приеме моето виждане, но много моля да не ме карате да възпиремам вашето. Дразня се на подхода "а ти гледал ли си този филм..." Ами за да имам мнение за някого съм гледал поне 5-6 филма с него, от по-любимите ми актьори съм гледал над 10-12-филма с тях /Например Никол Кидман и Шон Конъри, също Мел Гибсън и Шварценегр. с Щварценегер спецално съм гжледал всичките му филми, докато стана политик, а дори и след това съм гледал терминатор 3, така че се събират на 20 филма. /.
Някъде може да съм изпуснал някой филм, но вес пак не съм кинокритик, че да съм длъжен да ги гледам всичките в моменат на излизането.
Някои хора реагират страшно емоционално. Моля ви по-спокойно не сме на война! :o
С което предлагам най-накрая темата да се заключи, защото аз прекратявам участието си в нея,а цялата "война" избухна от един мой коментар, така че след като вече няма да коментирам, просто не мога да си представя какво ще се коментира?
Ако някой иска да коментира с мен - моля ви на ЛС, за да не спамим, отворен съм към диалог.
И последно - призовавам да не се отваря тема за всяка глупост, нека модератора да предупреди мен или когото и било, че спамим, ако трябва - да санкционира и да зачисти. :flag:

Истината ще те направи свободен

12 Ян 2016 18:06
SatanicSlayer's Avatar
SatanicSlayer
Магьосник
Магьосник
Скрий Още
Получени "Благодаря": 183
Topic Author
Леонардо ди Каприо #111727
Мненията бяха правилно отцепени, тъй като не бяха по самата тема за подценени и надценени филми.

Избери своето приключение

12 Ян 2016 18:34
comics_ross's Avatar
comics_ross
Таласъм
Таласъм
Скрий Още
Получени "Благодаря": 261
Леонардо ди Каприо #111728
[offtopic]George_AL, не са само модераторите. Почти всички тук сме много либерални и толерантни. Затова и пиша долното едва сега...

Моята препоръка към теб е да наблегнеш на качеството, а не на количеството постове. Прочитай ги внимателно преди да ги публикуваш. Това помага много и вдига нивото им.

Не следя темата за вампирите, но в останалите ми направи впечатление, че боравиш доста свободно с числата.

Дори и в това мнение пишеш, че си изгледал всички филми на Шварценегер преди да започне политическата си кариера. Те обаче са значително повече от 20-те, които си посочил.

Преди време писа, че си прочел над 10 000 книги, което деликатно се опитах да ти намекна, че е меко казано абсурдно. Ти обаче се впусна в някакви безумни тиради, за да защитиш твърдението, което ми доказа, че си един от тези „хора, които реагират страшно емоционално” (цитирам горното ти мнение).

Имаше и едно доста забавно изказване относно това, че не си участвал в „Ръкописът” защото си известен и над 3 000 човека те познавали. Респективно не искаш да се излагаш. Не се излагай и тук. Вярно познанството ни е вирутално, но все пак...

Горните три примера са първите, които ми изникват в съзнанието. Има и други, но нямам намерение да извеждам списък, а и не е нужно. Не приемай написаното, като обида или заяждане. Надявам се обаче, че ще последваш съвета ми. Ще бъде от полза и за теб, а и за останалите потребители на форума.[/offtopic]

• 1
  • 2
  • 3
  • 1
  • 2
  • 3
Форум
/
ОБЩИ ФОРУМИ
/
Общи приказки
/
Кино
/
Леонардо ди Каприо
Time to create page: 0.072 seconds
Създадено с Kunena форум

Чат към Книги-игри.БГ

Българският сайт за книги-игри!

Дизайн на RocketTheme

Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas

Последно от форума

• Кой какво слуша в момента (1001 Мнения)
    • в Общи приказки / Музика
    • от Efix7
    • Today 19:43
    • Пъстра Никса 2022 (2 Мнения)
    • в Събития, конкурси и инициативи / Конкурси
    • от turbobobi
    • Today 09:57
    • Трошача (22 Мнения)
    • в За заглавията от първата вълна / Сим Николов
    • от Вилорп
    • Yesterday 21:00

За контакти