• Начало
  • Магазин
  • Материали
    • Новини
    • Статии
    • Ревюта
    • Интервюта
  • Форум
  • Каталог
    • Автори
    • Илюстратори
  • Начало
  • Виж новите мнения
  • Правила на форума
  • Търсене
  • Начало
  • Виж новите мнения
  • Правила на форума
  • Търсене

Вход

Забравена парола?
Забравено потр. име?
Форум
/
ОБЩИ ФОРУМИ
/
Общи приказки
/
Кино
/
Леонардо ди Каприо

Леонардо ди Каприо

• 1
  • 2
  • 3
  • 1
  • 2
  • 3
12 Ян 2016 21:22
ze BG's Avatar
ze BG
Автор
Автор
Скрий Още
Получени "Благодаря": 359
Леонардо ди Каприо #111731

George-AL писа: писа:
Не знам кой е модератор, но очевидно е много либерален, което не помага на форума - според мен.
Възможно е, но нямаме толкова много свободно време, за да реагираме на всичките ти постове. :-)

Дугулите и вълшебното листо
prikazka-igra.com/book5.html

Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.

12 Ян 2016 21:37
SatanicSlayer's Avatar
SatanicSlayer
Магьосник
Магьосник
Скрий Още
Получени "Благодаря": 183
Topic Author
Леонардо ди Каприо #111732
Оставете момчето. За разлика от много други, които имат пет мнения за цяла година той се осмели да пропише във форума.

Избери своето приключение

12 Ян 2016 22:50
Сара Дженит's Avatar
Сара Дженит
Автор
Автор
Скрий Още
Получени "Благодаря": 9
Леонардо ди Каприо #111733

Ако някой иска да коментира с мен - моля ви на ЛС, за да не спамим, отворен съм към диалог.
Обсъждането на Лео Ди Каприо не е спам, а оф-топик. :grin: Има разлика. Модераторът съвсем разумно е отцепил тези мнения в специална тема.

И последно - призовавам да не се отваря тема за всяка глупост, нека модератора да предупреди мен или когото и било, че спамим, ако трябва - да санкционира и да зачисти. :flag:
Темата е отцепена и кръстена точно на нещото, което се обсъжда - ЛДК. Мноо се шашкаш, Джордж. 8-) Това, че трима души спорят с теб не означава, че има война. Вярно, че те насосаха, че пишеш глупости, но хората имаха предвид фактологичните грешки в постовете ти, не мнението ти за ЛДК. Виж ги че се подсмихват, никой не е проявил някаква необичайна агресивност спрямо теб.
А иначе по самия повод на спора да дам и аз моите 20 стинки - старае се много момчето, но никога не ми е бил сред любимците. Парадоксално, но бих отишла да гледам филм заради почти всеки от хората, които са играли в поддържащи роли с него, но не и заради самия ЛДК. :grin: Какво да се прави, това е вече изцяло въпрос на емоционална нагласа.

Гледам и не вярвам на ушите си!

13 Ян 2016 09:54
kiril_ps's Avatar
kiril_ps
Изпеченият крадец
Изпеченият крадец
Скрий Още
Получени "Благодаря": 799
Леонардо ди Каприо #111737
[offtopic]

SatanicSlayer писа: писа:
Оставете момчето. За разлика от много други, които имат пет мнения за цяла година той се осмели да пропише във форума.
Подкрепям. Някои вместо да дават мнения за КИ (а такива дал господ напоследък), дават акъл как да се държим във форума... :? Това е работа на администрацията на форума.
Аз ще си бърборя, троля, спамя, колкото си искам, а модераторите ще ме банват, колкото си поискат.
Тук сме, за да си дърдорим за КИ (и други неща), а не да пишем научни статии.[/offtopic]

knigi-igri.bg/shop/

13 Ян 2016 10:00
Лисичков's Avatar
Лисичков
Свръхразум
Свръхразум
Скрий Още
Получени "Благодаря": 78
Леонардо ди Каприо #111738
По темата. :-)
За последния му филм, The Revenant, напълно заслужава да вземе един Оскар. Най - малкото се е поизмъчил доста по време на снимките. :grin:

We Are Motörhead And We Play Rock & Roll!

13 Ян 2016 11:05
nixata's Avatar
nixata
Магьосник
Магьосник
Скрий Още
Получени "Благодаря": 1273
Леонардо ди Каприо #111739

Лисичков писа: писа:
По темата. :-)
За последния му филм The Revenant напълно заслужава да вземе един Оскар. Най - малкото се е поизмъчил доста по време на снимките. :grin:

Какво ли не прави човек за единия Оскар... даже се навива мечка да го .... такова. :grin:

I've seen 'em come; I've watched 'em go,
Watched 'em rise, witnessed it and watched 'em blow.
Watched 'em all blossom and watched 'em grow.

It's all the same shit all across the globe.
I just sit back and watch the show.

13 Ян 2016 11:56
Meriadoc's Avatar
Meriadoc
Автор
Автор
Скрий Още
Получени "Благодаря": 472
Леонардо ди Каприо #111740
Наистина ли го е оправила мечката? Ако е вярно, то трябва да му се присъди служебно Оскара.

13 Ян 2016 12:56
sycamore_bright's Avatar
sycamore_bright
Автор
Автор
Скрий Още
Получени "Благодаря": 222
Леонардо ди Каприо #111741
Не знам дали някой го беше качвал тук, но го намирам за много добро :-)

[attachment=0:3uxuhj64]<!-- ia0 -->and-the-oscar-goes-to-leonardo-dicaprio-bear-takes-it.jpg<!-- ia0 -->[/attachment:3uxuhj64]

По-конкретно по темата - не ми хареса в "Титаник", но после в поредица от филми като The Gangs of New York, The Departed, Inception, Shutter Island, Jango Unleashed ме спечели. Много ми хареса играта му там. Мисля, че и в The Revenant прави - поне според моите лични, чисто субективни разбирания - много добра роля.

И все пак - мечката заслужава Оскар! :-)
Прикачени файлове:
942_068bb556ec346ce1670d9a1a1853ce4d.jpg

13 Ян 2016 13:24
Zort's Avatar
Zort
Таласъм
Таласъм
Скрий Още
Получени "Благодаря": 235
Леонардо ди Каприо #111742

И последно - призовавам да не се отваря тема за всяка глупост, нека модератора да предупреди мен или когото и било, че спамим, ако трябва - да санкционира и да зачисти.

Значи и аз се изненадах, че изникна такава тема и първоначално ми стана смешно. Естествено не съм проследил задълбочено генезиса на отцепването и пр., но с тази вметка съм съгласен И аз съм се учудвал как от едни теми се отцепват мнения (било то офтопик, спамене, тролене и т.н.) и се хвърлят я на Бунището, я се почва нова тема. Не споря по нуждата да се предприемат мерки, когато някой се отклонява от темата, а относно това КАК се прави. Нужно ли е такова роене на теми? Защото специално за Ди Каприо, всеки можеше да си изкаже мнението и в общата филмова тема, свързана с пореден филм с негово участие или пък ако му е толкова любим актьор - в съответната тема за трите му най-любими актьора. Но това са по-маловажните неща в случая.
Съгласен съм с поста на Росен, който е конструктивен и резонен. Казвам го и от дистанцията на известен опит. Форумната комуникация, не е като общуването на улицата, в работата, в бара или в магазина. И когато някой нещо пише и го подкрепя било с числа, било с примери е добре, те да са достоверни. Защото за разлика от обикновената речева ситуация, няма как веднага да се върне и да каже "Тука сбърках!". И да го направи е вече малко късно и остава неразбран или... става за смях.
Война в тукашното общуване няма. А ако някой се опитва да я води или иска тя да е налице, то това е все по-рядко изключение и не си заслужава да е в центъра на събитията.
За Ди Каприо - и за да не съм съвсем извън темата! Не ми е любим актьор. Но и е вярно, че през годините в мен се зароди нещо като уважение към него заради постоянството и жара, които влага във всяка следваща роля. Направи много добри филми. Израстна. Вече не е блудкажа за който всички го вземаха преди 15 години. И заслугата си е негова. Холивуд продължава да е несправедлив към Ди Каприо, лишавайки го от заслужено признание, което (защо да се лъжем) с лека ръка бе предоставяно на други актьори, които нито са по-талантливи от него, нито имат успехите му.
Не съм гледал The Revenant, все още. Дали ще спечели с ролята си във филма Оскара, който е заслужил отдавна, времето ще покаже. Смятам че и във "Вълкът от Уолстрийт" и във "Великият Гетсби", той бе на ниво за Оскар. Но често пъти и в живота - да си много добър в нещо и да обереш овациите за него, са две различни неща. Да се надяваме, че този път Академията ще дойде в съзнание навреме и ако Леонардо е показал познатото си ниво, логиката ще възтържествува. :-)

"Intellect is invisible to the man who has none".

13 Ян 2016 14:03
Ал Торо's Avatar
Ал Торо
Автор
Автор
Скрий Още
Получени "Благодаря": 2007
Леонардо ди Каприо #111743
[offtopic]

Zort писа: писа:
Значи и аз се изненадах, че изникна такава тема и първоначално ми стана смешно. Естествено не съм проследил задълбочено генезиса на отцепването и пр., но с тази вметка съм съгласен И аз съм се учудвал как от едни теми се отцепват мнения (било то офтопик, спамене, тролене и т.н.) и се хвърлят я на Бунището, я се почва нова тема. Не споря по нуждата да се предприемат мерки, когато някой се отклонява от темата, а относно това КАК се прави. Нужно ли е такова роене на теми? Защото специално за Ди Каприо, всеки можеше да си изкаже мнението и в общата филмова тема, свързана с пореден филм с негово участие или пък ако му е толкова любим актьор - в съответната тема за трите му най-любими актьора. Но това са по-маловажните неща в случая.
Zort, това се прави за удобство. Всеки е свободен да пуска отделни теми където и за каквото реши, смисълът да се прави като модерация е когато в дадена тема се разклонят или отклонят нещата, критерия е отклонението и броя постове. То и за книгите-игри можем да пишем в една тема за всички, но няма да е удобно ако искаш да намериш/следиш каквото ти трябва - в случая за ди Каприо се натрупаха постове. Темата за любимите актьори я нямаше тогава. Дори за конкретен филм ако излязат повече мнения (Star wars), въпреки че са точно по "филмовата" тема - ами по-удобно си е да се отделят тези мнения. Точно и на теб трябва да ти е по-удобно - ако Леонардо не ти е интересен и не виждаш защо трябва отделна тема, не я четеш, вместо да ти се набиват мненията за него във филмовата тема, която ти е интересна. И си прав, че това са маловажни неща, не виждам с какво е интересна форумна дискусия относно разделянето на самостоятелни тематики в самостоятелни теми. Мисля, че това се прави дори по-рядко (а не по-често) от необходимото за поддържането на форума за удобен и прегледен - пример е коментарната тема за "Зъби", в която влизаш да прочетеш нещо за книгата-игра и виждаш 20 мнения за вампирите с главата надолу и 20 мнения за илюстрацията с отражението - като резултат не можеш да си намериш реалните отзиви за книгата.
В Бунището се съмнявам да има човек, който да не е наясно какви дискусии се местят.[/offtopic]

13 Ян 2016 15:03
Zort's Avatar
Zort
Таласъм
Таласъм
Скрий Още
Получени "Благодаря": 235
Леонардо ди Каприо #111745

Ал Торо писа: писа:
[offtopic]

Zort писа: писа:
Zort, това се прави за удобство. Всеки е свободен да пуска отделни теми където и за каквото реши, смисълът да се прави като модерация е когато в дадена тема се разклонят или отклонят нещата, критерия е отклонението и броя постове. То и за книгите-игри можем да пишем в една тема за всички, но няма да е удобно ако искаш да намериш/следиш каквото ти трябва - в случая за ди Каприо се натрупаха постове. Темата за любимите актьори я нямаше тогава. Дори за конкретен филм ако излязат повече мнения (Star wars), въпреки че са точно по "филмовата" тема - ами по-удобно си е да се отделят тези мнения. Точно и на теб трябва да ти е по-удобно - ако Леонардо не ти е интересен и не виждаш защо трябва отделна тема, не я четеш, вместо да ти се набиват мненията за него във филмовата тема, която ти е интересна. И си прав, че това са маловажни неща, не виждам с какво е интересна форумна дискусия относно разделянето на самостоятелни тематики в самостоятелни теми. Мисля, че това се прави дори по-рядко (а не по-често) от необходимото за поддържането на форума за удобен и прегледен - пример е коментарната тема за "Зъби", в която влизаш да прочетеш нещо за книгата-игра и виждаш 20 мнения за вампирите с главата надолу и 20 мнения за илюстрацията с отражението - като резултат не можеш да си намериш реалните отзиви за книгата.
В Бунището се съмнявам да има човек, който да не е наясно какви дискусии се местят.[/offtopic]

Ведоми са пътищата модераторски ! :grin:

[offtopic]С повечето ти (за)бележки съм съгласен. Но не и за Бунището - имало е случаи в които поствам абсолютно неутрално мнение, но междувременно двама-трима си "скачат" в темата, при което и моите мнения се отцепват с посока към Бунището. Та... не смятам, че след като не аз съм довел "дискусията" до това положение, е редно да те навират в Коша за щяло и не щяло. Вярно е, че това е пример за Косвени жертви, ;) ама трябва да се натиска по-внимателно спусъка. Особено когато не е вилорпиран! :P За "Зъби" си прав - страшно е досадно да се четат мнения, които не са по темата, като особено се "радвам" на: "Тази книга/филм много ми хареса, чакам следващия". А защо му е харесало, как го намира, или пък не му е харесало - няма нищо ! Но тук няма смисъл да разводняваме повече ...[/offtopic]

"Intellect is invisible to the man who has none".

13 Ян 2016 22:13
George-AL's Avatar
George-AL
Свръхразум
Свръхразум
Скрий Още
Получени "Благодаря": 591
Леонардо ди Каприо #111760
За Ди Каприо повече няма да говоря, но ето какво забелязах - има тема за режисьор, тема филми, тема за сериали, сега се прави тема за отделни артисти....всичко това може да бъде една тема - Кино и ТV. и без това не сме много хора и без това има често оплаквания че теми "заспиват", не си помагаме като цепим теми за всяко нещо, напротив давайте темите да са с колкото се може по "широко" съдържание, че да има повече разговори в тях.... Също така може да има една тема за спамене - примерно - и всякакъв спам и офтопик да се пренасочва към нея., за да ли лафят потребителите там по въпроса които ги вълнуват, след като чата не се използва по предназначение.
Не знам дали е обсъждано, но според мен това би спестило време и енергия включително и на модератора - непрестанно да зачиства - и на потребителите.
Темата вече бе коментирана по-горе, затова не съм отделял нова тема, безсмислено е, за 9 реда - нова тема.

П.С. сега виждам че Зорт ме е изпреварил. Честно казано не смятам обясненението на админите за задоволително. коментарите по рисунката за Зъби са важна част от оценката й.
И все пак доколкото случая с Вампирознание е различен - тази тема може да съществува и без да я има темата Зъби, то ЛДК спокойно може да бъде обсъждан в темата филми и никой няма да усети разликата.
Смешно е да се говори за натрупани постове - имаше три мои поста и още два на други хора. АКо за пет поста правим тема, наистина по-добре е въобще да не се пише нищо във форума. Да не говорим, че по този начин мнения които съм писал са били разделяни на две - началото в едната тема, а отговорът на нечия реплика - в друга. Безумство.

Истината ще те направи свободен

13 Ян 2016 22:19
SatanicSlayer's Avatar
SatanicSlayer
Магьосник
Магьосник
Скрий Още
Topic Author
Леонардо ди Каприо #111761
Джордж. По-добре не. Защото, когато цъкна темата за Подценени и надцененни филми, аз искам да чета точно това, а не, мнения от сорта на:

Потребител: Антихриста
- Охооо, здрасти Сашо, къде се загуби.

Потребител: ОлиСополи

- Бях, малко болен.

13 Ян 2016 22:32
George-AL's Avatar
George-AL
Свръхразум
Свръхразум
Скрий Още
Получени "Благодаря": 591
Леонардо ди Каприо #111762
идеята въобще не е тази. ИДеята е, че като кликнеш темата за подценени и надценени филми, тя няма да се казва така, а ще се казва Кино и ТВ и ще си говорите за всичко което се дава на екрана - на големия и малкия - от до - любими артисти, любими режисьори, любими саундтраци и т.н. т.е. нещата ще имат връзка помежду си, и затова е по-добре да са в една глобална тема.
Примерът който ти даваш е реално с един чат. В чата темите не са обединени по някакъв признак, а всеки си говори глупостите. Тъй като чата ни е неработещ може да има една -единствена тема само за СПам , вместо се отцепват сто теми. :evil:

Истината ще те направи свободен

13 Ян 2016 22:43
SatanicSlayer's Avatar
SatanicSlayer
Магьосник
Магьосник
Скрий Още
Topic Author
Леонардо ди Каприо #111763
Не човек. Не разбираш. Това не е форум от новия глупав модел, където от една Тема можеш да направиш дърво с дванадесет теми и да си ходиш, да спамиш, където искаш.
Това е форум, стар модел, където в една тема има мнения, разположени едно под друго. Винаги когато искаш да прочетеш мненията от самото начало, в даден момент ще се появи това, което споменах в по-горния си пост. Тук модератора трябва да се намеси и да отцепи ненужните за темата коментари, като сам преценява, дали е възможно от отделените мнения да направи нова тема, където спорещите събеседници да продължат да развиват теории или просто да ги отстрани на място, където никой в близките 2 века няма да се заинтересува от тях.

Понеже мненията за Лео ди Каприо ескалира, беше логично да се отцепи в различна тема, защото последователните изказвания станаха повече, а това дава сигнал, че темата ще загуби смисъла на създаването си.

Единственият упрек ми е, че модератора, който е отцепил мненията, трябваше да напише от коя тема са били преместени.

• 1
  • 2
  • 3
  • 1
  • 2
  • 3
Форум
/
ОБЩИ ФОРУМИ
/
Общи приказки
/
Кино
/
Леонардо ди Каприо
Time to create page: 0.074 seconds
Създадено с Kunena форум

Чат към Книги-игри.БГ

Българският сайт за книги-игри!

Дизайн на RocketTheme

Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas

Последно от форума

• Най-слабият български автор. (51 Мнения)
    • в За книгите-игри / За авторите и художниците
    • от ringlas
    • Yesterday 17:40
    • Размисли в-у Сим и Прокълната(та му) Земя (87 Мнения)
    • в За заглавията от първата вълна / Сим Николов
    • от LethianDreams
    • Yesterday 10:52
    • Търся да купя Ледената Цитадела (3 Мнения)
    • в Книжна борса / Търся / Разменям / Купувам
    • от logus
    • 20 Мар 2023 17:31

За контакти

Knigi-Igri.BG

info@knigi-igri.bg