• Начало
  • Магазин
  • Материали
    • Новини
    • Статии
    • Ревюта
    • Интервюта
  • Форум
  • Каталог
    • Автори
    • Илюстратори
  • Начало
  • Виж новите мнения
  • Правила на форума
  • Търсене
  • Начало
  • Виж новите мнения
  • Правила на форума
  • Търсене

Вход

Забравена парола?
Забравено потр. име?
Форум
/
ОБЩИ ФОРУМИ
/
Общи приказки
/
Кино
/
Любими актьори

Любими актьори

• 1
  • 2
  • 3
  • 1
  • 2
  • 3
23 Ян 2016 18:36
George-AL's Avatar
George-AL
Свръхразум
Свръхразум
Скрий Още
Получени "Благодаря": 591
Любими актьори #111985
за музикален филм - Мулен Руж. велик филм иначе Новит Клетници също са Музикален Филм, даже АН Хатауей получи ОСкар, но за мен са слаби. Мулев Руж обаче са върхът и всеки трябва да ги изгледа поне веднъж в живота си. А Явно не сте гледали и "Като рицарите" с Хийт Леджър.

Истината ще те направи свободен

Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.

23 Ян 2016 18:51
George-AL's Avatar
George-AL
Свръхразум
Свръхразум
Скрий Още
Любими актьори #111986
Зависи какво се вкарва в идеята за екшън? "А отборът" е доста як екшън, а в сериала Спартак - кръв и пясък - се лее кръв на поразия. Но ако разбирането е да има блъскане за коли и яко мадами, тогава аз лично предпочитам да не гледам такива екшъни., а да речем екшъни с Джейсъм Стейтъм, които ми идват по-скоро в стила на Люк Бесон - първо промъкване, после набиваш двадесет души с ритници.
Аз също като гледам полицейските филми от 80-те време и умирам от смях... престъпника си забравя телефона, или някоя важна улика, полицая арестува някого по подозрение, ако трябва го бие, той няма адвокат, съгласява се да говори, издава боса на ченгетата, те правят операция и го залавят...повечето филми все едно ги е правило българското МВР - колко е велико. Екшънът се свежда до това полицаят да преследва една-две минути престъпника да го тръшне и доволон да го закопчае. повече от едно убийство на филм рядко има даже в криминалките. Смешнотое, че на полицаите днес им е още по-лесно - ДНК, отпечатъци, но по филмите правят впечатление, сякаш престъпниците са гении - хакери, корпоративни босове с много адвокати и т.н. Филмите са съвсем други.
В драматичните филми от типа на "ИНдияна Джоунс" пък, които снимаха през 80-те на практика не се лее кръв, а само се раздават юмруци и Ритници. Голите сцени са нещо забранено - Първите Ангели на Чарли, които са от осемдесетте са облечени от глава до пети няма минижупове, камо ли бански. Същото важи и За Мистър и Мисис Смит с Скот Бакула и Мария Бело - супер елегантни са. има правила, порядки и т.н. Филми като "Опасни връзки", "Батман се завраща", "Стрийптийз", "Разкриване" за времето бяха скандални и за това хората ги гледаха,а днес са ежедневие.

23 Ян 2016 19:17
SatanicSlayer's Avatar
SatanicSlayer
Магьосник
Магьосник
Скрий Още
Получени "Благодаря": 183
Любими актьори #111987
Стриптийз го гледаха, за да видят силикона на Деми Мур. От новите екшъни филмите с Джейсън Стетам се доближават доста...

Избери своето приключение

24 Ян 2016 18:36
psicho_lg's Avatar
psicho_lg
Свръхразум
Свръхразум
Скрий Още
Получени "Благодаря": 217
Любими актьори #112005
Доста е сложно наистина да се разделят артистите , дори по години защото кариерите им се засичат и някои от най известните филми примерно са на хора от различни поколения.
Ето ги и моите чуждестранни любимци подредени по ред на раждането им
Луи дьо Фюнес , Кърк Дъглас
Двайсетте години - Бъд Спенсър , Чарлс Бронсън
Трийсетте - Дейвид Карадайн , Жан Пол Белмондо , Терънс Хил , Клинт Истууд , Робърт Редфорд , Джак Никълсън
Четирийсетте - Ал Пачино , Робърт Де Ниро ,Чък Норис ,Самюъл Джаксън , Жан РЕно , Силвестър Сталоун , Дани Глоувър , Харисън Форд, Майкъл Дъглас и разбира се великият Арнолд Шварценегер
Педесетте - Джеки Чан , Стивън Сегал , Брус Уилис , Мел Гибсън , Мики Рурк , Дензъл Уошингтън , Шон Бийн , Кристоф Ламбер , Джеймс Белуши
Шейсетте - Джет Ли , ЖАн - Клод Ван Дам , Уесли Снайпс , Джейсън Стейтъм , Уил Смит , Джерард Бътлър , Киану Рийвс , Вин Дизел, Джони Деп , Антонио Бандерас , Джордж Клуни , Брад Пит , Том Круз
Седемдесетте - Мат ДЕймън ,Пол Уокър , Марк Уолбърг , Бен Афлек , Том Фарел
Иии тук някъде нещо ми секват любимците от осмдесетте може би Джейсън Момоа . Някак си никой от младите не е успял да ме впечатли достатъчно ама дет са вика има време
ПП. Гледам доста повече са от трима мама съм и пропуснал някои
ПППП. Прави впечатление че кариерите на някои актьори на една възраст са се развили по различно време

bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%D0% ... 0%B0%D0%BD

България над всичко

25 Ян 2016 00:43
George-AL's Avatar
George-AL
Свръхразум
Свръхразум
Скрий Още
Любими актьори #112020
ето това е доста по-добра класация. АЗ предложих по жанрове, но и по хронология е добре, има разбивка. :grin:

Само трима не е работа, или предлагаш един-единствен или обявяваш няколко - тематично или хронологично.

• 1
  • 2
  • 3
  • 1
  • 2
  • 3
Форум
/
ОБЩИ ФОРУМИ
/
Общи приказки
/
Кино
/
Любими актьори
Time to create page: 0.052 seconds
Създадено с Kunena форум

Чат към Книги-игри.БГ

Българският сайт за книги-игри!

Дизайн на RocketTheme

Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas

Последно от форума

• Най-слабият български автор. (51 Мнения)
    • в За книгите-игри / За авторите и художниците
    • от ringlas
    • Yesterday 17:40
    • Размисли в-у Сим и Прокълната(та му) Земя (87 Мнения)
    • в За заглавията от първата вълна / Сим Николов
    • от LethianDreams
    • Yesterday 10:52
    • Търся да купя Ледената Цитадела (3 Мнения)
    • в Книжна борса / Търся / Разменям / Купувам
    • от logus
    • 20 Мар 2023 17:31

За контакти

Knigi-Igri.BG

info@knigi-igri.bg