• Начало
  • Магазин
  • Материали
    • Новини
    • Статии
    • Ревюта
    • Интервюта
  • Форум
  • Каталог
    • Автори
    • Илюстратори
  • Начало
  • Виж новите мнения
  • Правила на форума
  • Търсене
  • Начало
  • Виж новите мнения
  • Правила на форума
  • Търсене

Вход

Забравена парола?
Забравено потр. име?
Форум
/
ОБЩИ ФОРУМИ
/
Общи приказки
/
Кино
/
Game of Thrones - сезон 8

• 1
  • 2
  • 1
  • 2

Анкета: Харесва ли ви сезон 8?

Да, харесва ми.
7 41.2%
Не, не ми харесва.
7 41.2%
Не съм го гледал.
3 17.6%
Общ брой гласували: 17 ( dechoto, nixata, Monevwww, yoyovec, Rahvin ) See more
zeroot, systemshock, ringlas, Efix7, George-AL, ninja_senso, the_arsonist, kiril_ps, Mindcrime, Вилорп, Coblin, Meriadoc
Само регистрирани членове могат да участват в тази анкета
22 Май 2019 00:02
psicho_lg's Avatar
psicho_lg
Свръхразум
Свръхразум
Скрий Още
Получени "Благодаря": 217
Game of Thrones - сезон 8 #131357
Като чета ка се дърляте за тва кой бил станал цар и откъде се е отклонил сериала от книгите още повече се радва,че спрях да гледам това хмм нещо още по средата на трети сезон

bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%D0% ... 0%B0%D0%BD

България над всичко

Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.

22 Май 2019 01:03 22 Май 2019 01:04 от Nedelcho Bogdanov.
Nedelcho Bogdanov
Автор
Автор
Скрий Още
Получени "Благодаря": 438
Game of Thrones - сезон 8 #131360
Не знам, аз тръгнах да убеждавам Джордж, но стана тъкмо обратното.
Признавам си бях сразен словесно. Изчерпах аргументите си :) не можах да защитя сценаристите

Дон Мон и Отново заедно - бестселърите на новата вълна. Търсете ги в книжарниците! "Страхотно четиво - вестник Труд" "Чел съм и по-добри - Джордж Ал"

22 Май 2019 16:25
Efix7's Avatar
Efix7
Изпеченият крадец
Изпеченият крадец
Скрий Още
Получени "Благодаря": 1115
Game of Thrones - сезон 8 #131371

Nedelcho Bogdanov писа: писа:
Не знам, аз тръгнах да убеждавам Джордж, но стана тъкмо обратното.
Признавам си бях сразен словесно. Изчерпах аргументите си :) не можах да защитя сценаристите

Според мен сте 1:1 - ако беше Аргумент Оупън щях да съм раздвоен за кой да гласувам.

Безплатен съвет към Неделчо - емоцията печели "битката", но губи "войната", а Джордж не "воюва" от вчера във форума и има сериозен "боен" опит. ;)

Редактор - 21 произведения
Автор - 17 книги (6 издадени)
Дигитализатор - 32 iPDF книги-игри
Организатор - "Вълшебен зар" 2018-2022
Популяризатор - "Панаир на книгата" 2019-2022

22 Май 2019 23:22
psicho_lg's Avatar
psicho_lg
Свръхразум
Свръхразум
Скрий Още
Получени "Благодаря": 217
Game of Thrones - сезон 8 #131380
Баси, доколкото разбирам страшната заплаха от белите бродници, която се натрапва оше от първи сезон е била елиминирана за няколко минути. Тва някак си не ми се вижда, като гениално сценарно решение. Я кажете защо сакатото лапе е станало цар? Показал е някакви невероятни магии ли що ли?

ПП. Жоржал явно има страхотен социален живот. Щом има стотина човека около него и между другите теми за, които си говорят успяват да обсъдят и сериала :)

bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%D0% ... 0%B0%D0%BD

България над всичко

23 Май 2019 23:21
Rahvin's Avatar
Rahvin
Свръхразум
Свръхразум
Скрий Още
Получени "Благодаря": 585
Game of Thrones - сезон 8 #131388
Първо почти нямаше шибане в сериала освен Аря която секси катл ряпа.
Второ всичко беше на ниво, лошия снежен човек го приковаха защото не е чел Сун Дзъ в оригинал и допусна елементарни грешки.
Денерис ме зарадва много само дето трябваше да избое всичките предатели, да запали света и да зарадва майките на всички дърдорковци псобенно бих се радвал на края на тия кавали от Желязната банка.
Оня мушмул я наниза, дракона беше пусенце и не го опече.
Очаквах сцена в руините на Ваширия... ама уви.Иначе бива. За фентъзи сериял лалво очаквате да се оженят кухите лейки накрая ли?

Във време, когато родният ни книжен пазар е узурпиран от пълчища бездарни занаятчии, готови на всичко, за да задоволят и най-ниските масови вкусове, Той не грачи в...

24 Май 2019 00:58
Nedelcho Bogdanov
Автор
Автор
Скрий Още
Получени "Благодаря": 438
Game of Thrones - сезон 8 #131390
Всъщност репите не са очаквали и такъв финал! Репите не са очаквали никакъв финал от сценаристите. Какъвто и да им беше представен нямаше да са доволни. Репите най-много ги е яд че Мартин пише със скороста на Майндкрайм и най-вероятно няма да дочакат и неговия финал :) но пък ако го дочакат в най-общи линии ще кажат: "Ъ..."
Аз например очаквах сър Елин Пеин да стане крал на Вестерос, ама тоз касапин взе че изчезна безследно някъде след втори сезон...

Дон Мон и Отново заедно - бестселърите на новата вълна. Търсете ги в книжарниците! "Страхотно четиво - вестник Труд" "Чел съм и по-добри - Джордж Ал"
Следните потребител(и) изказаха благодарност: Rahvin

24 Май 2019 15:41 24 Май 2019 15:45 от George-AL.
George-AL's Avatar
George-AL
Свръхразум
Свръхразум
Скрий Още
Получени "Благодаря": 591
Game of Thrones - сезон 8 #131393
Лично аз за себе си мога да кажа че очаквах или Другите са спечелят, или накрая да има голяма коалиция Джон-Санса-Тирион накрая, Джон да се оттегли на Север и да управлява като Гарат, Санса пак да се омъжи за Тирион и да управлява. И в най-големите си кошмари обаче не съм си представял че Дани ще избива невинни хора, че Джон който свърши цялата работа ще го наказват, че Бран ще става крал или че Севера ще се отделя. Сто пъти бих предпочел Другите да бяха победили.
Съгаласен съм сто пъти да чакам и още три години, но искам логичен финал, а не претупан. Доста хора са на моето мнение- дразни ги това, че много неща бяха претупани. Наскоро в bg-mamma имаше въпрос "хареса ли ви финала" приблизително 120 души са за не, а 40 за да, т.е. 3 към 1 са повече за НЕ
П.С. Мартин е казал, че във Ветровете ще видим много сватби а една сватба не видях в сезон 6,7,8. Толкова си могат ДиД.
П.П.С. Абе не знам АЗ какъв социален живот имам, ама тук има хора които са буквално денонощно пред екрана в този форум. Спас например, когато и да вляза все е тук. В два посред нощ съм влизал -тук е. Като добавим събиранията на 10-ина човек по кръчми просто не знам кога ви остава време и по гаджета да ходите?

Истината ще те направи свободен

24 Май 2019 16:16
Sando
Духът на Прерията
Духът на Прерията
Скрий Още
Получени "Благодаря": 69
Game of Thrones - сезон 8 #131394
Блестящ Жоржал, както винаги. Никога не се променяй, О велики майсторе на мисълта и логиката.

12 Юни 2019 09:53
Rahvin's Avatar
Rahvin
Свръхразум
Свръхразум
Скрий Още
Получени "Благодаря": 585
Game of Thrones - сезон 8 #131503
Тя малко трепа. Трябваше да ги продаде в робство тия копелдаци и умници. Жалко че дракона не уби оня дебил, вместо да я наниже не с оръжие а с друго.... Дрого имаше стилнтам ама беше тъп за трима анаболиста.

Във време, когато родният ни книжен пазар е узурпиран от пълчища бездарни занаятчии, готови на всичко, за да задоволят и най-ниските масови вкусове, Той не грачи в...

20 Юни 2019 11:54
Grey's Avatar
Grey
Трошача
Трошача
Скрий Още
Получени "Благодаря": 4
Game of Thrones - сезон 8 #131538
Мнението съдържа спойлери.

Снощи изгледах последния епизод. Три момента ми направиха впечатление:

1. Смъртта на краля на нощта - в първия момент и на мен ми се стори странно, че след толкова сезони, главният злодей загина толкова бързо. От друга страна, подобен сценарий изглежда по-правдоподобен, отколкото ако му бяха отредили гибел по време на битка, при положение възможностите на персонажа. Спомнете си за Давид и Голиат.

2. Краят на Денерис - предпочитам подобна развръзка в стил "бездните на Ницше", отколкото задружните гуляи на Шарл Перо. Има загатване за лабилната й психика, докато например жестокостта на Сив червей ми се стори излишна и извън контекст. Бях изненадан колко бързо, почти случайно, ликвидираха единя от драконите, но приемам това за алегория за ролята на късмета.

3. Новият крал - не разбрах избора, а речта на Тирион ми беше изсмукана от пръстите. Останах с впечатлението, че така и не се разви потенциала в образите на Санса, Аря и Бран. Имаше потенциал за повече покрай Многоликия бог и Триоката врана.

Като цяло, финалният сезон не ми се стори нещо особено. Дори повече неща бих променил, отколкото ми харесаха.

• 1
  • 2
  • 1
  • 2
Форум
/
ОБЩИ ФОРУМИ
/
Общи приказки
/
Кино
/
Time to create page: 0.066 seconds
Създадено с Kunena форум

Чат към Книги-игри.БГ

Българският сайт за книги-игри!

Дизайн на RocketTheme

Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas

Последно от форума

• Кой какво слуша в момента (1001 Мнения)
    • в Общи приказки / Музика
    • от Efix7
    • Today 19:43
    • Пъстра Никса 2022 (2 Мнения)
    • в Събития, конкурси и инициативи / Конкурси
    • от turbobobi
    • Today 09:57
    • Трошача (22 Мнения)
    • в За заглавията от първата вълна / Сим Николов
    • от Вилорп
    • Yesterday 21:00

За контакти