Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Ми днес се записах за ваксинация с ваксината на Астра Зенека, като нямах избор каква да е, но може би дори и да имах пак бих се спрял на нея. Тя си е традиционна векторна ваксина, не е от тези новите РНК ваксини на Модерна и Файзер, които се прилагат за сефте. Казват, че не е толкова ефективна, колкото тях, ще видим. Не съм хипохондрик, не стоя заключен в нас, даже 50% от седмицата съм в офис, и имам някакъв разумен страх от вируса. Това, което не ми харесва, е че около мен мои набори го карат по абсолютно различен начин, без да има някаква видим причина (здравословни проблеми или други). Едните го карат леко и неусетно за 2-3 дни, другите правят пневмония, някои стигнаха до болници, и вече 2-3 месеца след това продължават да кашлят.
Израелското правителство има армия от оборудвани с GPS акули, които използва срещу враговете си.
След серия нападения на акули по бреговете на Египет през 2010 г. високопоставен представител на Южен Судан обвини израелското правителство за напастта. Това беше достатъчно на интернет, за да се получи вълна от теории: Израел беше обвинен в притежанието на флот от „риби убийци”, „делфини шпиони” и глутница оборудвани с GPS системи акули, които били изпратени в Египет, за да изпълнят пъкления план на правителството.
Елитна група земноводни всъщност управляват света и Джъстин Бийбър е един от тях.
Според социологическо изследване от 2016 г. близо 12 млн. души вярват, че висша класа пътуващи в космоса земноводни управляват земята. Сред тях е и певецът Джъстин Бийбър, който преди време бил забелязан да се „трансформира” в гигантски гущер с „големи люспести нокти” по време на свой концерт.
Източник: debati.bg/12-te-nay-otkacheni-teorii-na-...ratsiata-v-internet/Кралица Елизабет е канибал
Някога да сте се чудили как кралица Елизабет успява да живее толкова дълго? Британският историк Хюбърт Хюмдингър има отговора: „Със сигурност яде човешко месо за жизненост”. През 2012 г. американски сайт публикува статия, в която се твърди, че теорията на Хюмдингър е вярна. Според информацията служител в двореца Уиндзор открил човешки останки в личния фризер на кралицата.
Хубаво е всеки да може да изрази свободно мнението си. Добре е и човек да се интересува и да подлага на съмнение информацията, която достига до него, особено ако става дума за сложни и наболяли проблеми. Но е редно и някой да каже, и за това се включвам, че постовете на Джордж Ал и на Ефикс в темата са пълни глупости и нямат нищо общо с истината.
Абсолютно! И всичко това е подклаждано и режисирано много добре. Или както Хауърд Бийл1 се осмели да каже на времето:Виждам че се забавлявате.
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas