Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Да си призная,поначало исках само да подразня Никсата, а пък то кво стана...
Което важи и за книгите в същото съотношение. Една на колко книги могат да се похвалят с горното определение?Продуктите с "гениален сюжет" и пр., които разбиват клишето, са по-скоро изключения.
Както при КИ, така и при писането на нормална литература, повечето хора нито са кадърни, нито сериозни. Просто нямаш достатъчен брой автори на книги-игри, че да е пълно с гениални литератори при тях. Има и други фактори за несериозния подход - аудитория, заплащане и т.н., но няма причина за такъв. Не е като медията да не позволява литературност. Това е литература, не виждам с какво наличието на избор убива възможността за литература и никой не е аргументирал това, нито се е опитал.Търсенето на по-добрата литература би следвало да е иманентно присъщо за писателите, но по мое мнение , това не е така в КИ литературата.
Не съм, но не разбираш защо. Аз не казвам, че са на едно ниво. Аз казвам, че могат да бъдат, няма пречки да не бъдат.Мнооого надалече отиваш обаче - моето становище беше, че художествената и КИ литературата много рядко или никак, могат да са на едно и също ниво. Ти не си съгласен и толкоз.
Това сам си го измисли ти току що и беше ненужно.Щом Вие се мислите за писатели с Неделчо, то си е Ваша работа.
Разбрах какво си имал предвид, но, виж, няма термин "Художествен сюжет" и "действието да се развива за сметка на художествения сюжет" ми е малко непонятно, като действието е ЧАСТ от сюжета, изгражда го, не може да се развива за сметка на него.Последното ми изречение е написано лошо, но не е безсмислица. Имал съм предвид, че
Неделчо пък къде го намеси?Неделчо - ще те разочаровам и този път, но няма да се представя. Пък и каква полза от това, щом се касае за човек правещ "елементарни изказвания", граничещи с "безсмислица"? Ще ви улесня даже - няма повече да понижавам, недостижимото за мен ниво на този форум и ще го напусна докато е време.
Не си прави гавра, говорим си просто, а и чак пък идиот, айде сега - не го познаваме даже още човека, има 5 поста на кръст.Поредният идиот. Може да е свестен човек, който да си е правил гаргара, ама как ви кефи някой анонимник да си прави гаргара с вас!?
Никса, недей така е батка, аз и Майндкрайм сме си прота
![]()
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas