• Начало
  • Магазин
  • Материали
    • Новини
    • Статии
    • Ревюта
    • Интервюта
  • Форум
  • Каталог
    • Автори
    • Илюстратори
  • Начало
  • Виж новите мнения
  • Правила на форума
  • Търсене
  • Начало
  • Виж новите мнения
  • Правила на форума
  • Търсене

Вход

Забравена парола?
Забравено потр. име?
Форум
/
ОБЩИ ФОРУМИ
/
Общи приказки
/
Флууд

Флууд

• 1
  • ...
  • 274
  • 275
  • 276
  • ...
  • 372
  • 1
  • 274
  • 275
  • 276
  • 372
05 Апр 2016 11:57
Rahvin's Avatar
Rahvin
Свръхразум
Свръхразум
Скрий Още
Получени "Благодаря": 586
Флууд #114007
Не се тревожи ако станеш неудобен получаваш бан на общо основание. Последно имах за расисъм ама аз съм не само расист а фашист, хомофоб, комунист, анархист, защитник на обратните и съм настроен против избиването на животни с цел превръщането им в хранителен отпатък или тор. Мм го банват защото вместо да пише творбата си се застоява и дърдори с теб без да оправдава с нищо това пилеене на ценно време.

Във време, когато родният ни книжен пазар е узурпиран от пълчища бездарни занаятчии, готови на всичко, за да задоволят и най-ниските масови вкусове, Той не грачи в...

Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.

05 Апр 2016 11:58
George-AL's Avatar
George-AL
Свръхразум
Свръхразум
Скрий Още
Получени "Благодаря": 591
Флууд #114008
значи не си чел всичките му мнения. Обикновено той започва с провокация - лицето Х е идиот, кретен, гамен или нещо от този рода, ти му отговаряш, той казва - не ме разбрахте, отказвам да се извиня. завързва се спор накрая двамата получавате бан, който еднакъв - в най-добрия случай. освен това той изпита удоволствие от идеята, че ще обижда и бана не му пречи. А ти който си обиждан - също получваш бан, защото си му върнал репликата което е безумно. Ако обаче не му отговаряш модераторите не се месят и той продължава да те обижда. това имам предвид, че е толериран.

Аз обаче съм възмутен от друго!
Неделчо! как си могъл да ме изпревариш в подписа на Майкъл. :o доскоро аз бях на трето място и много се гордеех с него, :hi: а сега ме е сложил на четвърто място в списъка на враговете си след теб. с какво пък толкова си се отличил? аз си искам третото място. бронзов медал!

Истината ще те направи свободен

05 Апр 2016 11:59
Rahvin's Avatar
Rahvin
Свръхразум
Свръхразум
Скрий Още
Флууд #114009

George-AL писа: писа:
неделчо тебе те имам за успешен автор на книги игри, но все пак. .. :grin:
надявам се ако си купя Българ да ми дадеш автограф? имам такива идеи особено след като ММ ни побърак със Златния оракул колко бил успешен по продаваемост - и ето че ти правиш продаваема книга - и то с продължения.

Виж - Дан аз го разбирам, понякога една малка лъжичка катран отравя кацата с меда. в Случая с Майкъл проблема е, че много го толерират. За едно и също провинение на него и някой друго на него му се налага да речем предупреждение - а на другия бан. или на другия трето ниво бан,а на Майкъл - първо. случая където майкъл бе допуснат да гласувана Златната никса след като бе закъснял е доказателство за това колко много го толерират. Преди това ни се обясняваше постоянно от Торо, как правилата са "железни" и милост няма да има за никого. На ръба на езика ми бе да питам "и за ММ ли?" :hi: ама не исаках да влизам в конфротации. видя се че не е така.
Отделно - той прави много провокации. Ето сега говорим си си за думата "писател". може леко да излизаме от рамките на добиря тон, но като цяло разговора е конструктивен. Изведнъж се намесва той - и започва да обижда.
факт е, че днес има само 35 човека във форума и те не пишат едновременно, а преди са били доста повече. Защо ли е така?
защо ли Колин, Върджил, Блонд и Уейн например вече не пишат тук? А?

В тази връзка - Вилорпе, кога ще има избори за админи? повече от година съм тук и още не съм видял такива?
Питай админите в сянка те ще знаят най - добре.

Във време, когато родният ни книжен пазар е узурпиран от пълчища бездарни занаятчии, готови на всичко, за да задоволят и най-ниските масови вкусове, Той не грачи в...

05 Апр 2016 12:04
George-AL's Avatar
George-AL
Свръхразум
Свръхразум
Скрий Още
Флууд #114010
Рахвине - оказав се, че сме с еднакви ценности. и аз съм фашист, сексист и расист, а също и бих те подкрепил за животните. само за обратните няма да се разберем.

впрочем аз вече зададох моя контра-въпрос на ММ и той още не ми е отговорил - като виси непрестанно във форума, кога намира време и да пише книги-игри? отделно приемам че трябва да работи основната си работа, да яде и да спи. - това са минимум 10 часа. от тях още 8 са за работата му. - 18 часа дотук. останаха общо шест часа в който може да пише КИ, а вмесот това той непрестанно е във форума? не пет - 25 години няма да му стигнат да напише Инициативата, но това не е мой проблем.

05 Апр 2016 12:05
George-AL's Avatar
George-AL
Свръхразум
Свръхразум
Скрий Още
Флууд #114011
Рахвине - ти ма уби! кои са тия админи в сянка, че да ги питам? аз от управата знам Зе БГ, Торо и вилорпа? А никсата дърап списанието? Тъмния ли имаш предвид? :?:

05 Апр 2016 12:12
Rahvin's Avatar
Rahvin
Свръхразум
Свръхразум
Скрий Още
Флууд #114012
Визирам цялата старазагорска клика (аз съм от там ама определено не съм с тях). Имале едни неведоми намеси когато така наречения Вилроп го нямаше. Явно свише след мой коментари за някой другари тук.
Отделно казах че съм хомофоб тоест обратните не са мибдружки но смятам че е добре педалите и лесбийките да не са под прикритие а да се отделят от нормалните хора. Ей сега гледай какъв бан ше имам :-)

05 Апр 2016 12:22
Nedelcho Bogdanov
Автор
Автор
Скрий Още
Получени "Благодаря": 438
Флууд #114013
Джордж, какво очакваш от управата да направи точно?
Предложение за това как да се оправи форума: Да гласуваме за тоталитарно управление и Майндкрайм да е админа
Тогава няма да има право да влиза в човешки социални дразги :D
пп: за подписа аз го помолих да ме премести до Уейн :-)

Дон Мон и Отново заедно - бестселърите на новата вълна. Търсете ги в книжарниците! "Страхотно четиво - вестник Труд" "Чел съм и по-добри - Джордж Ал"

05 Апр 2016 12:41
Rahvin's Avatar
Rahvin
Свръхразум
Свръхразум
Скрий Още
Флууд #114014
Ако платите поне по хиляда ипетстотин чисто на месец плюс осигуровки ММ може и да се навие ама ако не правите повече от осем поста на човек седмично с до 600 думи пост. Ако са неграмотни ще се трият независимо от съдържанието като за запетайки и членове може да си затвори очите ако харесва човека примерно никсата или петко лии.
Освен това ще взима по две почивки по месец в годината а заплатата му ще чете. Едно агне с софра на Великден, едно агне на гергьовден и половин прасе с девет литра руйно вино всяка коледа. Освен това доживотен бан на Уейн и нова прическа за оня дългокосия от стара загора за да изглежда сериозен.

05 Апр 2016 12:48
Nedelcho Bogdanov
Автор
Автор
Скрий Още
Флууд #114015
Горе-долу изпълнимо, ама виното руйно ли трябва да е задължително или може и с винегрет да минем?

Дон Мон и Отново заедно - бестселърите на новата вълна. Търсете ги в книжарниците! "Страхотно четиво - вестник Труд" "Чел съм и по-добри - Джордж Ал"

05 Апр 2016 13:19
George-AL's Avatar
George-AL
Свръхразум
Свръхразум
Скрий Още
Флууд #114017
Неделчо, предреждаш се, а, предреждаш се за подписа на Майкъл? :grin:

абе един асеногвградски мавруд сигурно ще свърши работа- за виното. инаеч не вярмам майкъл да се навие за по малко от 20 000 лева да напише книга - и форума да не работипоне 3 години.

сега сериозно - Неделчо нима ив момента от Тъмния не зависи ВСИЧКО? 8-)

От управата очаквам едно - единствено нещо, като от всяка управа - да е безпристрастна. което тя не е, за мое съжаление. При това положение трябав да имаме възможност да я сменим.
Рахвине - ни знам кой е от Стара Загора, ни знам кой е от Нова загора, моля те дай ми един прякор ако обичаш, на човек към когото да се обърна, кога ще са изборите?
за т.нар. гейове - нямам нищо против техните наклоности, не имам против да ми ги демонстрират. Хубаво гей си, решил си да живееш с друг мъж/жена обаче че всеки месец ещ има паради и протесит по този повод - не го приемам. не ги давайте по телевизията и ще видите как ще мирнат. не приемам също такива хора да имат право да отгелждат деца.
И аз очаквам бан потози повод. Бибип бибип в бибипа.

05 Апр 2016 13:24
Rahvin's Avatar
Rahvin
Свръхразум
Свръхразум
Скрий Още
Флууд #114018
Според мен там е до вкус и ще трябва да се организира една дегустация със сомелиер, бели покривки, тънки чаши и поне девет вида вина златни или най малкото сребърни медалисти от международни състезания. Може би тогава ще се вземе решение но е важно да има пет вида синьо сирене и други шукаритетни благини.

Иначе очаквам парада на зоофилите с домашните им животни кучета, котки, коне, прасета, козички, овчички за да покацат на цял свят че любовта към животните е нещо специално с подходящи лозунги като:
Ние не ги ядем а благо ги е... И прочее.
Управата се Зе, дългокосия хипар и сивия кардинал Лисичков.

05 Апр 2016 13:28
George-AL's Avatar
George-AL
Свръхразум
Свръхразум
Скрий Още
Флууд #114019
с Лисичков вярвам, че ще се разберем. Аз съм с връзки. :grin:
а иначе за зоофилите:
кучета и котки - може, а прасета и крави - не може!

неделчо, ето че и аз се уредих с мой си подпис.... сега да те видя. пак съм сред основните врагове на ММ. :grin:

П.С. предлагам да се учреди медал "най-голям враг на ММ" и всеки месец - нов човек. за пет годиин няма да се изредиме всички.

05 Апр 2016 13:30
Вилорп's Avatar
Вилорп
Premium Member
Premium Member
Скрий Още
Получени "Благодаря": 1106
Флууд #114020
Добре де хора, защо ме мъчите сега?
Рахвин и Джордж да се чувстват се предупредени и да не се самонавиват.

Жорж силно подозирам, че имаш предвид Боговете на футбола, а не Златния оракул.
Неделчо, радвам се че вече си утвърден форумник, един от 12-те!
Това НЕ Е, чат и тук важат правилата но форума, можеш да бибипаш който си искаш, ама е възможно и да се пребибипаш така.

пп. Чувствам се леко засегнат от това че обяви Майкъл за най-активния потребител на форума =/

Цвят за модериране
Линк към каталога с дигитализирани книги
knigi-igri.bg/forums/digital-gamebooks/4...italni-proizvedeniya - нови книги

05 Апр 2016 13:34
Nedelcho Bogdanov
Автор
Автор
Скрий Още
Флууд #114021
Подписа му е по азбучен ред, не по заслуги :-)
А кой е този Тъмния?

Мерси за предупреждението Вилорп, взимам си бележка и пускам таймера! Следващия ми пост ще е поне след 24 часа

05 Апр 2016 13:40
Вилорп's Avatar
Вилорп
Premium Member
Premium Member
Скрий Още
Получени "Благодаря": 1106
Флууд #114022
Тъмния беше Никифор Рускоф направил някой уникални илюстрации към книгите игри.

Цвят за модериране
Линк към каталога с дигитализирани книги
knigi-igri.bg/forums/digital-gamebooks/4...italni-proizvedeniya - нови книги

• 1
  • ...
  • 274
  • 275
  • 276
  • ...
  • 372
  • 1
  • 274
  • 275
  • 276
  • 372
Форум
/
ОБЩИ ФОРУМИ
/
Общи приказки
/
Флууд
Time to create page: 0.402 seconds
Създадено с Kunena форум

Чат към Книги-игри.БГ

Българският сайт за книги-игри!

Дизайн на RocketTheme

Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas

Последно от форума

• Урок 2: Условно съдържание (2 Мнения)
    • в Работилница / Работилница с Ink
    • от Rahvin
    • Yesterday 21:07
    • Какво четеш / прочете последно? А как го намираш? (483 Мнения)
    • в Общи приказки / Литература
    • от Efix7
    • 07 Юни 2023 21:52
    • Материали (1 Мнения)
    • в Работилница / Работилница с Ink
    • от ringlas
    • 05 Юни 2023 18:08

За контакти

Knigi-Igri.BG

info@knigi-igri.bg