• Начало
  • Магазин
  • Материали
    • Новини
    • Статии
    • Ревюта
    • Интервюта
  • Форум
  • Каталог
    • Автори
    • Илюстратори
  • Начало
  • Виж новите мнения
  • Правила на форума
  • Търсене
  • Начало
  • Виж новите мнения
  • Правила на форума
  • Търсене

Вход

Забравена парола?
Забравено потр. име?
Форум
/
ОБЩИ ФОРУМИ
/
Общи приказки
/
Флууд

Флууд

• 1
  • ...
  • 276
  • 277
  • 278
  • ...
  • 373
  • 1
  • 276
  • 277
  • 278
  • 373
05 Апр 2016 16:39
Mindcrime's Avatar
Mindcrime
Автор
Автор
Скрий Още
Получени "Благодаря": 488
Флууд #114061

George-AL писа: писа:
пускал съм теми с въпроси в твоята тема и единственото което получих бе много обидно отношение - не ми се коментира с примери.
Както би казал вождът на апачите: "Лъжеш, бледолико псе!"
Аз бих казал, че тотално са ти изгорели бушоните и след едномесечно отсъствие от форума си точно същият неуравновесен, пишещ безсмислици тип. Явно не си бил на основен ремонт, или поне не е бил успешен. Но все пак е добре да ти затворят най-сетне устата, че направи от форума седянка за кукумявки.

Hater
A label that some people apply to anyone who disagrees with them on any subject. Such name calling is designed to discourage critical and independent thinking, and prevent full inspection of bogus ideas and beliefs. Use of the term hater is rampant on the internet.

Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.

05 Апр 2016 16:42
Mindcrime's Avatar
Mindcrime
Автор
Автор
Скрий Още
Флууд #114062

Nedelcho Bogdanov писа: писа:
Абе не издържах 24 часа...........
Моето предположение за подписа е взаимствано от GOT, там малката дето си повтаряше преди лягане имената на хората, които ще убие! ММ близо ли съм поне леко?
В подписа си слагам хора, с които съм водил дискусии, които не са довели до нищо хубаво. Слагам ги там, за да мога при следващ разговор да не полагам излишно усилие да се разбирам с тях.
Нямам претенции, че съм обективен. Досега не съм махал никого от подписа си, защото липсата на уважение, очевидно, е взаимна. Не разбирам защо от време на време хора, които са проявили нееднократно неуважение към мен, започват да се жалват, че са в подписа ми. Но го намирам за факт, потвърждаващ оценката ми за тях.
Нямам никакви проблеми с това да присъствам в подписи, аватари и каквото още им хрумне на хората.

Hater
A label that some people apply to anyone who disagrees with them on any subject. Such name calling is designed to discourage critical and independent thinking, and prevent full inspection of bogus ideas and beliefs. Use of the term hater is rampant on the internet.

05 Апр 2016 16:50
Nedelcho Bogdanov
Автор
Автор
Скрий Още
Получени "Благодаря": 438
Флууд #114063
Обяснението за подписа го знам, обяснил си го няколко пъти, но чакай малко:
"Досега не съм махал никого от подписа си, защото липсата на уважение, очевидно, е взаимна. "
Между нас двамата липсата на уважение е ОЧЕВИДНО едностранна
Иначе с предположението питах, дали не си се сетил от ГОТ, защото подписа ти ми прилича именно на малката, къде ги повтаряше!

Дон Мон и Отново заедно - бестселърите на новата вълна. Търсете ги в книжарниците! "Страхотно четиво - вестник Труд" "Чел съм и по-добри - Джордж Ал"

05 Апр 2016 16:57
George-AL's Avatar
George-AL
Свръхразум
Свръхразум
Скрий Още
Получени "Благодаря": 592
Флууд #114064
лично аз се гордея че съм в подписа на ММ и съм му дълбоко признателен, че ме е наредил до Уейн и Сатаника. Ставаше дума за това, че съм недоволен, че не съм на по-челна позиция в списъка с враговете му. как е възможно Неделчо да ме изпреварва, та той е толкова благороден :P . несъм и предплогал, че ще има проблем аз да сложа в подписа си ММ, след като той ме слага в своя.

Истината ще те направи свободен

05 Апр 2016 16:58
Peter Lee
Нещо, някакво, такова
Нещо, някакво, такова
Скрий Още
Получени "Благодаря": 0
Флууд #114065
Това вече не мога да го определя като форум за книги- игри. Забелязвам, че най- активните участници са Ръхвин и Джордж- Ал, доказано неадекватни потребители. Някой разбира ли и дума от написаното от тях?!

05 Апр 2016 17:09
Mindcrime's Avatar
Mindcrime
Автор
Автор
Скрий Още
Флууд #114067
А, защо да е едностранна? Да не би да съм пропуснал нещо? Аз не исках да ми приписваш неща като това какво най-много мразя и каква грешна прогноза съм направил.

Този сериал съм го гледал много по диагонала, просто за да видя топ продукция. Ама не е моето и на кино. Мартин изобщо не го харесвам, явно и с екип сценаристи, дори когато се отклоняват от неговите идеи, пак не ми пасва.

Не настоявам да повтарям с всяко мнение и имената на тези хора, но е най-удобния начин да ги съхраня.

Може би съм пропуснал нещо, защото само от едно изречение е невъзможно да се сетя какво си имал предвид:
"Моето предположение за подписа е взаимствано от GOT, там малката дето си повтаряше преди лягане имената на хората, които ще убие! ММ близо ли съм поне леко?"

Hater

05 Апр 2016 17:11
Rahvin's Avatar
Rahvin
Свръхразум
Свръхразум
Скрий Още
Получени "Благодаря": 586
Флууд #114068
Петре има риск да ти отговоря че ме разбира само твоя близка родственица от женски пол, но ще се въздържа.
Имам въпрос има ли специален предмет който ММ нагрява за да се явиш в този форум или просто ти пише в лицевата книга?

Във време, когато родният ни книжен пазар е узурпиран от пълчища бездарни занаятчии, готови на всичко, за да задоволят и най-ниските масови вкусове, Той не грачи в...

05 Апр 2016 17:17
Mindcrime's Avatar
Mindcrime
Автор
Автор
Скрий Още
Флууд #114070

Rahvin писа: писа:
Петре има риск да ти отговоря че ме разбира само твоя близка родственица от женски пол, но ще се въздържа.
Имам въпрос има ли специален предмет който ММ нагрява за да се явиш в този форум или просто ти пише в лицевата книга?
Може ли да не ме обиждаш с глупави предположения? Никога не съм бил интригант, не съм говорел със заобикалки, не съм клинчел и не съм имал нужда от свита.

Hater

05 Апр 2016 17:27
Rahvin's Avatar
Rahvin
Свръхразум
Свръхразум
Скрий Още
Получени "Благодаря": 586
Флууд #114071

Mindcrime писа: писа:

Може ли да не ме обиждаш с глупави предположения? Никога не съм бил интригант, не съм говорел със заобикалки, не съм клинчел и не съм имал нужда от свита.

Всеки път кажа ли нещо за теб и тпзи ник се явява. Обезателно след мое мнение иначе е бая летаргичен.
Замислям се дали и ти няма друг акаунт. Ама както и да е.

Във време, когато родният ни книжен пазар е узурпиран от пълчища бездарни занаятчии, готови на всичко, за да задоволят и най-ниските масови вкусове, Той не грачи в...

05 Апр 2016 17:27
Nedelcho Bogdanov
Автор
Автор
Скрий Още
Флууд #114072
Майндкрайм, мислих че тази тема е затворена! Аз накрая се извиних за всичко! Но имайки в предвид какъв куп неща прочетох за себе си и книгата, е нормално леко да те жегна тук там. Мисля че даже бях пестелив! Доста сериозно се засегна с прогнозата, майната и на прогнозата, на срещата с двете изречения които разменихме пак ли остана с впечатлението, че не те уважавам?
Мартин и компания? това не го схванах
А това последното с ГОТ е просто предположение от моя страна. Просто първия път като ти видях подписа и разбрах, че това са хора които не харесваш ми изплува Аря и нейните имена, които изрежда като заспива. Ако не си го гледал, те разбирам защо се обърка, но тук няма спекулации и дразнене, а просто предположение

Дон Мон и Отново заедно - бестселърите на новата вълна. Търсете ги в книжарниците! "Страхотно четиво - вестник Труд" "Чел съм и по-добри - Джордж Ал"

05 Апр 2016 17:36
Mindcrime's Avatar
Mindcrime
Автор
Автор
Скрий Още
Флууд #114073

Mindcrime писа: писа:

Всеки път кажа ли нещо за теб и тпзи ник се явява. Обезателно след мое мнение иначе е бая летаргичен.
Замислям се дали и ти няма друг акаунт. Ама както и да е.
Замисли се за израза "както и да е", щом си тръгнал да се замисляш за разни неща. Може би ще успееш да доловиш долнопробността в начина, по който най-често го употребяват хората (точно както си го употребил и ти).
Доколкото помня, този потребител имаше основно разправии с Уейн. Предполагаш, че имам нужда от различни акаунти, за да нагнетявам напрежение и да казвам на хората какво мисля?

Hater

05 Апр 2016 18:33
Mindcrime's Avatar
Mindcrime
Автор
Автор
Скрий Още
Флууд #114074

Nedelcho Bogdanov писа: писа:
Майндкрайм, мислих че тази тема е затворена! Аз накрая се извиних за всичко! Но имайки в предвид какъв куп неща прочетох за себе си и книгата, е нормално леко да те жегна тук там. Мисля че даже бях пестелив! Доста сериозно се засегна с прогнозата, майната и на прогнозата, на срещата с двете изречения които разменихме пак ли остана с впечатлението, че не те уважавам?
Мартин и компания? това не го схванах
А това последното с ГОТ е просто предположение от моя страна. Просто първия път като ти видях подписа и разбрах, че това са хора които не харесваш ми изплува Аря и нейните имена, които изрежда като заспива. Ако не си го гледал, те разбирам защо се обърка, но тук няма спекулации и дразнене, а просто предположение
Извинявай, може би съм пропуснал нещо.
Аз се жегвам, когато ми се приписват неща, които не съм направил и за които нямам вина. Правил съм и правя достатъчно грешки и глупости, нямам проблем хората да ми ги посочват, да ме критикуват или да ме осмиват за тях.
Ако си приел и си ми писал, че си се объркал за това, че най-много мразя да правя грешни прогнози (правя ги непрекъснато и в работата, и в личния си живот, и съм достатъчно опитен, за да знам, че грешките са неизбежна част от играта) и за това дали съм прогнозирал какви ще са продажбите на Българ-1, нямам причина да те държа в подписа си и всичко е чисто.
Вярвам, че е нормално да се жегваш. Всеки се жегва по един или друг начин, когато чете нещо лошо за себе си и за нещата си. Рядко казвам хубави неща, често казвам нещата по-емоционално, но никога не си измислям. Ако има нещо, което не е изчистено между нас от твоя гледна точка, можем да го изчистим тук или на следваща среща.
Надявам се, че всичко по отношение на теб е било свързано с продукта Българ. Иначе би било хем лош вкус от моя страна, хем нещо абсурдно. За бившите си колеги говоря и като за хора, когато съм имал общи преживявания с тях. За теб и до днес не знам нищо като човек.
За онази среща... не останах с никакви впечатления от теб, освен че си жизнерадостен, усмихнат тип. На такива срещи човек общува с няколкото човека близо до себе си, а ти беше седнал далеч от мен и точно до Бранимир.

За Мартин и компания: четох, че се жалваше, че от един момент нататък сценаристите започнали да го пренебрегват и да си пишат своя история с неговите герои. И казвам, че колкото не харесвам книгите му, толкова не харесвам и сериала, дори когато не върви по неговите желания.

Hater

05 Апр 2016 19:22
Nedelcho Bogdanov
Автор
Автор
Скрий Още
Флууд #114075
Няма проблем!
Мдаа...за протокола - извиних се за това с прогнозите на продажбите!
Иначе нямаме нищо за доизглаждане, по-скоро се изненадах на това че съм ти в подписа заради "взаимно неуважение"
Въпреки мощния батъл, който си спретнахме, след това на срещата първото нещо, което ти казах е, че през 94та съм написал цяла книга-игра за футбола, копи пейст на твоята - така демонстрирах уважение!

05 Апр 2016 19:29
Mindcrime's Avatar
Mindcrime
Автор
Автор
Скрий Още
Флууд #114076
Е, не си ли я подобрил поне малко?!
Това уважение е било за тогава, не важи за сега. Възрастовата разлика и англоезичния псевдоним правеха чудеса тогава.
Айде, аз няма да рисувам сериал с копи-пейст на твоя, че ще стане едно голямо неуважение. Имам още работа, докато стигна поне до уменията на Кърт Вонегът.
Извинявам се, пропуснал съм го това и с голямо закъснение поправям подписа си.

Hater

05 Апр 2016 19:38
Nedelcho Bogdanov
Автор
Автор
Скрий Още
Флууд #114077
Малко, смених имената: можеше да си избираш за защитник между Киряков и Трифон Иванов, като естествено Трифон беше правилния избор
Е да, моя вариант е по-стандартен :D всеки вади книга днешно време

• 1
  • ...
  • 276
  • 277
  • 278
  • ...
  • 373
  • 1
  • 276
  • 277
  • 278
  • 373
Форум
/
ОБЩИ ФОРУМИ
/
Общи приказки
/
Флууд
Time to create page: 0.111 seconds
Създадено с Kunena форум

Чат към Книги-игри.БГ

Българският сайт за книги-игри!

Дизайн на RocketTheme

Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas

Последно от форума

• Най-готината корица в жанра (81 Мнения)
    • в За заглавията от първата вълна / Общи приказки
    • от Efix7
    • Today 14:27
    • Първи конкурс “Зар и Петле” 2023 (8 Мнения)
    • в Събития, конкурси и инициативи / Конкурси
    • от logus
    • Today 11:41
    • FALLOUT (50 Мнения)
    • в Общи приказки / PC игри и конзолни
    • от Radko
    • 01 Окт 2023 20:25

За контакти

Knigi-Igri.BG

info@knigi-igri.bg