Както би казал вождът на апачите: "Лъжеш, бледолико псе!"пускал съм теми с въпроси в твоята тема и единственото което получих бе много обидно отношение - не ми се коментира с примери.
Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
В подписа си слагам хора, с които съм водил дискусии, които не са довели до нищо хубаво. Слагам ги там, за да мога при следващ разговор да не полагам излишно усилие да се разбирам с тях.Абе не издържах 24 часа...........
Моето предположение за подписа е взаимствано от GOT, там малката дето си повтаряше преди лягане имената на хората, които ще убие! ММ близо ли съм поне леко?
Може ли да не ме обиждаш с глупави предположения? Никога не съм бил интригант, не съм говорел със заобикалки, не съм клинчел и не съм имал нужда от свита.Петре има риск да ти отговоря че ме разбира само твоя близка родственица от женски пол, но ще се въздържа.
Имам въпрос има ли специален предмет който ММ нагрява за да се явиш в този форум или просто ти пише в лицевата книга?
Може ли да не ме обиждаш с глупави предположения? Никога не съм бил интригант, не съм говорел със заобикалки, не съм клинчел и не съм имал нужда от свита.Петре има риск да ти отговоря че ме разбира само твоя близка родственица от женски пол, но ще се въздържа.
Имам въпрос има ли специален предмет който ММ нагрява за да се явиш в този форум или просто ти пише в лицевата книга?
Замисли се за израза "както и да е", щом си тръгнал да се замисляш за разни неща. Може би ще успееш да доловиш долнопробността в начина, по който най-често го употребяват хората (точно както си го употребил и ти).
Всеки път кажа ли нещо за теб и тпзи ник се явява. Обезателно след мое мнение иначе е бая летаргичен.
Замислям се дали и ти няма друг акаунт. Ама както и да е.
Извинявай, може би съм пропуснал нещо.Майндкрайм, мислих че тази тема е затворена! Аз накрая се извиних за всичко! Но имайки в предвид какъв куп неща прочетох за себе си и книгата, е нормално леко да те жегна тук там. Мисля че даже бях пестелив! Доста сериозно се засегна с прогнозата, майната и на прогнозата, на срещата с двете изречения които разменихме пак ли остана с впечатлението, че не те уважавам?
Мартин и компания? това не го схванах
А това последното с ГОТ е просто предположение от моя страна. Просто първия път като ти видях подписа и разбрах, че това са хора които не харесваш ми изплува Аря и нейните имена, които изрежда като заспива. Ако не си го гледал, те разбирам защо се обърка, но тук няма спекулации и дразнене, а просто предположение
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas