• Начало
  • Магазин
  • Материали
    • Новини
    • Статии
    • Ревюта
    • Интервюта
  • Форум
  • Каталог
    • Автори
  • Начало
  • Виж новите мнения
  • Правила на форума
  • Търсене
  • Начало
  • Виж новите мнения
  • Правила на форума
  • Търсене

Вход

Забравена парола?
Забравено потр. име?
Форум
/
ОБЩИ ФОРУМИ
/
Общи приказки
/
ВИЦОВЕ за Книги-Игри! :-)

• 1
  • 2
  • 3
  • ...
  • 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 5
20 Май 2014 20:55
Yann Gamgee's Avatar
Yann Gamgee
Дракон в мазето
Дракон в мазето
Скрий Още
Получени "Благодаря": 122
Topic Author
ВИЦОВЕ за Книги-Игри! :-) #89071
Ето и първия от мен лично :-)

Върви един фен на Книги-игри в подлеза на СУ и гледа - жаба.

Взима я, а тя му проговаря с човешки глас:

- Виж какво, млади момко, аз не съм обикновена жаба, а принцеса. Целуни ме и ще се превърна в принцеса! После ще можеш да правиш с мен, каквото поискаш!

Младежът обаче я слага в джоба си и си продължава по пътя. След малко жабата пак почва да настоява:

- Целуни ме и ще стана принцеса бе! Такава е съдбата ти!

Момчето обаче вече излиза от подлеза и се насочва към спирката на автобус 280 зад Ректората, хили се.

- Абе за какво ми е на мен принцеса, та аз съм само един прост селянин? Виж, говоряща жаба - ей това вече ме кефи! "Замъкът на таласъмите" ми беше любимата игра все пак! Сега си стой в джоба ми и си трай, че и ако и Тиквеняк I се появи от някъде, вече съвсем ще стане филмът... :P

Игри, както никога досега. И няма да спрем!

Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.

20 Май 2014 21:21
SatanicSlayer's Avatar
SatanicSlayer
Магьосник
Магьосник
Скрий Още
Получени "Благодаря": 183
ВИЦОВЕ за Книги-Игри! :-) #89073
И изобщо, прав си е старият Фьодор Михайлович, който твърди, че всички, които не четат книги-игри, са или болни, или подлеци. Има нещо нездраво и съмнително в тях. Възприемам хората, които не пушат, тяхна си работа, дори възприемам тези, които не се заглеждат след жените по улицата, макар че… Но както и да се мъча, не мога да възприема нечетящият книги-игри за нормален. Нечетящият е маниак и точка по въпроса. Всеки, който се опита да облече нечетеното в подкупно, здравословно и благообразно обяснение, е гад, мръсник, безочлив продажник. Да не четеш книги-игри означава да живееш като идиот. Да си противоестествен и пластмасов като вегетарианец. Липсата на книги-игри води до оглупяване и тежка шизофрения. Изкривяват се представите за света. Човек, който не чете, е обладан от нечисти сили, служи на дявола и извънземните, става коминочистач или умира от гъбички и херпес.

Избери своето приключение

20 Май 2014 22:39
Ал Торо's Avatar
Ал Торо
Автор
Автор
Скрий Още
Получени "Благодаря": 1818
ВИЦОВЕ за Книги-Игри! :-) #89078
Защо феновете на книгите-игри не стават за спец. частите?
Защото проверяват стаите като държат един пръст в предната и влизат спокойно в следващата.

21 Май 2014 02:23
Yann Gamgee's Avatar
Yann Gamgee
Дракон в мазето
Дракон в мазето
Скрий Още
Topic Author
ВИЦОВЕ за Книги-Игри! :-) #89081
Мишо си седи на стола и решава кръстословица.

Там пише: "Книга-Игра на М. М. с 2 букви".

Майкъл се опулва и цялото му лице побелява от ярост. Бесен е!

- Идиоти! Кой ненормалник го е писал това?! Но аз ще отговоря и на тази ЗАГАДКА!

След това Майкъл вписва двете букви: "Х-Ю"...

Но този виц далеч не свършва така:

На другия ден в редакцията на вестник "Културен ШОК" (от където е взета тази кръстословица) се случва нещо.

Главният редактор чете вчерашния брой и цъка с език, после вдига телефона и набира номер.

- Ало, Пешев, ти ли си бе? Абе решавам тука кръстословицата ти от вчера, виж какво ми излезе:

Името на актьор, играеш куц доктор в US сериал: "Х-Л-А-П-Е-Т-О-С-Р-Е-В-О-Л-В-Е-Р-А"?!?!?!??!??!!?

Тогава от отсрещната страна се чува звук от изстрел. След това линията дава заето... :unsure:

22 Май 2014 21:13
SatanicSlayer's Avatar
SatanicSlayer
Магьосник
Магьосник
Скрий Още
ВИЦОВЕ за Книги-Игри! :-) #89153
Семейна двойка очаква гости. Изведнъж мъжът започва да крие книгите-игри от библиотеката. Жената пита:
- Какво правиш, скъпи? Нали не смяташ, че гостите ще ги откраднат?
- Не, но ако си ги познаят…

30 Май 2014 23:42
SatanicSlayer's Avatar
SatanicSlayer
Магьосник
Магьосник
Скрий Още
ВИЦОВЕ за Книги-Игри! :-) #89608
Един хуаранг от летящ цепелин паднал зад борда. След първите 200 метра си казал:
- До тук добре.

31 Май 2014 00:49
Yann Gamgee's Avatar
Yann Gamgee
Дракон в мазето
Дракон в мазето
Скрий Още
Topic Author
ВИЦОВЕ за Книги-Игри! :-) #89619
Ейдриън Уейн си говори с Любо Николов по телефона:
- Любо, кво става? ЛЕДЕНИТЕ ПИРАТИ 2 готова ли е?
Колин изсумтява нещо и нищо не се разбира.
- Любо, чуваш ли ме? Имам чувство, че си на другия край на света...
Любо пак нищо не казва, връзката наистина е много лоша...
Уейн затваря телефона нервно и по челото му струят капки пот:
- Дано ЛЕДЕНИТЕ ПИРАТИ 2 да е написана. Това е последният ми шанс да се върна в играта...
В едно друго време и в едно друго място Колин държи в ръцете си ЗЛАТНИЯ ОРАКУЛ и казва:
- Мдааа... Пак добре, че е Мишо да ни дигне рейтинга на жанра, Силата е с него! :twisted:

:unsure:

31 Май 2014 11:34
Вилорп's Avatar
Вилорп
Premium Member
Premium Member
Скрий Още
Получени "Благодаря": 1031
ВИЦОВЕ за Книги-Игри! :-) #89631
Колко хуаранга са нужни за да завият 1 електрическа крушка?
Двама. Един да завие крушката и едни да подсъбере гнома който я е изобретил.

Цвят за модериране
Линк към каталога с дигитализирани книги
knigi-igri.bg/forums/digital-gamebooks/4...italni-proizvedeniya - нови книги

02 Авг 2014 23:28
Yann Gamgee's Avatar
Yann Gamgee
Дракон в мазето
Дракон в мазето
Скрий Още
Topic Author
ВИЦОВЕ за Книги-Игри! :-) #93642
Полунощ.
Навън вали като из ведро - почти като порой след градушка в София.
Сумрачна стая, в която има маса с чаша, а до нея - на удобен диван, стоят Нео и Морфеус и разговарят делово:
- И запомни, Нео! - казва Морфеус. - Предлагам ти само истината и нищо друго освен истината.
При тези думи чернокожият подава двете хапчета на Нео - червено и синьо. После казва:
- И така, Нео, слушай ме внимателно. Ако вземеш синьото хапче, ще се събудиш в старата си квартира с хазяйката и ще вярваш в каквото си искаш. Ако обаче вземеш червеното хапче, оставаш в Страната на чудесата и ще видиш колко е дълбока заешката дупка... Е, кое хапче избираш, жребецо?!
Нео го гледал тъпо и объркано. После той ловко се просегнал през масата и взел в ръцете си чашата все едно е Граалът, като се обърнал към учудения Морфеус и решително му заявил:
- Ъъъ, виж к'о, пич, нямам идея кой си, какъв си и за какво се бориш. Всъщност, като се замисля, ние току що се запознахме и ако ме упоиш да заспя, мога и да се окажа в нелегален трафик на човешки органи, или в един Бог знае какво... Но виж, кефиш ме и си ми симпатичен. Ето защо ще изпия една студена вода с теб и ще си ходя в къщи да хвърлям зарчета и да чета "Призвание Герой"! :-) :twisted:

03 Авг 2014 07:48
Ейдриън Уейн's Avatar
Ейдриън Уейн
User is blocked
User is blocked
Скрий Още
Получени "Благодаря": 82
ВИЦОВЕ за Книги-Игри! :-) #93645

Yann Gamgee писа: писа:
Ейдриън Уейн си говори с Любо Николов по телефона:
- Любо, кво става? ЛЕДЕНИТЕ ПИРАТИ 2 готова ли е?
Колин изсумтява нещо и нищо не се разбира.
- Любо, чуваш ли ме? Имам чувство, че си на другия край на света...
Любо пак нищо не казва, връзката наистина е много лоша...
Уейн затваря телефона нервно и по челото му струят капки пот:
- Дано ЛЕДЕНИТЕ ПИРАТИ 2 да е написана. Това е последният ми шанс да се върна в играта...
В едно друго време и в едно друго място Колин държи в ръцете си ЗЛАТНИЯ ОРАКУЛ и казва:
- Мдааа... Пак добре, че е Мишо да ни дигне рейтинга на жанра, Силата е с него! :twisted:

:unsure:

Тук, както сигурно вече се е разбрало пост-фактум, Ян се шегува с мокрите сънища на никсите. :grin: И никсата се хваща и цъка плюсче.

03 Авг 2014 13:43
Yann Gamgee's Avatar
Yann Gamgee
Дракон в мазето
Дракон в мазето
Скрий Още
Topic Author
ВИЦОВЕ за Книги-Игри! :-) #93685
Смях на МАКС днес: Ян и Вилиан решили, че им е писнало от книги-игри и решили да правят проект за нов готварски сайт. И двамата нищо не разбрали от готварство, но Ян бил предприемач от класа и казал: "Вилиане, братле, и двамата сме много боси в кухнята и го знаем. Дай да направим сайта под форма на книга-игра, където ще пише - ако искаш да настъргаш краставици, кликни тук, ако искаш да пуснеш тигана на пълна мощност, кликни тук и т.н." Вилиан се замислил и казал: "Хмм... ама, Яне, ние с теб готварски сайт ли ще правим или видео игра с готвене? Не ми е ясна идеята ти, друже!" В този момент телефонът на Ян звъннал и му се обадил Ути Бъчваров, който звучал ентусиазирано: "Разбрах за Вас по Интернет и много искам да издам книга-игра, в която героят ще готви разни неща и ще печели конкурси в света с манджите си. Имате ли идея как мога да я напиша и издам?" Ян и Вилиан се спогледали тъпо и Вилиан казал: "Пич, дай да зарежем тая работа със сайта за готварство и да пием кафе с Уейн..."! :twisted:

03 Авг 2014 14:05
Yann Gamgee's Avatar
Yann Gamgee
Дракон в мазето
Дракон в мазето
Скрий Още
Topic Author
ВИЦОВЕ за Книги-Игри! :-) #93691
Днес СМЕХЪТ няма граници: Върджил Дриймнд яко се напушила и получила видение за бъдещата си книга-игра. В нея Принцът Герой се изправял срещу Батман и Супермен и ги побеждавал. Ефектът от напушването обаче бързо отминал и сега на Елена Павлова й предстояло истинската работа по написване на историята и оформлението по епизоди. Седнала тя пред лаптопа си, запалила цигара и се замислила как аджеба, нейният принц ще успее да смаже двамата супер герои и дори това да звучи логично. Идеята й хрумнала от само себе си, дето се вика. Вдигнала телефона и набрала Майкъл Майндкрайм и му казала: "Ало, Мишо, ти ли си бе?" Майкъл учудено потвърдил. "Така, Майкъл, значи кво ще кажеш да напишем съвместно една нова книга-игра, съавторство, дето се вика, навит ли си?" Майкъл още по-учудено възкликнал: "Ама Елена, аз не пиша книги-игри в съавторство, за какво съм ти, по дяволите?!" Върдж обаче много добре знаела какво иска: "Виж. Мишо, проблемът е деликатен. Аз мога и сама да си напиша играта, но пък нямам пари да ти платя лиценза да използвам СуперАгента в книгите си. Ето защо, идвай у нас да пишем, че Принцът ми току що се насра в гащите и няма кой да го спаси от тия холивудски изроди, тяхната мамка смотана! :silly:

Следните потребител(и) изказаха благодарност: LethianDreams

03 Авг 2014 15:28
Yann Gamgee's Avatar
Yann Gamgee
Дракон в мазето
Дракон в мазето
Скрий Още
Topic Author
ВИЦОВЕ за Книги-Игри! :-) #93704
ето ви още един, но този път НАИСТИНА за последно! :-) Ян пишел вицове за книги-игри във Фейсбук групата на форума и внезапно токът у тях спрял. Ян дигнал глава от угасналия монитор и казал: "Яяясно, Вилиан ме е обадил в полицията...." :-) :-) :-)

ето защо, деца, не правете това у вас! с вас днес беше бате ви Ян :-)

05 Авг 2014 16:25
psicho_lg's Avatar
psicho_lg
Свръхразум
Свръхразум
Скрий Още
Получени "Благодаря": 214
ВИЦОВЕ за Книги-Игри! :-) #93883
Аватар
Yann Gamgee - Пон Авг 04, 2014 10:56 pm IP whois for 77.85.130.105 Change users permissions Редактирай Изтрий
2222 година. Иън Ливингтън отново е поканен в Експо Център да изнася лекция. Той идва в София и директно от летището отива на фестивала. Гледа цялата сграда празна и единственият човек е момчето на бара за кафе и кроасани, който в момента чете вестник. Иън (объркан): - Кво става тука бе?! Нали лекция имах, де са всички? Момчето го погледнало угрижено и казало: "Не знам, човек, но във вестника на първа страница пише, че некъв си Ейдриън Уейн бил издал Асасините 2 и сега била премиерата на книгата в НДК..." :-) :-) :-)

Един и от мен

2040г. излиза дългоочакваната книга Асасините 2 .Става тотален световен хит и печели наградата за нига на годината.На пресконфернцията след награждаването журналистите питат Уейн:
- Защо сте сам къде е Блонд?
- Ами той не се интересува от книги игри от вече педесетина години- отговарая Уейн
- Каква част от книгата е написал всеки от вас - инътересуват се журналистите
-Амии цялата е моя само повечето текст е налят от Блонд заявява Уейн

bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%D0% ... 0%B0%D0%BD

България над всичко

05 Авг 2014 20:52
psicho_lg's Avatar
psicho_lg
Свръхразум
Свръхразум
Скрий Още
Получени "Благодаря": 214
ВИЦОВЕ за Книги-Игри! :-) #93920
Колийн Ливингстън бил на Он феста и проповядвал ... ъъ исках да кажа рекламирал Самсон.По някое време казал че тя е богоугодна книга.Майкъл Майндкрайм го чул и веднага се намесил
- Нищо такова няма аз дори не съм я чел

bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%D0% ... 0%B0%D0%BD

България над всичко

• 1
  • 2
  • 3
  • ...
  • 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 5
Форум
/
ОБЩИ ФОРУМИ
/
Общи приказки
/
Time to create page: 0.082 seconds
Създадено с Kunena форум

Чат към Книги-игри.БГ

Българският сайт за книги-игри!

Дизайн на RocketTheme

Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas

Последно от форума

• "Мината на Орките" е вече налична за сва... (4 Мнения)
    • в Нови книги-игри / Дигитални книги-игри
    • от vikenti
    • Yesterday 14:33
    • Кой какви неща е намерил в нета (665 Мнения)
    • в ОБЩИ ФОРУМИ / Общи приказки
    • от kiril_ps
    • 26 Май 2022 16:34
    • Пролетен базар на книгата 2022 г. (4 Мнения)
    • в Събития, конкурси и инициативи / Събития
    • от Efix7
    • 26 Май 2022 12:48

За контакти

Knigi-Igri.BG

info@knigi-igri.bg