Само дано не е за сметка на преводните неща, че ми е жал, че толкова качествени неща не са номинирани.
![]()
Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Тайно се надявам да наградите Любо Николов за книга-игра, която става все по-съмнително дали е писал.
Може да намина през март, организират турнир на един вехт формат. Мога да ти дам дек, ама трябва бая да почетеш преди това.
![]()
Не знам защо сме в множествено число, Торо е единственият човек със златните никси.Мисля, че се излагате с тези номинации. Няма достатъчно качествени продукти, за да има номинации и награди. Създават се само основи за разногласия и мръщене.
Щях да кажа, че за мен Момичето и Таласъмчето не са точно игри, но се сетих, че миналата година наградихте Калоян том 1, което е почти толкова игра, колкото тях. Таласъмчето е най-качественият продукт, но това се дължи и на конкуренцията.
Тайно се надявам да наградите Любо Николов за книга-игра, която става все по-съмнително дали е писал.
Ако знаехме, че толкова ще се засегнеш, щяхме да ти дадем златната Никса миналата година. Съществуването на Златна никса ти дава и добър шанс да спечелиш престижна според повечето читатели награда с Пътешествието и да се пребориш през 2016-а година с Валенс, Котарака и новия Калоян .Мисля, че се излагате с тези номинации. Няма достатъчно качествени продукти, за да има номинации и награди.
Вече имаме френско, италиански и руско включване...а бре тук има хора с немски. Няма ли да някой да направи германска връзка?
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas