Знам и за това. Това заглушаване на Раковски и и убийството на Хауърд доста ме замислиха. Всички култури на север от България се наричат скитски обаче има едно знаме което не могат да скрият и това е коня. Главите на конете са разположени върху къс врат, а такива коне използват само траките. В така наречените гръцки барелефи пак конете са тракийски.Абе, как бе, как да не се е самоубил... така както се "самоубиха" Робин Уилямс или Людмила Живкова - с малко чужда помощ.
Рахвин, всъщност един от първите изследователи, който пише за кимерийците и за връзката им с древните българи, е Георги Раковски, в Букурещ още 1865-a:
Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Те тия с по-дългите вратове се казват жирафи....Всички култури на север от България се наричат скитски обаче има едно знаме което не могат да скрият и това е коня. Главите на конете са разположени върху къс врат, а такива коне използват само траките....
Знам и за това. Това заглушаване на Раковски и и убийството на Хауърд доста ме замислиха. Всички култури на север от България се наричат скитски обаче има едно знаме което не могат да скрият и това е коня. Главите на конете са разположени върху къс врат, а такива коне използват само траките. В така наречените гръцки барелефи пак конете са тракийски.
Руснаците имат за благородници главно българи от двете българии и за това там до ден днешен се пише татрстан, а във всички кного пише че сме тюрки. Интересно че същото пише и за турците измислени от Мустафата.
Редакция: Сега видях, че си написал, че по мозайката може да се съди за размера на слоновате на Ханибал. Това как го измисли, бе, човек? Какви слонове на Ханибал в кампанията на Александър? Ако не от историята, поне по мозайката можеш да видиш какво безумие е това. Покажи ми един слон, който да е показан на нея. Ханибал също го няма. Това е Дарий.
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas