- Специална награда - статуетка
- Право на глас имат всички потребители!
- Потребителят трябва да гласува по съвест за произведението, което му е харесало най-много! В случай, че се колебае между две произведения, може да гласува и за двете!
- Ако три или повече произведения са събрали равен брой точки и си поделят първото място на Основния тур, на балотаж отиват всички произведения! - Това правило е заверено на нотариус и ще се обяви на 23.03.2019 заедно с обявяване на гласувалите в 1ви кръг или след балотажа, ако има такъв
- Това правило е заверено на нотариус и ще се обяви на 23.03.2019 заедно с обявяване на гласувалите в 1ви кръг
- Можете да гласувате за следните произведения:
Давайте акъл!
"Ал Торо"
Иначе на мен ми харесваше точковата система, защото ми позволяваше да посоча повече произведения, които са ми харесали, както и да ги степенувам в някакви граници. Т.е. да не е конкурса само за определяне на фаворит, а за по-цялостна оценка за издания през годината. Тук двете системи се различават и по това, че ако една книга се е харесала на всички (да речем) 30 човека, но не е любима на никой, ще загуби от книга, която примерно 5ма считат за любима, но 25 никак не я харесват по новата система, а по старата общоприетата ще спечели.
Ок, срокът ще се промени! Потребителите ще имат един месец време за гласуване!"Ал Торо"
Много от потребителите на форума влизат по-рядко и ако срокът за гласуване е под седмица е вероятно да го пропуснат.
Защо трябва да има втори кръг при положение, че от 50 гласували 28 са гласували за първенеца?"the_arsonist"
3. За мен задължително трябва да има и втори кръг (независимо от резултата на първи), където гласуването да става с мнение в темата и тогава вече да се избира само едно произведение от 2-3-4 класирали се, в зависимост от получилите се разлики.
(Едното от скритите правила)"sycamore_bright"
- какви са критериите за "специалната" награда?
Второто скрито правило. Потребители регистрирани от тази дата или по-късно ще активират това правило: Всеки потребител с по-стара регистрация от днес ще има тройна тежест."sycamore_bright"
- силно препоръчвам да имат право на глас само хора с някакъв минимален брой мнения във форума, например 10 + поне 2 активни мнения през 2018
Предложих ти, но ти ми отговори нещо от сорта: аз ще ти кажа нещо, но очи в очи, защото да не ме обвинишп, че се крия зад клавиатурата"SatanicSlayer"
Дискусия: Златна Никса 2018
Пътят на Пъдпъдъка??? Още не е готово дори... Неделчо, казах ти аз да ти напиша правилата, но щом не желаеш, живей си във фурната, тъй като ще бъдеш опечен жив.
На въпроси ли си играем сега или на ясновидци?Защо трябва да има втори кръг при положение, че от 50 гласували 28 са гласували за първенеца?
(Едното от скритите правила)
Специалната награда "Златна Никса" ще бъде избрана от "тайно жури" или "жури на сляпо"
N на брой потребители ще имат златен глас или тоест единствено техния глас ще се зачита за тази награда. Самите те няма да знаят кои са до обявяване на резултатите от гласуването. Ако стигнат до равенство, избраните книги игри ще отидат на балотаж и ще гласуват всички потребители за да излъчат победителя.
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas