Получени "Благодаря": 264
Идеята ми не е да бъде конкурс/конкурент/алтернатива на Златната Никса (виж в кой раздел съм го пуснал). На мен зорът ми е да има класиране на всичко отпечатано през годината - нещо което не се получава особено добре в първия тур на Златна Никса, защото с 10-те точки там можеш да подкрепиш 2-3-5 фаворита. При 21 разказа този път половината сигурно няма да фигурират, дори и всеки да разпределя по 1 точка на участник.П.С. ако позволиш един съвет - ако анкетата ще се се обособява в конкурс паралелен на Златната никса, т.е. ще става годишна, е хубаво да помислиш за по-сериозно име отколкото например "Анкета кой, къде как -второ/трето/пето издание"
Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
В неподходящ, трябва да е в knigi-igri.bg/forums/about-gamebooks ;)(виж в кой раздел съм го пуснал).
Подведе ме темата "Как се отоплявате?" За следващия път ще знам (ако има такъв, де).
В неподходящ, трябва да е в knigi-igri.bg/forums/about-gamebooks ;)(виж в кой раздел съм го пуснал).
И аз ще почна да призовавам, ама след 7-ми април. Или по-скоро ще давам бройката на гласувалите от време на време, за да повдигам темата.Само трима? Призовавам за активност!
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas