Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Етиката която са наложили. ?! Аз си имам своя етика, друг може да има негова си. Множеството НАЛАГА (=поддържа насила и без да мисли много-много) някаква си там "етика", която е всъщност никаква, защото не произлиза от никого лично и не се отнася конкретно за никого, а уж е велидна за някаква си въобразена, мнима всеобщност. Такава не съществува, защото не всички сме еднакви.Всеки има право да се държи както желае- но е универсално правило в комуникацията че за да бъдеш взет насериозно от комуникиращите трябва да спазваш в приемлива степен етикета който са наложили.
+1 към казаното от Радо. После всички се чудят, що римляните са се отнасяли зле с варварите и обратното.
vg, моята етика ми позволява да пребия някой, който ме дразни. 130 кила съм, имам лесен достъп до оръжия и приличен опит на улицата. Та, кво викаше за личната етика?
Което според мен е изключително лошо, но за това ти казах вече.Мхм. Така и се надявах. Момчета, ще ви го кажа направо - наистина ще е жалко който и да е да отнася уорнове заради vg - както цинизмите, така и заплашително поведение са прекрасен пример за правила и етика, които биват налагани от общността във форума.
Тука е така (свив рамене)Което според мен е изключително лошо, но за това ти казах вече.
Кой говореше за етиката, преди да объркаш понятията? Постът, който си и цитирал, е за етикета и искрено се надявам да няма никой, който бърка двете понятия, освен по невнимание!
Етиката която са наложили. ?! Аз си имам своя етика, друг може да има негова си. Множеството НАЛАГА (=поддържа насила и без да мисли много-много) някаква си там "етика", която е всъщност никаква, защото не произлиза от никого лично и не се отнася конкретно за никого, а уж е велидна за някаква си въобразена, мнима всеобщност. Такава не съществува, защото не всички сме еднакви.Всеки има право да се държи както желае- но е универсално правило в комуникацията че за да бъдеш взет насериозно от комуникиращите трябва да спазваш в приемлива степен етикета който са наложили.
А мнението на отделния човек има винаги по-голяма ценност от това на абстрактното "всички".
Факт, това даже го имаше в "Господаря на зверовете" на Колин !Всяка една култура ги има. Всъщност етикет има при животните още.
Хубавата новина за теб е, че ако нещо е общоприето, особено в глобален мащаб, то обикновено си има причина, дори тя да ти убягва .От общоприетите безсмислици не следва и добро.
О, да, как не се сетих, някой случайно беше объркал темата с "Тренирате ли", та си разказваше за килограмите и методите на тренировка. Как пък не се сетих...Аз само искам да отбележа, че никъде не е имало аргумент "ще ти счупя главата". Аргументът беше "и ако следваме твоята логика, ще стигнем до решаване на споровете с юмручно право" .
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas