Получени "Благодаря": 0
Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Именно, а етикецията е начин да се избегне употребата на въпросния метал. Най-малкото, тя гарантира, че може да нямате допирни точки, но няма и да се настъпвате по мазолите.
О, да, как не се сетих, някой случайно беше объркал темата с "Тренирате ли", та си разказваше за килограмите и методите на тренировка. Как пък не се сетих...Аз само искам да отбележа, че никъде не е имало аргумент "ще ти счупя главата". Аргументът беше "и ако следваме твоята логика, ще стигнем до решаване на споровете с юмручно право" .
Което не пречи аргумента да е верен що се отнася до сблъсъка на култури/личности които нямат много допирни точки, а и не искат да имат. От древността насам такива проблеми се решават с обема метал, затъкнат в тялото на опонента.
Аз само искам да отбележа, че никъде не е имало аргумент "ще ти счупя главата". Аргументът беше "и ако следваме твоята логика, ще стигнем до решаване на споровете с юмручно право" .
Хубавата новина за теб е, че ако нещо е общоприето, особено в глобален мащаб, то обикновено си има причина, дори тя да ти убягва .От общоприетите безсмислици не следва и добро.
Аз само искам да отбележа, че никъде не е имало аргумент "ще ти счупя главата". Аргументът беше "и ако следваме твоята логика, ще стигнем до решаване на споровете с юмручно право" .
Хубавата новина за теб е, че ако нещо е общоприето, особено в глобален мащаб, то обикновено си има причина, дори тя да ти убягва .От общоприетите безсмислици не следва и добро.
Никакви причини не убягват от зоркия ми поглед.
Говорех за последиците, не за причините.
Но всъщност как така двама души ще говорят от името на общоприетото и глобалното ?! Да не би да страдате от размилионяване на личността, сякаш вие сте се слели със световния дух до пълна неразличимост : Спомнете си, че сте индивиди все пак. Надявам се в умовете ви да няма глас, който да казва: "Името ми е легион".
Никакви причини не убягват от зоркия ми поглед.
Говорех за последиците, не за причините.
Но всъщност как така двама души ще говорят от името на общоприетото и глобалното ?! Да не би да страдате от размилионяване на личността, сякаш вие сте се слели със световния дух до пълна неразличимост : Спомнете си, че сте индивиди все пак. Надявам се в умовете ви да няма глас, който да казва: "Името ми е легион".
Това за мен е лична нападка, защото аз се самоопределям тъкмо като анархист. Ще те помоля да не използваш подобни термини като обиди. Както и не можах да разбера преди защо смяташ "идеалист" за нещо лошо, но имам чувството, че и то беше с подобно значение.Тъй, това за мен си е лична нападка. Няма лошо, ти ме смяташ за луд, аз те смятам за опасен анархист.
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas