• Начало
  • Магазин
  • Материали
    • Новини
    • Статии
    • Ревюта
    • Интервюта
  • Форум
  • Каталог
    • Автори
    • Илюстратори
  • Начало
  • Виж новите мнения
  • Правила на форума
  • Търсене
  • Начало
  • Виж новите мнения
  • Правила на форума
  • Търсене

Вход

Забравена парола?
Забравено потр. име?
Форум
/
ОБЩИ ФОРУМИ
/
Общи приказки
/
1000 мнения и 6 години по-късно

• 1
  • 1
19 Окт 2019 11:44
comics_ross's Avatar
comics_ross
Таласъм
Таласъм
Скрий Още
Получени "Благодаря": 261
Topic Author
1000 мнения и 6 години по-късно #132233
Това е моят пост №1000 във форума. И той идва близо 6 години след като се регистрирах.

Никога не съм вярвал, че ще напиша хиляда мнения, а това със сигурност щеше да се случи много по-рано, ако не беше чатът, който драстично пренасочи активността и за добро или лошо форумът е със затихващи функции. Въпреки това почти по навик влизам по 2-3 пъти дневно, за да проверя дали има нови коментари и теми.

През тези 6 години срещнах няколко ценни за мен човека, с които успях да изградя приятелски отношения. Това е най-големият позитив. Казвал съм го и преди, но е просто изумително колко висок е процентът на интелигентните, възпитани и добри форумни потребители. Разбира се съдя от извадката на тези, които познавам и с които имам възможност да се виждам по-често.

Естествено, че натрупах и разочарования, но това е неизбежно. Влизал съм неколкократно в конфликти, но това също е съвсем нормално при положение, че хора с толкова различни характери и възгледи си контактуват.

Поради принципно различие не влизам в чата, който от една страна ми липсва, тъй като това е основният канал за онлайн комуникация с останалите, но от друга това ми спестява много време, което влагам в другите ми хобита – книги, комикси, сериали и т.н. Най-важното е, че живата комуникация остава и макар и по-рядко имам възможност да се видя с хората, които наистина са важни за мен. Огромна заслуга за това имат форумните срещи, на които мисля, че съм един от потребителите с най-постоянно присъствие.

За хората, които ме познават по-добре не е изненада, че аз не съм от големите фенове на жанра. Да, беше изключително важна част от деството ми, но в момента водеща е носталгията. Въпреки това съм много щастлив виждайки страхотните книги-игри, които бяха публикувани през последните години благодарение на ентусиазма и професионалното отношение от страна на Торо, Никсата и Никола. Много е хубаво, че беше даден стимул на толкова талантливи творци да създадат качествени крайни продукти. С написаното не искам да пренебрегна труда на никой от останалите, но все пак не може да се отрече, че тримата са двигителите, без които най-вероятно огромна част от произведенията никога нямаше да бъдат публикувани. Надявам се, че патньорството с „Артлайн“ ще доведе до добри резултати. За Никола нямам съмнения, че ще постигне много. Той е един от примерите за човек, който успя да избяга от системата и на моменти най-добронамерено му завиждам :)

С интерес следя и развитието на проектите започнати от Виктор. Стискам му палци да успее и вярвам, че върви в правилната посока. В съвсем обозримо бъдеще очаквам да постигне сериозни успехи и да ме вземе за QA или поне тестер :)

През тези шест години имах възможността да споделя много хубави моменти с приятелите, които срещнах чрез форума. В днешно време и на нашата възраст изграждането на безкористни приятелски отношения не е толкова лесно. Искрено се радвам, че попаднах тук и съм благодарен, че бях приет толкова добре.
Следните потребител(и) изказаха благодарност: Вилорп, Mindcrime, harlequin, ringlas, Shin, ze BG, nixata, ninja_senso, sycamore_bright, Monevwww

Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.

• 1
  • 1
Форум
/
ОБЩИ ФОРУМИ
/
Общи приказки
/
Time to create page: 0.049 seconds
Създадено с Kunena форум

Чат към Книги-игри.БГ

Българският сайт за книги-игри!

Дизайн на RocketTheme

Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas

Последно от форума

• Флууд (5574 Мнения)
    • в ОБЩИ ФОРУМИ / Общи приказки
    • от Mindcrime
    • 25 Мар 2023 04:51
    • Пъстра Никса 2022 (1 Мнения)
    • в Събития, конкурси и инициативи / Конкурси
    • от turbobobi
    • 24 Мар 2023 13:51
    • Най-слабият български автор. (54 Мнения)
    • в За книгите-игри / За авторите и художниците
    • от LethianDreams
    • 24 Мар 2023 11:01

За контакти

Knigi-Igri.BG

info@knigi-igri.bg