• Начало
  • Магазин
  • Материали
    • Новини
    • Статии
    • Ревюта
    • Интервюта
    • Зала на славата
  • Форум
  • Каталог
    • Автори
    • Илюстратори
    • Хронология
  • Начало
  • Виж новите мнения
  • Правила на форума
  • Търсене
  • Начало
  • Виж новите мнения
  • Правила на форума
  • Търсене

Вход

Забравена парола?
Забравено потр. име?
Форум
/
ОБЩИ ФОРУМИ
/
Общи приказки
/
Какво да правим с героите?

• 1
  • 2
  • 1
  • 2
10 Юни 2021 17:42
Rahvin's Avatar
Rahvin
Свръхразум
Свръхразум
Скрий Още
Получени "Благодаря": 594
Какво да правим с героите? #138350
Значи това е текст от твоя КИ която пишеш?
Като се насоя ще постна малко и от моите неща....

Във време, когато родният ни книжен пазар е узурпиран от пълчища бездарни занаятчии, готови на всичко, за да задоволят и най-ниските масови вкусове, Той не грачи в...

Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.

10 Юни 2021 19:32 10 Юни 2021 19:45 от George-AL.
George-AL's Avatar
George-AL
Свръхразум
Свръхразум
Скрий Още
Получени "Благодаря": 613
Какво да правим с героите? #138351
Всъщност това са два-три разказа, с един и същи герой които съм компилирал в един общ сюжет тук.. Повечето са започнати и не са дописани. Като цяло съм описвал отделни случки. Тук описвам една възможна идея.
примерният сценарий който съм дал съм го писал - по подобна вариация - в 17 страници А 2, с големи редове. Разбира се там Миранда не умира, защото идеята ми бе тя и Слейтър да имат доста приключения и да умре, след поне общи 4-5 приключения, но аз не можах да ги напиша всичките. Тук давам една съкратена и модифицирана концепция.

В текста който съм писал Слейтър предава артефакта на съюзниците си, научава къде е затворена Миранда, отива й я освобождава, а в следващата мисия те отново се разправят с хората на Антагониста. Тъй като обаче в повечето ми идейни насочености тя умира, тук модифицирам. въобще както съм обяснил това са много общи насоки-

Може Миранда да е роднина на кралицата, може Слейтър да е роднина на кралицата - имам разкази с различни вариации. За това казвам, че като в една ролева игра всичко подлежи на промяна. Лично аз съм писал свой разказ и когато започнах да набирам текста на компютъра добавих 9 страници, защото някои неща изтрих, а други промених.

Първият текст който пуснах, е по идея за разказ, в който Миранда не участва или е поддържащ герой, а главни герои са Слейтър, който става първо наставник на племенницата си - принцесата, а после й нейн регент. Текста го измислих в движение днеска има идея какво се случва най-общо и е от друг разказ пак със Слейтър, в която обаче той е брат на кралицата.

Истината ще те направи свободен

17 Юни 2021 18:48
qrsoft
Нещо, някакво, такова
Нещо, някакво, такова
Скрий Още
Получени "Благодаря": 34
Topic Author
Какво да правим с героите? #138480
Имайки предвид разискванията, то горе-долу това което имах предвид като идея още при създаването на темата явно ще се окаже и най-доброто. Редакторът за героите не е практично да е част от текстовия редактор, просто защото различните хора имат много различни изисквания за неговата функционалност. Така въпросните герои ще се представят в отделно уеб приложение, което ще има интеграция с редактора за книги игри посредством средата на сайта за мета издателството за книги-игри.

Ето например по отношение на идеята на Efix7 то направих една малка начална стъпка, която все още не служи за нищо освен за основа на по-нататъшния продукт. Ако имам някакво свободно време (а то напоследък ми е рядкост) вероятно ще продължа идеята. Може да мисля и за съвсем различни продукти от вид редактори за герои, но все още това не е на дневен ред.

Този пост съдържа прикачени файлове.
Моля, влезте в системата, за да ги достъпите.

• 1
  • 2
  • 1
  • 2
Форум
/
ОБЩИ ФОРУМИ
/
Общи приказки
/
Time to create page: 0.049 seconds
Създадено с Kunena форум

Чат към Книги-игри.БГ

Българският сайт за книги-игри!

Дизайн на RocketTheme

Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas

Последно от форума

• Коментари и въпроси относно Инициативата (509 Мнения)
    • в Инициативи / Нова книга-игра на М. Майндкрайм
    • от Mindcrime
    • Yesterday 17:10
    • "Луска" Изгубени пътеки част 6-та . (5 Мнения)
    • в Нови книги-игри / Други нови книги-игри
    • от Ал Торо
    • Yesterday 09:59
    • Какво четеш / прочете последно? А как го намираш? (534 Мнения)
    • в Общи приказки / Литература
    • от Count Monte Kristo
    • Yesterday 00:17

За контакти

Knigi-Igri.BG

info@knigi-igri.bg

Общи условия на ползване

Декларация за поверителност