• Начало
  • Магазин
  • Материали
    • Новини
    • Статии
    • Ревюта
    • Интервюта
  • Форум
  • Каталог
    • Автори
    • Илюстратори
  • Начало
  • Виж новите мнения
  • Правила на форума
  • Търсене
  • Начало
  • Виж новите мнения
  • Правила на форума
  • Търсене

Вход

Забравена парола?
Забравено потр. име?
Форум
/
ОБЩИ ФОРУМИ
/
Общи приказки
/
Световно първенство по футбол Катар 2022

• 1
  • ...
  • 8
  • 9
  • 10
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
10 Дек 2022 20:50
Bobara
Нещо, някакво, такова
Нещо, някакво, такова
Скрий Още
Получени "Благодаря": 4
Световно първенство по футбол Катар 2022 #141129
Анлия-Франция 1-1 (продължава Франция)

Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.

11 Дек 2022 10:13
MrMoustache's Avatar
MrMoustache
Духът на Прерията
Духът на Прерията
Скрий Още
Получени "Благодаря": 25
Световно първенство по футбол Катар 2022 #141133
Джордж Ал - 55 (7 точни, 6 разлики, 16 знака, 6 бонус точки - познат продължил отбор)
Бобара - 47 (4 точни, 3 разлики, 21 знака, 8 бонус точки)
Мустачко - 44 (4 точни, 4 разлики, 14 знака, 10 бонус точки)
Монев - 43 (3 точни, 4 разлики, 19 знака, 7 бонус точки)
Вилорп - 13 (1 точен, 3 разлики, 4 знака)
Никсата - 12 (1 точен, 1 разлика, 7 знака)
Следните потребител(и) изказаха благодарност: George-AL

11 Дек 2022 13:52 11 Дек 2022 14:08 от George-AL.
George-AL's Avatar
George-AL
Свръхразум
Свръхразум
Скрий Още
Получени "Благодаря": 591
Световно първенство по футбол Катар 2022 #141134
Мислех, че Бобъра ме е задминал. Явно не е.

Сега малко за мачовете снощи
Португалия-Мароко - принципно в началото бях на страната на Португалия, въпреки че Мароко са ми симпатични - играят открит футбол с едно докосване. Снощи обаче неусетно минах на страната на Мароко. Португалия излязоха, с високо самочувствие, бяха подценили Мароко;, допуснаха леки голове от тъпи ситуации; буквално минути след първия гол Мароко имаха нова ситуация, а в началото на първото полувреме - и трета; включването на Роналдо не промени много второто полувреме "мореплавателите" играеха за победа, но бе вече късно да връщат два гола. Чест прави на Мароко че не се затвориха с десет човека отзаде, а играха открит футбол. Накрая и съдията удари едно рамо на Португалия и изгони играч на противника буквално в последните минути, когато можеше да спести картона. Още повече че жълтите картони се чистят след четвъртфинал, нямаше нужда от червен. В много по груб мач французите правеха балтии на англичаните и не получаваха картони- При това Португалия са достатъчно титулувани, докато Мароко играеха снощи не само за страната си, нен само за Африка, а и за целият мюсюлмански свят. Тези момчета сигурна с чувстват като нас през 1994.

Другият мач Англия - Франция - мислех си да заложа на Франция,, но франсетата винаги много са ме дразнели. Снощи залагах на победа на Англия емоции, а не по разум.
За съжаление съм принуден да призная че франсетата бяха по-добрият отбор. Много по-бързо преливане от защита в нападанеие, повече удари към вратата, повече ситуации, повече хъс и разбира се - повече голове. Показателно е, че десет секунди след изравнителния гол създадоха атака, при която имахd шанс да поведат. Техен нападател проби през център и двама английски защитни на по три-четири метра от него не можеха да се разберат кой да го покрие-
За мен големият липсващ снощи в отбора на Англия бе Рахим Стърлинг - футболист, който безкрайно уважавам. Сака който играеше по крилото на можа да поеме диригентската палка, а Хендерсон буквално се изгуби. (Стърлинг освен крило играе и племейкър). Така Хари Кейн се принуди да влезе в ролята на "тежък" нападател. Сложиха му персонални пазачи да го блокират и....дотук.
В рамките на шегата сигурно някой френски запалянко е обрал къщата на Рахим Стърлинг.B)

Отделно съдията бе на потресаващо ниво. Дори съдиите от нашата А група са на по-високо ниво. Първо не свири очевиден фал за англичаните към 40-та минута. Може би не бе дузпа, но пряк свободен - категорично! Подмина го. Подмина и пет-шест балтии на франсетата. После пък за първата дузпа на агличаните - първо се колебаеше, едва когаго английски хутболист започна дас пори с него си промени мнението! Шок! Какъв съдия си щом не си държиш на мнението?!

Идеята Хари Кейн да бие две дузпи поред бе очевидна грешка, а предвид това което каза Балъков в коментарното студио - че вратаря и Кейн са от един отбор и той му знае как ще стреля - бе двойна грешка. Почти сигурен съм, че Кейн е постъпил като много наши играчи- решил е да задмине рекорда на Уейн Рууни и да се изфука. Резултатът е налице. В желанието си да се направи на интересен пред вратаря Кейн излъга и сам себе си-

Но това няма значение - ако един отбор е голям, това че един играч не играе или че друг е опропастил дузпа не трябва да влияе. Ангилачаните са европейски вицешампиони, играе полуфинал за световно преди 4 години. Срамно е да играят така дефанзивно. Разбира се играеш толкова колкото ти позвли противника, но все пак....Не съм броил ситуациите, но мисля, че снощи франсетата опитаха не по-малко от 30 удара към вратата на Пикфорд, а англичаните не повече от 3-4. Повечето ситуации на англичаните бяха калабълъци, сиреч мелета. За сметка на това точно преди второто попадение "петлите" за около 5 минути създадоха 3-4 положение. Гола се "печеше". Пикфорд реагира веднъж, два пъти...на третия път стомната се счупи. Пак казвам очаквах повече от Англия. Ако така играят галите и в другите два меча, току виж защитят световната си титла.

оттук нататък познаването на мачовете за мен е руска рулетка - слаби отбори няма!

Хърватска-Аржентина. Много ми и трудно да преценя. -И двата отбора са добри. Аржентина се показаха слаби в последните минути, хърватите пък имат по-стар тим, но пък Вратарят им се показа уникален. Аржентинците пък си имат Меси.

Залагам Хърватска-Аржентина 2-2 и продължава Хърватска

Eдит - какво световно! Италия не присъстваше; Германия, Мексико, Дания отпаднаха в самото начало. Бразилци, испанци, португалци и белгийци отпадна преди да са стигнали полуфинал! Уникално!

Истината ще те направи свободен

11 Дек 2022 14:09 11 Дек 2022 14:09 от George-AL.
George-AL's Avatar
George-AL
Свръхразум
Свръхразум
Скрий Още
Световно първенство по футбол Катар 2022 #141135
Мислех, че Бобъра ме е задминал. Явно не е.

Сега малко за мачовете снощи
Португалия-Мароко - принципно в началото бях на страната на Португалия, въпреки че Мароко са ми симпатични - играят открит футбол с едно докосване. Снощи обаче неусетно минах на страната на Мароко. Португалия излязоха, с високо самочувствие, бяха подценили Мароко;, допуснаха леки голове от тъпи ситуации; буквално минути след първия гол Мароко имаха нова ситуация, а в началото на първото полувреме - и трета; включването на Роналдо не промени много второто полувреме "мореплавателите" играеха за победа, но бе вече късно да връщат два гола. Чест прави на Мароко че не се затвориха с десет човека отзаде, а играха открит футбол. Накрая и съдията удари едно рамо на Португалия и изгони играч на противника буквално в последните минути, когато можеше да спести картона. Още повече че жълтите картони се чистят след четвъртфинал, нямаше нужда от червен. В много по груб мач французите правеха балтии на англичаните и не получаваха картони- При това Португалия са достатъчно титулувани, докато Мароко играеха снощи не само за страната си, нен само за Африка, а и за целият мюсюлмански свят. Тези момчета сигурна с чувстват като нас през 1994.

Другият мач Англия - Франция - мислех си да заложа на Франция,, но франсетата винаги много са ме дразнели. Снощи залагах на победа на Англия емоции, а не по разум.
За съжаление съм принуден да призная че франсетата бяха по-добрият отбор. Много по-бързо преливане от защита в нападанеие, повече удари към вратата, повече ситуации, повече хъс и разбира се - повече голове. Показателно е, че десет секунди след изравнителния гол създадоха атака, при която имахd шанс да поведат. Техен нападател проби през център и двама английски защитни на по три-четири метра от него не можеха да се разберат кой да го покрие-
За мен големият липсващ снощи в отбора на Англия бе Рахим Стърлинг - футболист, който безкрайно уважавам. Сака който играеше по крилото на можа да поеме диригентската палка, а Хендерсон буквално се изгуби. (Стърлинг освен крило играе и племейкър). Така Хари Кейн се принуди да влезе в ролята на "тежък" нападател. Сложиха му персонални пазачи да го блокират и....дотук.
В рамките на шегата сигурно някой френски запалянко е обрал къщата на Рахим Стърлинг.B)

Отделно съдията бе на потресаващо ниво. Дори съдиите от нашата А група са на по-високо ниво. Първо не свири очевиден фал за англичаните към 40-та минута. Може би не бе дузпа, но пряк свободен - категорично! Подмина го. Подмина и пет-шест балтии на франсетата. После пък за първата дузпа на агличаните - първо се колебаеше, едва когаго английски хутболист започна дас пори с него си промени мнението! Шок! Какъв съдия си щом не си държиш на мнението?!

Идеята Хари Кейн да бие две дузпи поред бе очевидна грешка, а предвид това което каза Балъков в коментарното студио - че вратаря и Кейн са от един отбор и той му знае как ще стреля - бе двойна грешка. Почти сигурен съм, че Кейн е постъпил като много наши играчи- решил е да задмине рекорда на Уейн Рууни и да се изфука. Резултатът е налице. В желанието си да се направи на интересен пред вратаря Кейн излъга и сам себе си-

Но това няма значение - ако един отбор е голям, това че един играч не играе или че друг е опропастил дузпа не трябва да влияе. Англичаните са европейски вицешампиони, играха и полуфинал за световно преди 4 години. Срамно е да играят така дефанзивно. Разбира се играеш толкова колкото ти позволи противника, но все пак....Не съм броил ситуациите, но мисля, че снощи франсетата опитаха не по-малко от 30 удара към вратата на Пикфорд, а англичаните не повече от 3-4. Повечето ситуации на англичаните бяха калабълъци, сиреч мелета. За сметка на това точно преди второто попадение "петлите" за около 5 минути създадоха 3-4 положение. Гола се "печеше". Пикфорд реагира веднъж, два пъти...на третия път стомната се счупи. Пак казвам очаквах повече от Англия. Ако така играят галите и в другите два меча, току виж защитят световната си титла.

оттук нататък познаването на мачовете за мен е руска рулетка - слаби отбори няма!

Хърватска-Аржентина. Много ми и трудно да преценя. -И двата отбора са добри. Аржентина се показаха слаби в последните минути, хърватите пък имат по-стар тим, но пък Вратарят им се показа уникален. Аржентинците пък си имат Меси.

Залагам Хърватска-Аржентина 2-2 и продължава Хърватска

Eдит - какво световно! Италия не присъстваше; Германия, Мексико, Дания отпаднаха в самото начало. Бразилци, испанци, португалци и белгийци отпадна преди да са стигнали полуфинал! Уникално![/quote]

13 Дек 2022 16:49
Bobara
Нещо, някакво, такова
Нещо, някакво, такова
Скрий Още
Световно първенство по футбол Катар 2022 #141161
Хърватска-Аржентина 1:1 (продължава Аржентина)

13 Дек 2022 17:49
Away
Monevwww's Avatar
Monevwww
Изпеченият крадец
Изпеченият крадец
Скрий Още
Получени "Благодаря": 762
Световно първенство по футбол Катар 2022 #141162
Хърватска - Аржентина 0-1

13 Дек 2022 19:00
MrMoustache's Avatar
MrMoustache
Духът на Прерията
Духът на Прерията
Скрий Още
Световно първенство по футбол Катар 2022 #141163
Аржентина - Хърватска 0:1

13 Дек 2022 23:16 13 Дек 2022 23:20 от George-AL.
George-AL's Avatar
George-AL
Свръхразум
Свръхразум
Скрий Още
Световно първенство по футбол Катар 2022 #141164
Отдавна не съв гледал толкова нагласен мач. Да даваш нарушение на вратаря, в малкото наказателно поле! И дузпа! Пълен майтап, в малкото наказателно вратаря е Господ. Нападателя трябва да се дръпне, не вратаря. При това вратаря не игра умишлено да го контузи, не игра за топката. Но целта бе да се разкарат Хърватска и Мароко и финала да е между Аржентина и Франция, за да има повече приходи. Защо просто не забраниха на вратаря да играе с ръце, за да е по-лесна победата на Ажентина? Точно по такъв начин навремето Жоал Киню ни удари и нас. Когато играеш срещу голям отбор и ти вкарат нечестен гол това тежи.

Другия мач е ясен -Франция - Мароко 4-1. Съдията ще "подари" два червени картона на мароканците, ще си измисли една дузпа за франсетата и готово. ЕТо - на Мароко им дадоха вече един червен картон в срещата с Португалия. Всички съдии се стремяха да не дават картони, минава редовното полувреме, играе се удължение и естествено, за Мароко които водят - червен картон. Баси майката! Нагласен до нагласен мач.
Ако сега и Франция бият както предполагам, не знам дали ще давам прогнози за финала. Не желая да гледам "купен" футбол

Следните потребител(и) изказаха благодарност: MrMoustache

14 Дек 2022 07:44
Away
Monevwww's Avatar
Monevwww
Изпеченият крадец
Изпеченият крадец
Скрий Още
Световно първенство по футбол Катар 2022 #141167
Снощи беше страхотен мач, усташите бяха размазани навсякъде по терена :)

Довечера Франция ще вземе протоколна победа, за да може двата отбора, които показаха най-добър футбол на това световно да играят финал.

Франция - Мароко - 3-0

14 Дек 2022 19:34
MrMoustache's Avatar
MrMoustache
Духът на Прерията
Духът на Прерията
Скрий Още
Световно първенство по футбол Катар 2022 #141173
На това Световно първенство стана тенденция да се свири дузпа за Аржентина в почти всеки мач,
коя от коя по-спорни. Специално за снощното положение, за мен това няма как да е дузпа.
Атакуващият състезател върхлетя върху вратаря, а не обратно. По-скоро би могло да се отсъди нарушение срещу вратаря.
А голът, който падна от въпросната ситуация промени цялото русло на срещата.
Аржентинците си "доведоха" съдията, който им свири мачът срещу Мексико, среща която предвид загубата им от Саудитска Арабия,
беше за задължителна победа. Той си свърши работата добре и в точния момент им го назначиха отново.

Оставам с усещането, че на Аржентина име се разчиства пътя. Ако е така, по-скоро французите ги чака тежък мач с Мароко, а не безпроблемна победа.
Даже на мароканците им спускат пак реферът Рамос (от Мексико), с който победиха Белгия.

Аз залагам на : Франция - Мароко 1:1, продължава Мароко,

но който и да отиде на финал от двата отбора, ще бъда за него. Въпреки че французите са ми един от най-антипатичните отбори, като цяло,
аржентинците ми станаха много неприятни на това първенство.
Следните потребител(и) изказаха благодарност: Bobara, George-AL

14 Дек 2022 20:49
Bobara
Нещо, някакво, такова
Нещо, някакво, такова
Скрий Още
Световно първенство по футбол Катар 2022 #141174
Франция-Мароко 0:0 (продължава Франция)

15 Дек 2022 19:36
MrMoustache's Avatar
MrMoustache
Духът на Прерията
Духът на Прерията
Скрий Още
Световно първенство по футбол Катар 2022 #141175
Джордж Ал - 57 (7 точни, 6 разлики, 17 знака, 7 бонус точки - познат продължил отбор)
Бобара - 49 (4 точни, 3 разлики, 21 знака, 10 бонус точки)
Монев - 47 (3 точни, 4 разлики, 21 знака, 9 бонус точки)
Мустачко - 44 (4 точни, 4 разлики, 14 знака, 10 бонус точки)
Вилорп - 13 (1 точен, 3 разлики, 4 знака)
Никсата - 12 (1 точен, 1 разлика, 7 знака)

16 Дек 2022 11:20
Away
Monevwww's Avatar
Monevwww
Изпеченият крадец
Изпеченият крадец
Скрий Още
Световно първенство по футбол Катар 2022 #141177
Интригата е за 2-4 място

16 Дек 2022 12:19 16 Дек 2022 12:23 от George-AL.
George-AL's Avatar
George-AL
Свръхразум
Свръхразум
Скрий Още
Световно първенство по футбол Катар 2022 #141180
Интригата е за 2-4 място, защото Спас и Никсата са отказаха доста рано. Миналият път останах втори, а Спас бе първи, като разликата между нас бе 3 т. Сега Спас като го няма и изфучах напред. Големият ми успех, бе в предварителните групи - групата на Холандия, когато от четири мача в един кръг понах 3 точни резултата. До този момент Бобъра и Монев ми дишаха във врата, еденият с 1 т., другият с 2. Миналият път във врата ми дишаха Донгасенг и - внимание - пак Монев, респективно с 4 и 5 т.
Никсата и миналият път и този път правеше невероятни прогнози, не разбрах защо се отказа?

Прогноза за мача за трето място Хърватска-Мароко 2-2, продължава Хърватска

При Мароко се завръща изгоненият им играч, който не игра за полуфиналният мач. Хърватска имат много класен вратар. За евентуални дузпи това би имало голямо значение. И двата отбора са надъхани да покажат, че не заслужаваха да отпаднат. Мароко ще играе и за цяла Африка и целият ислямски свят - те са в нашата ситуация от 1994. Малък отбор, който от нищото стига полуфинал и мач за трето място.

17 Дек 2022 12:52
MrMoustache's Avatar
MrMoustache
Духът на Прерията
Духът на Прерията
Скрий Още
Световно първенство по футбол Катар 2022 #141193
Аз се надявам, че днес хърватите ще защитят честта на Европа.
Победа за истинските европейци.
Хърватска е един от малкото европейски отбори,
които залагат само на свои момчета,
а не са пълни с разни чуждоземци и имигранти.
Победа за Хърватска, от мен - 2:1!

• 1
  • ...
  • 8
  • 9
  • 10
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
Форум
/
ОБЩИ ФОРУМИ
/
Общи приказки
/
Time to create page: 0.085 seconds
Създадено с Kunena форум

Чат към Книги-игри.БГ

Българският сайт за книги-игри!

Дизайн на RocketTheme

Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas

Последно от форума

• Юбилеен конкурс 30 години книги-игри в България (23 Мнения)
    • в Събития, конкурси и инициативи / Конкурси
    • от Efix7
    • Today 14:04
    • Пъстра Никса 2022 (3 Мнения)
    • в Събития, конкурси и инициативи / Конкурси
    • от turbobobi
    • Today 08:34
    • Търся / Разменям / Купувам книги-игри и стратове (64 Мнения)
    • в Книжна борса / Търся / Разменям / Купувам
    • от Radko
    • Yesterday 21:59

За контакти

Knigi-Igri.BG

info@knigi-igri.bg