• Начало
  • Магазин
  • Материали
    • Новини
    • Статии
    • Ревюта
    • Интервюта
  • Форум
  • Каталог
    • Автори
    • Илюстратори
  • Начало
  • Виж новите мнения
  • Правила на форума
  • Търсене
  • Начало
  • Виж новите мнения
  • Правила на форума
  • Търсене

Вход

Забравена парола?
Забравено потр. име?
Форум
/
Книги-игри
/
Нови книги-игри
/
Сдружение книги-игри
/
Общи приказки
/
Предварителна поръчка на "Призвание Герой"

• 1
  • 1
12 Дек 2012 18:34
Ал Торо's Avatar
Ал Торо
Автор
Автор
Скрий Още
Получени "Благодаря": 2344
Topic Author
Предварителна поръчка на "Призвание Герой" #64619
Най-после сборникът е почти в ръцете ни, така че от днес обявяваме предварителна поръчка през сайта LegacyOfKreya.com ! Това е със сигурност най-бързият начин да получите книгата, ще ви бъде изпратена веднага след като излезе от печат и то на специална цена, като за наши хора :)

www.legacyofkreya.com/bg/books/p ... -geroi-br1

Условията за доставка са до адрес (в София) и до най-близкия офис на Еконт във вашия град, в страната (но ако имате други предпочитания, винаги можете да ми пишете).

Разбира се, книгата ще бъде разпространена възмоно най-бързо и по всички по-големи книжарници, така че може да я търсите и там, ще ви държим в течение кога и къде може да я намерите.

За съжаление кратките срокове правят организирането на голяма премиера преди Коледа много трудно, но за момента плануваме все пак някакво събитие на 20-ти вечерта, което може да спести транспортните разходи за живущите в София. Ще пишем допълнително за тази възможност,когато има повече яснота.

Новината за предварителната поръчка е публикувана в нашите Facebook страници, ударете по един Like и споделете на ваши приятели, ако искате да ни подкрепите. Вярвам, че сборникът ще се хареса на феновете на книгите-игри в България и въобще на всички читатели, дано да достигне до възможно най-много хора, че да се залавяме със следващия брой възможно най скоро ;)
www.facebook.com/LegacyOfKreya
www.facebook.com/PrizvanieGeroi
Благодарим предварително за помощта ви!

Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.

12 Дек 2012 18:54
kiril_ps's Avatar
kiril_ps
Изпеченият крадец
Изпеченият крадец
Скрий Още
Получени "Благодаря": 991
Предварителна поръчка на "Призвание Герой" #64620
Браво Торо,
на теб и на всички останали, участващи в проекта.
Поръчвам си веднага.
п.с.
Само да не ви минава мисълта, че няма да критикарствам ;)

kiril-ps.itch.io/

12 Дек 2012 23:46
Blackjack
Суперагент
Суперагент
Скрий Още
Получени "Благодаря": 1
Предварителна поръчка на "Призвание Герой" #64627
Ще го има ли сборника на Паренсов, тъкмо с едно ходене да взема и него и вълните?

13 Дек 2012 00:00
ringlas's Avatar
ringlas
Поддръжка
Поддръжка
Скрий Още
Получени "Благодаря": 1043
Предварителна поръчка на "Призвание Герой" #64628
Кога да го очаквам в Пловдив или да го поръчвам от сайта?

Компютърни и мобилни книги-игри от Прайм Геймс

13 Дек 2012 01:07
Ал Торо's Avatar
Ал Торо
Автор
Автор
Скрий Още
Topic Author
Предварителна поръчка на "Призвание Герой" #64630
За клуба/магазинчето на Паренсов чух, че ще се мести извън центъра, но където бъде, книгата ще се продава и там. Още не съм говорил със Стефан и не знам дали, кога и къде ще се мести, но ако е сега непосредствено след празниците, може би ще им занесем бройки след местенето, за да не ги утежняваме със следене и пренасяне на допълнителни стоки.

За разпространението - първата неизвестна е печатницата - надяваме се да са готови в понеделник, но имам леки притеснения, че могат да се забавят ден-два. За Пловдив не мога да кажа точна дата, нещата ще са си в ръцете на разпространителите. По принцип действат много бързо, но около Коледа е лудница и само мога да дам предположение, че четвъртък-петък ще я има книгата по книжарниците.
Затова пуснахме preorder-а, за да елиминираме поне едната неизвстна - разпространението. Планът е да стигна в печатницата с подготвени пликове с адреси и няколко часа след като съм се докопал до книжките да пътуват за вас, за да ги получите възможно най-бързо.
С две думи, препоръчвам ви да поръчвате от сайта, така е хем най-сигурно и най-голяма част от приходите отиват за създателите на сборника и респективно втори брой, вместо за продавачите :)

13 Дек 2012 10:06
Nichy
Суперагент
Суперагент
Скрий Още
Получени "Благодаря": 18
Предварителна поръчка на "Призвание Герой" #64633
Аз да питам- към момента клуба на Паренсов съществува ли и има ли там от Вълните... ? :)
Имате ли идея къде ще се мести и дали ще продавате сборника там, когато се случи преместването?

едит- усетих, се че Торо вече е отговорил на единия въпрос ;)

13 Дек 2012 11:29
pycku's Avatar
pycku
Автор
Автор
Скрий Още
Получени "Благодаря": 72
Предварителна поръчка на "Призвание Герой" #64637

Nichy писа: писа:
Аз да питам- към момента клуба на Паренсов съществува ли и има ли там от Вълните... ? :)
Имате ли идея къде ще се мести и дали ще продавате сборника там, когато се случи преместването?

едит- усетих, се че Торо вече е отговорил на единия въпрос ;)

Вчера бях в клубчето - работи си. От там си купих Вълните, така че предполагам още ги има.

Колкото до преордера - аз лично ако има събитие за представянето, може би направо от там ще го взема, защото иначе с куриери избягвам да се занимавам.

13 Дек 2012 12:02
kiril_ps's Avatar
kiril_ps
Изпеченият крадец
Изпеченият крадец
Скрий Още
Получени "Благодаря": 991
Предварителна поръчка на "Призвание Герой" #64638
С две думи, препоръчвам ви да поръчвате от сайта, така е хем най-сигурно и най-голяма част от приходите отиват за създателите на сборника и респективно втори брой, вместо за продавачите

Относно разпространението искам да попитам нещо, което ме гложди от известно време. Ако пренебрегваме книжарниците, те няма ли да загубят интерес към продукта? В смисъл, не трябва ли да покажем на разпространителите, че има интерес към Героя?
Знам, че се намаля печалбата на създаделите на продукта ако си купя от книжарница, но пък от друга страна това може да доведе до по-голям интерес от самия разпространител, така ли е? Питам, понеже изобщо не съм запознат с тия неща.

kiril-ps.itch.io/

13 Дек 2012 12:34
Ал Торо's Avatar
Ал Торо
Автор
Автор
Скрий Още
Topic Author
Предварителна поръчка на "Призвание Герой" #64641
Въпросът е смислен, а отговорът се крие в статистическата част. През вътрешните канали минава малък процент от тиража и общността е малка. Да речем ако се фокусираме към тези магазини, ще се продадат през тях примерно 100 бройки вместо 20-30. Ако тази разлика се извади от продадените по книжарниците, където се надяваме да минат 500 (примерно), разликата ще е неусезаема. Всъщност двата канала са насочени към съвсем различна публика - не ми трябва книжарниците да продават нещо на моите познати, ако с това ще ми помагат, за какво ми са, да вземат половината пари :) ? Не, идеята е, че там има много произволни купувачи и читатели, които не биха попаднали и купили книгата от другаде - съответно те могат да я покажат на много повече хора, отколкото аз. Това е приносът им и клиентите им, по-малко важно е те да бъдат стимулирани и награждавани, отколкото създателите на продукта (винаги съм смятал така за всички сфери).

Отделно, за да помогнем на книжарниците правим разни рекламни материали (книгоразделители, плакати), ще обявим специално откъде може да се закупи книгата и всяка друга бъдеща реклама работи и за тях, всяка публична изява и т.н. Те и те си имат техните методи да продават повече, така че не ги мисли ;)

ПП. Нали знаеш, че вземат по 40% от крайната цена. Да бяха 15-20, нямаше да е проблем :)
За издателя и всички останали, като се извадят данъците и себестойността на продукта остават 15-20 максимум, това ако се продаде целият тираж.

• 1
  • 1
Форум
/
Книги-игри
/
Нови книги-игри
/
Сдружение книги-игри
/
Общи приказки
/
Time to create page: 0.068 seconds
Създадено с Kunena форум

Чат към Книги-игри.БГ

Българският сайт за книги-игри!

Дизайн на RocketTheme

Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas

Последно от форума

• Кой какво слуша в момента (1009 Мнения)
    • в Общи приказки / Музика
    • от zaek
    • 17 Юли 2025 22:24
    • Какво четеш / прочете последно? А как го намираш? (523 Мнения)
    • в Общи приказки / Литература
    • от zaek
    • 17 Юли 2025 22:11
    • P(L)AY THE GAME: Залози с живота (5 Мнения)
    • в Нови книги-игри / Други нови книги-игри
    • от Yann Gamgee
    • 14 Юли 2025 11:44

За контакти

Knigi-Igri.BG

info@knigi-igri.bg

Общи условия на ползване

Декларация за поверителност