Тънка книжка е била и е минала, като писмо. Под 12 лева на пратка не съм получавал, а ако е и над два килограма минаваш през митница.Щото ползваш някакви куриери. Аз оня ден пращах една пратка до Норвегия по български пощи - излезе под 4лв за 220 грама. Това без препоръка и предимство де. Пристигат за 10-15 дена.
Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Трите книги на Илона Айнволт - "Влюбена в париж", "Целувки в час по всичко" и "Щури свалки, як купон" - взети са, оставя да им подготвя странички.А другите 3?
Речено, сторено.до края на тази година са планувани 7 нови за каталога заглавия
Забележи, че няма Генезис и Призвание герой 5. От известно време и по неизвестни причини книжарниците зареждат много малко бройки от новите книги.
Като си тръгнал да издаваш много книги, най-добре добави към холдинга си освен Редакция и Корекция, също така Печатница и Верига от книжарници. Може да си купиш и Министър на културата и Министър на образованието и науката. За мнозина други би било непосилно, но ти ще се справиш!Именно. И нищо от останалите три налични заглавия на ИККИ? 3/4-ти от тях ги няма тоест. Докато всички от другите са заредени (поне така пише)?
Вярно, че аз никога не съм разчитал грам на дистрибуцията по книжарници - но отдавна следя горната диспропорция, налична почти във всяка книжарница - и скоро ще ми се наложи да взема мерки, най-сетне. Ако ще издавам много книги, трябва да ги има по рафтовете - иначе няма как да стане.
* Не поглеждай назад е книга на Никсата, както и Генезис.
Днес влязох в Orange в Мол Сердика и смея да твърдя, че са все така добре заредени - имаше от всички нови книги 5 бройки ПГ5, по 3 от ПГ3 и ПГ4, по 2 бройки от книжките на Никсата, 2 Градски вещици, 2 Не поглеждай назад, като дори имаше 1 Ной.
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas